Hae
My Project Is Me

Laiskottelijan lauantai

Moi,

Paukkuva pakkanen kesytti viimein minutkin ja eilen aamulla vannoin etten taida enää ikinä astua ovesta ulos. Mittari ei siis näyttänyt kuin -20 mutta siitä huolimatta oli naama ja sormet jäässä jo reilun puolen tunnin ulkoilun jälkeen. Tämän pakkassään vuoksi vietinkin sitten lopppupäivän neljän seinän sisällä.

Aloitin siis salitreenit aikaisemmin tällä viikolla ja lauantain oli tarkoituskin jäädä itselle ihan välipäiväksi. Salaa hieman haaveilin josko olisin päätynyt hieman kuitenkin treenaamaan kotosalla Jillianin avustuksella, mutta se sitten jäi. Sen sijaan päädyin siivoamaan ja tekemään illallista. Tapanani on yleensä valmistaa ruokaa useammalle päivälle kerrallaan mutta viime viikolla teimme poikaystäväni kanssa päätöksen tehdä viikonlopuista hieman juhlavampia. Käytännössä tämä tarkoittaa että vuoroviikoin valmistamme jotain hieman arkiruoasta poikkeavaa vain ja ainoastaan kyseistä päivää varten. Eilisen ateriana toimi Persiljalla ja valkosipulilla täytetty kuha sekä Aurajuustogratiini.

Kaupassa käydessäni mukaani tarttui mukavankokoinen makeannälkää tasapainottava herkku – rusinamix. Pakkaus sisältää kaksitoista pientä (à 14g) rusinasekoiteaskia. Osassa on pelkkiä rusinoita, osassa rusinoita ja kuivattuja hedelmiä. Lisättyä sokeria ei ole. Yhden askin kalorimäärä on noin 50, eli täysin kohtuullinen. Nuo ovat mielestäni mukavia juurikin tuon kokonsa vuoksi – onhan se ihan todistettu juttu että pienemmältä lautaselta tulee syötyä vähemmän. Sama koskee siis näitä rusinoita, kun pakkaus on pieni ei niitä tule syötyä liikaa.

Tänään siis salille sekä vihdoin ja viimein kuvaamaan sitä kauan lupailemaani vatsasarjaa jotta saadaan sekin jakoon. Yritän saada samaan haaveissani olleen videonkin mutta jossei välittömästi onnistu niin sitten aloitetaan pelkillä kuvilla ja lisästään video jälkikäteen.

9 kommenttia

 1. j kirjoitti:

  aloitin kirjottamaan uutta blogia, haluatko tulla kurkkaamaan?:-)osoite on:http://www.but-i-guess-im-just-dreaming.blogspot.com/

  • jennie kirjoitti:

   Kiitokset tästä. Meillä olikin tänään melko samanlainen ruokavalio kun itsekin satuin todella pitkästä aikaa syömään Naudan lihaa 🙂

 2. Riikka kirjoitti:

  Mikä sulla on tavoitteena saliharjoittelussa? Haluatko kestävyyttä, lihasmassaa lisää vai millaista? 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Moikka Riikka, Pitkällä tähtäimellä olen tosiaan ihan rehellisellä lihasmassankasvatuskuurilla. Haaveena siis saada selkeää lihaserottutuvuutta pitkällä aikavälillä mutta nyt hieman lyhyemmällä edes jonkinmoista. Koska tosiaan olen uusi salitreenailija ja nuo laitteet ovat itselle vielä tutustumisen arvoisia niin nykyinen ohjelma koostuu enemmän tuon peruskestävyyden mukaisista jutuista; Kolmen sarjoissa 12-15 toistoa.

 3. Riikka kirjoitti:

  Ok 🙂 Muistathan että jos haluat lihasmassaa niin lepo on ihan yhtä tärkeää kuin treeni. Vaikka kuinka tekisi mieli treenata koko ajan, on lihaksen annettava levätä. Ne kun kasvaa ainoastaan levossa. Mahtava ja antoisa harrastus tämä on kyllä 🙂 Nyrkkisääntöhän taitaa ihan yleisesti olla ”train,eat,sleep…repeat” 😀 Olet kyllä mahtava tyyppi, onnistut tässäkin asiassa varmasti.

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos Riikka kannustuksesta sekä siinä sivussa levon tärkeyden muistutuksesta. Näinhän se menee että levossa se tehdyn työn tulos vasta syntyy, joku hieno sananlasku tai sanontakin sille oli englanniksi mutta eihän se nyt juuri muistu mieleen 😀

 4. Anna kirjoitti:

  Jostain syystä uusimipia postauksia ei pääse kommentoimaan?! Joka tapauksessa, kiitos vatsasarjasta, siinä taas meille lukijoille inspiraatiota!

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos Anna. Yritän tutkailla tämän(kin) teknisen ongelman syitä nyt vielä illalla.. En ollut tosaiaan edes huomannut että kommentointimahdollisuus on jonnekin kadonnut..

  • jennie kirjoitti:

   Noniin, vika pitäisi olla korjattu 🙂 Oli jotenkin muuttunut noissa uusissa teksteissä oletusarvoisesti kommentointimahdollisuus piilotetuksi. Outo juttu mutta nyt toimii taas. Kiitos siis kun mainitsit – olisi muutoin tämäkin jäänyt ihan huomaamatta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.