Hae
My Project Is Me

Vapaapäivä. Mikä vapaapäivä?

Moi,

Kuten täällä varmaan nyt jo tiedetään niin olen tällä viikolla palannut treenin pariin taukoviikon jälkeen. Treenimuodoksi on kävelyn ohella valittu Jillian Michaelsin 30 Day Shred – ohjelma ja tarkoituksena on jumppaila kotosalla vähintään viidesti viikossa. Taukopäivä on ainakin aina ennen seuraavalle tasolle siirtymistä (tasoja on yhteensä kolme) sekä silloin kun/jos siltä tuntuu. Edellisen dvd:n (Ripped in 30) myötä huomasin tarvitsevani taukoa yleensä siinä kolmen tai neljän päivän jälkeen.

Tällä viikolla taukopäivän oli tarkoitus ajoittua keskiviikolle omien aikataulutusten myötä. Tämä mielessäni tiistai olikin tehopäivä ja aamukävelyä vaunujen kanssa kertyi noin 45+35min ja päivälle tietysti vielä jumpat. Illalla lähdin sauvakävelyn sijaan juoksemaan koska jostain syystä tuntui siltä ja omaksi yllätyksekseni 10km lenkkini rullasi eteenpäin melko keveästi vaikka edellisestä juoksukerrasta on jo aikaa. Ehkä se kuntotaso siellä jossain atustalla kuitenkin on taas kohoamaan päin.

Keskiviikon vapaapäivä oli kuitenkin hieman erilainen kuin kuvittelin ja aamu alkoikin jumpalla. Kyllä, minulla ei ollut lainkaan sellainen olo että tarvitsisin lepohetkeä ja kun lapsetkin sattuivat nukkumaan niiin mikä jottei..

Snapshot_20131016_6

Iltapäivä sujuikin hyötyliikunnan parissa

IMG_0444 IMG_0445 IMG_0446 IMG_0447 IMG_0450

Ja alkuillasta kutsui vielä kävelylenkki kun tuli tarvetta kauppaan. Lenkkiä kertyi noin 30+20min.

WP_20131016_003 WP_20131016_014Että se oli sitten sellainen vapaapävä. Tänäänkään ei tunnu siltä että tarvitsisin dvd:stä taukoa mutta saattaa olla että huomenna jo sellaisen pidän. Dvd:llähän on kolme tasoa, jolloin laskennallisesti uudelle tasolle siirtyminen tapahtuisi aina 10:n päivän jälkeen. Näinollen jos haluan yhden lepopäivän ennen uutta tasoa tulisi joka 10:nnen päivän olla tuo lepopäivä. Vähintään. Tähän tietysti sitten se mahdollisesti toinen pidettävä välipäivä, joka laskennallisesti sopisi tietysti puoliväliin eli päivän viisi kohdalle. No, katsotaan miten edetään mutta tänään ainakin vielä jumpataan. Tehokasta torstaita kaikille!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *