Hae
My Project Is Me

Ja taaas tanssitaan!*

Moikka,

Joku muistaneekin varmaan jokin aika sitten kokeilemani, ja bloginkin puolella esittelemäni, Dancetonen hauskan treenimuodon, tanssi-dvd:t.  Jokatapauksessa, sain kunnian kokeilla sarjasta myös jotakuta muuta ohjelmaa ja voi että minkä pähkäilyn tämä sai aikaan. Päädyin afroteemaiseen kokeiluun sillä muistan aikanani eräältä kuntosalilta afrotuntien olleen aina täyteen varattuja. ”Tämän täytyy siis olla hauskaa”, ajattelin mielessäni.

Tarkkasilmäiset ehkä huomasivat myös että viime viikon liikuntoihin oli jokunen tanssikokeilu kirjattu. Kyllä, sen verta hauskaa tämä oli että lähes jokainen ilta ennen Heinolaan lähtöä kuluivat tämän parissa. Ensimmäisestä kokeilusta oppineena päätin tällä kertaa pilkkoa harjoitteluni osiin, aivan kuten dvd:n ohjelmakin. Opettelin ensin sarjasta osan yksi ennen kakkososaan siirtymistä ja sitten vasta yhdistin koko sarjan.

Edelliseen kokeiluun verrattuna tämä oli koreografialtaan helpompi ja aivan kuten kannessa sanotaan, sopii aloittelijoillekin. Tuttuun tapaan liikkeet selostetaan hyvin ja mukana on äärettömän helppo seurata. Mukana on lisäksi alkulämmittely, venyttely ja lihaskunto-osuudet. Plussaa myös afrotekniikan lyhyestä esittelystä. Omalla osalla suurin kysymysmerkki olivat ohjelmaesittelyssä mainittavat hypyt, näin raskausaikanakun niitä ei erityisemmin suositella. Huoleni osoittautui kuitenkin aiheettomaksi sillä hypyt olivat rentoja hypähtelyitä, joiden liikeradan laajuuteen pystyi itse vaikuttamaan. Kaikenkaikkineen mukava ja rento koreografia, joka tekee hyvää niska-hartiaseudulle ja saa sykkeenkin nousemaan.

Musiikki ei oikein kuulu sneakpeak-videolta mutta se ohjeistus ehkä sitäkin paremmin. Muutamakymmenen sekuntia afroa olohuoneessa, olkaa hyvät:

Varmuudeksi vielä erillinen linkki (en jotenkin enää luota tähän tekniikkaan..): 
http://youtu.be/EocAS6mVQ3Q

Jos/Kun kiinnostuit niin oman versiosihan saat tilattua kätevästi Dancetonen-verkkokaupasta. Kuten edelliskerrallakin, saat blogini lukijana 5€ alennukseen Dancetonelta seuraavan viikon ajan (28.2-7.3.2013). Alennuksen saadakseen tulee kirjoittaa tilauslomakkeen ”Lisätieto”-kenttään ”MY PROJECT IS ME-LUKIJATARJOUS”. Tämän jälkeen jäätte odottamaan korjattua laskua alennuksen kera.

*sisältää mainoslinkin*

8 kommenttia

 1. mirkkumirkku kirjoitti:

  Hehe, pitihän se sitte tilata 🙂

 2. Merita H kirjoitti:

  Ihana tanssiva mamma ! 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Tannsiva ja tanssiva, jotain sinnepäin yrittävä – Onhan tässä aikaa oppia hytkymään 😀

 3. Anonymous kirjoitti:

  mitäs mieltä oot zumbasta, tai ootko edes kokeillut sitä.? kannattaa kokeilla.

  • jennie kirjoitti:

   ”aitoa” zumbaa en ole kokeillut mutta muutamia vastaavia tunteja kylläkin. Ohjaajasta riippuen ovat olleet enemmän tai vähemmän hauskoja ja tehokkaita.

 4. Anonymous kirjoitti:

  Moikka! Ei sinänsä liity aiheeseen, mutta ootko sä syönyt e-pillereitä sillonku treenasit kunnolla? Ootko huomannut, että onko se vaikuttanut sulla mitenkään lihasten kasvuun tai painonhallintaan yleensäkin?

  • jennie kirjoitti:

   En kyllä osaa auttaa kun en ole syönyt treeniaikana noita ollenkaan. Joskus silloin kun olen syönyt en (muistaakseni) huomannut painonhallintaan mitään eroa mutta iho oli pehmeä kuin mikä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.