Hae
My Project Is Me

Vapaa-ajan fiilistelyä

Moi,

Tämän päivän aion uhrata ihan täydellisesti hyville ystäville, hauskanpidolle ja naiselliselle hömpälle – on perinteisen pikkujouluristeilyn aika!

Olen ollut jo ihan lähtökuopissa koko viikon ja muutoinkin fiilistellyt tulevaa iltaa jo pidemmän aikaa. Tämä on itseasiassa ensimmäinen iltani kun lähden ihan tosissani irrottelemaan ilman pojua. Muutaman kerran olen kyllä erossa oloa harjoitellut siten että olen ollut kotona viimeistään puolen yön aikaan..  Mutta tähän on nyt henkisesti valmistauduttu koko kesä ja odotankin iltaa innolla.

Matkaan päädyin pakkamaan vähän kaikenlaista (jep, itselläni on tapana pakata hieman liikaa kaikkea.. ihan vain varmuuden vuoksi..). Nyt harvinaista on että meinaan lähteä vain yksillä sisäkengillä, sekä tietty saappailla.  Kunnon kuvia en itsestäni tähän hätään saanut koska lähden liikenteeseen meikkaajan ja tutun kampaajan kautta. Toivotaan hyvää tulosta jotta saadaan kuvia julkaistua sitten jälkikäteen. Jokatapauksessa, vanhoja tuttuja vatteita sekä sitten koruja ja aimokasa kaikkea turhaa 🙂

Loppukevennykseksi; Tiedättekös miten musiikillisesti erottaa jumppajaan perusbilettäjästä? Noh, jumppari miettii jokaisen tanssikappaleen kohdalla askelsarjoja ja lihasliikkeitä 🙂 Huomasin tämän kun mukamasti kuuntelin tanssimusiikkia elikkä todennäköisesti kun muut tanssivat kauniisti niin minä vetelen yksinäni pystypunnerruksia 😀

En muuten viitsinyt ajastaa mitään postauksia viikonlopulle koska minusta se vaikuttaisi äärettömän tekopyhältä julkaista jonkinmoista painonhallintatekstiä kun sellaisesta ei tosielämässä ole juuri sillä hetkellä tietoakaan 😀 Elikkä, kaikille mahtavaa viikonloppua ja palataan painon pariin maanantaina!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.