Hae
My Project Is Me

Be your own inspiration

Moi,

Eilistä postausta kirjoittaessani törmäsin erääseen kuvaan, joka toi mieleeni errän Fitspo-lauseen: Be your own inspiration – Ole oma oma inspiraationlähteesi. Kuvassa esiintyy timmikroppainen nainen, jolla vaatteet eivät purista päällä ja olo on energinen. Kuvasta ei edes ole kovin kauaa aikaa, joku puolisen vuotta mutta omaa peilikuvaa katsoessa ero vaikuttaa valovuodelta.

kuva-18

Kuva pysäytti minut todenteolla ja siinä hetkessä minuun iski motivaatiobuusti. Minuun iski ajatus ja halu terveellisestä ja maukkaasta ruoasta. Minuun iski halu todenteolla nauttia siitä ruoasta jota syön ja maistaa kaikki ne raikkaat maut jota yksinkertainen ruoka antaa. Mieleeni tuli yhtäkkisesti eräs ruokailukerta, jossa salaattiateriani koostui raejuustosta sekä riisistä ja tietty niistä kasviksista. En tiedä uskooko minua kukaan mutta se oli maailman parasta!

Muistan kun kauan sitten miettineeni että miltähän esimerkiksi Britney Spearsista tuntuu katsella omia vanhoja valokuviaan, joissa hän on timmi (jota juuri silloin ei ollut). Mietin että tunteekohan pettymystä? Kenties inhoa? Nyt olen itse jokseenkin samassa tilanteessa ja voin sanoa että minusta tuntuu, etten ole koskaan ollutkaan se timmikroppainen nainen, jonka muotoa yritän tavoitella. Valokuvat eivät valehtele, minä se olen ollut mutten jotenkin saata uskoa sitä.

Kauan sitten tämänkaltaiset kuvat olivat arkipäivää

Kauan sitten tämänkaltaiset kuvat olivat arkipäivää

Sama paikka vuosia myöhemmin, vähän vähemmän tyytyväisenä

Sama paikka vuosia myöhemmin, vähän vähemmän tyytyväisenä

Niinpä, omasta itsestäni inspiroituneena olen viimeviikkoisen harmituskohtauksen jälkeen takaisin raiteilla ja ainakin yhden vastaiskun vahvempana! En syö sellaista ruokaa jota syön, enkä treenaa siten kuin treenaan inhosta kroppaani kohtaan, vaan arvostuksesta! Haluan tarjota sille parasta ja siksi teen sitä mitä teen.

2 kommenttia

  1. Viivi kirjoitti:

    Kiva, että pyrit rehellisyyteen blogissasi! Uskallat myöntää omat epäonnistumisesi. Muista kuitenkin, että joskus elämässä tulee vaiheita, jolloin päämäärätietoinen treenaaminen ja tiukan ruokavalion noudattaminen on vaikeaa muusta elämäntilanteesta johtuen. Ihmisellä ei voi riittää energiaa kaikkeen, joten ole itsellesi myös armollinen. Tsemppiä kevääseen, toivottavasti liikut ja elät terveellisesti edelleen liikunnan ja hyvinvoinnin ilosta, etkä pakosta. 🙂

    • jennie kirjoitti:

      Voi Viivi <3 Muistan toki, enkä tosiaan kiukun kautta tätä teekään, vaikka toki josksu se rankka treeni on myös hyvä tapa purkaa vähän omaa mielipahaa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.