Hae
My Project Is Me

Nyt on hyvä aika aloittaa

Moi,

Tässä alkuvaiheessa nämä raskauskilojen karistustekstit ovat melko yksinkertaisia asioita mutta tsemppaavat ainakin minua itseäni jatkamaan kohti tavoitteita. Tällä kertaa intoilen aurinkoisesta säästä ja ulkoilusta. Oma tavoitteeni tosiaan tässä ihan alussa on ollut 30min aktiivinen, yhtäjaksoinen, kävelylenkki joka on ongelmitta onnistunut. Tähän sitten voidaan lisätä muu ulkoilu ja mukava pikkupuuhastelu ulkoilmassa, johon onneksi aurinkoinen sää on antanut loistavat mahdollisuudet. Sunnuntainakin hyötykävelyä kertyi peruslenkin lisäksi noin 10km verran kun lähdin hakemaan tuoreita mansikoita. Eilen ei ihan samoihin lukemiin päästy mutta ulkoilun lomassa kokeilen myös ensimmäisiä askelkyykkyjä.

IMG_2359 IMG_2389 (768x1024) IMG_2391 (768x1024) IMG_2407

 

Ja mansikat päätyivät välittömästi ”Kahden juuston kanasalaattiin”. Kuvassa ei näy mutta muutama parmesan-lastukin on jossain piilossa raejuuston lisäksi.

IMG_6445 (1024x683)IMG_6417 (1024x683)IMG_6441 (1024x683)

 Ja tietty rahkaan

IMG_6478 (1024x683)

 

Jos sieltä ruudun takaa löytyy siis joku, joka vielä harkitsee uuden elämäntavan aloittamista mutta empii että olisiko parempi vasta kesän jälkeen, niin suosittelen aloittamaan tässä ja nyt yhdessä minun kanssa. Kesälaihduttamisessa on oikeastaan melko montakin hyvää juttua, joista parhaimmat ovat ehdottomasti hyötyliikuntaan kutsuva sää (ainakin juuri nyt) sekä tuoreet marjat. Jos nyt juuri ei välitä marjoista niin kesäsato kasvikunnan puolesta on muutoinkin maittavampi ja makeampi kuin talvisin. Vesimelonit, ananakset yms ovat todellista kesäherkkua parhaimmillaan. Nyt on siis mitä mainioin mahdollisuus aloittaa molemminpuoleinen tsemppi kun tämä ikuisuusprojektini oman kroppani kanssa alkaa taas. Ja jossei tämä riitä, niin samalla pääsee onneksi seurailemaan uutta kautta Suurimmasta pudottajasta. Pikakelaus painonpudotukseen ja mahtaviin muutoksiin motivoi kummasti ainakin minua itseäni kun tuntuu siltä ettei mitään tapahdu.

17 kommenttia

 1. Heidi kirjoitti:

  Minulla on rakko jalassa ja päätä jomottaa – ja olen ”liikuntakyvytön”. Sinä olet juuri synnyttänyt ja teet pikkulapsen ja vauvan kanssa kymmenen kilometrin kävelylenkkejä – askelkyykkyjen kera. Minulla taitaa olla pientä asennevammaa. Ja paljon oppimista sinulta. Mutta eilen kuitenkin tilasin gymstickin koti-pump-up:ja varten ja kuntosalikorttikin on hyvissä voimissa, vaikka melko vähällä käytöllä. Joten toivottavasti saan itsestäni taas kohta enemmän irti. Käyn lukemassa postauksiasi motivaation lisäämiseksi. Ihanaa äitiyslomaa sinulle pikkuistesi kanssa ja oikein hyvää kesää!

  • jennie kirjoitti:

   Rakot ovat kyllä inhottavia 🙁 Mutta hei, jostain senkin on täytynyt tulla, eli kyllä sinä olet johonkin kävellyt (vaikka itten korkkareilla joka on todellista pohkeiden tehotreeniä :D).

 2. Asta kirjoitti:

  Minä ilmoittaudun mukaan! Tavoitteena olisi liikkua joka päivä ja syödä terveellisesti. Kesällä on kyllä ihanaa, kun saa tuoretta syötävää eivätkä tomaatit maksa enää melkein 5e/kg kuten talvella. Minkä maalaisia mansikoita ostit?

  • jennie kirjoitti:

   Jeeee, pääset tsemppaamaan sitten minua – ja minä toivottavasti vähän myös sinua! Tomaattien edullisuuteen kiinnitin minökin huomioita tänään, ihana kesä 🙂 Ja mansikoista en muista mutta tänään ostin Belgialaisia ja aiettä ovat maukkaita. Itseasiassa täytyy todeta että ulkomaiset mansikat ovat olleet yllättävän maukkaita tänä vuonna.. Vai kuvittelenko vain?

 3. -E- kirjoitti:

  Torilla näkyi muuten olevan myös suomlaisia mansikoita myynnissä. Hinta oli 4€ mutta nyt täytyy myöntää että en katsonu oliko litrahinta vai joku pienempi määrä, kun olin tohinalla menossa jonnekin. Jokatapauksessa nyt on ollut niin lämmintä että myös marjasato on pari viikkoa etuajassa, joten jos ei vielä niin kohta saadaan kotimaisia marjoja. NAM! 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Varmaan ollut joku pienempi määrä, tai ainakin toissapöivänä kaupassa näytti olevan 4,59€ (tai jotain sellaista) sellainen pikkurasia. Mutta tuo on kyllä hyvä uutinen että marjasato on etuajassa. Eipä ole enää kauaa odotettavaa 🙂

 4. Heijji kirjoitti:

  En tainnutkaan vielä onnitella sinua, joten onneksi olkoon ihanasta pienokaisesta 🙂
  Täällä odotusta vielä vajaa 2 kk jäljellä, sitten tsemppaan itseni mukaan ! Odotan jo innolla, että saan oman kroppani takaisin. Liikkuminen on jäänyt nyt tosi vähälle selkäkipujen vuoksi, pääasiassa vähän kävelyä ja venyttelyä. Onneksi voin käydä täällä lukemassa sun reippailuja 🙂
  Kiitos ihanasta blogista ja nauttikaahan täysin siemauksin lämmöstä !

  -Heijji

  • jennie kirjoitti:

   Voi että sinua, onneksi ei enää ole kauaa jäljellä. Nyt vain nautit lämpimistä säistä hyvällä omalla tunnolla ja hyökkäät sitten syksymällä mukaan aktiivisempaan arkeen. Ja kiitos onnitteluista – kyllä tämä on ihanaa aikaa <3

 5. Hanna kirjoitti:

  Voi vitsi, miten paljon motivaatiota sain näistä kirjoituksistasi! Ja itse en edes ole ollut raskaana, mutta silti tuntuu aloittaminen vaikealta 😉 Niin helposti sitä kesällä vaan löysäilee aurinkoa ottaen ja syö grilliherkkuja, mutta nyt aion ottaa eri asenteen tähän kesään ja sporttailla helteestä huolimatta! Onko muuten itselläsi kokemuksia uinnin hyödyllisyydestä kiinteytyksen kannalta? Kun ainakin näillä lämpötiloilla se tuntuu houkuttelevammalta liikuntamuodolta kuin lenkkeily tai sali.

  • jennie kirjoitti:

   Mukava kuulla että meitä on tälle kesälle muitakin ”hulluja” 🙂 Ja grilliherkkuinahan voi muuten syödä vaikka mitä hyvää, eli se ei suinkaan ole poissuljettua.. Uinninhan sanotaan olevan tehokasta ja olen aikamoisia menestystarinoita kuullutkin. Itsellä ei tosin ole kokemusta uinnista kiinnteytymisen kannalta, joten en osaa siihen sanoa. Hyvästähän se varmasti on, varsinkin jos sitä tekee mieluummin kuin jotain muuta. Ja kun jotain tekee mieluummin, sitä tulee vramaan tehtyäkin useammin.

   • -E- kirjoitti:

    Etenkin jos ui järvivedessä joka on hieman kylmempää on kulutus moninkertaista. Jossain vanhassa FIT-lehdessä oli taulukko siitä kuinka iso ero kulutuksessa oli jo verrattuna järviveden ja uimahallin välillä. Joten mikäs mukavampaa kuin pulahtaa viilentävään veteen ja se jo itsessään pistää elimistön kuluttamaan 😉

 6. Heidi S. kirjoitti:

  Mukana ollaan, juurikin mietin, että tämä on hyvä aika hypätä kelkkaan 🙂 Mun raskauskilot on sen 5 vuotta vanhat. Ystäväni motivaatio kolahtaa jostain jännittävästä syystä kiville kun olen saanut painoni uudelle kymmenelle. Ja saan iloisesti haalittua kiloni takaisin.Mutta, ehdottomasti tulen käsikynkkää kohti timmimpää huomista 😀

  • jennie kirjoitti:

   Loistava aika 🙂 Ja hei, tykkään tuosta timimmästä huomisesta – mikä mahtava ilmaisu!

 7. Nimetön kirjoitti:

  Mitäs sulla on tossa rahkan ja mansikoiden kaverina ? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *