Hae
My Project Is Me

Joululahja ikään tai sukupuoleen katsomatta

Moikka,

Blogit tulvivat tällä hetkellä toinen toistaan ihanampia joululahjavinkkejä ja ajattelinpa minäkin esittää omani. Tämä lahja sopii ihan oikeasti kaikille ikään tai sukupuoleen katsomatta (tai no, ehkä ihan pienimmät lapset voidaan jättää ulkopuolelle). Olen lahjavinkin maininnut ohimennen kerran aiemminkin mutta siltä varalta että se on mennyt muun jutun lomassa täysin ohi, annan toisen mahdollisuudeen.

joulu_31

Kyseessä on lahja, joka tällä hetkellä on jotain hyvin trendikästä mutta monelle silti vielä uutta: Foodinin Raakakakun valmistuspaketti. Jokainen, joka on oskus leiponut raakakakkuja on ehkä huomannut että ainesosaluettelosta löytyy useimmiten myös sellaisia ainesosia, jotka eivät ihan jokaisen kotileipurin keittiöstä löydy. Saattaa siis olla kynnyskysymys ostaa näitä kaikkia aineksia vain yhtä kokeilukertaa varten. Toisekseen, kaikkien mahdollisten ohjeiden seasta voi olla vaikea löytää herkullista vaihtoehtoa, varsinkin jos raaka-aineet eivät nimensä puolesta kerro mitään.

kakku_1

Minusta paketti on oikeasti nerokas keksintö ja tiedän myös että lopputulos on tavattoman herkullinen. Ja tiedän muuten myös sen, etten ole mielipiteeni kanssa yksin sillä en tainnut lukea syksyistyen I Love Me-messujen jälkeen yhtään blogipostausta, jossa tätä kakkua ei oltaisi kehuttu.  Makuna tässä on kinuski ja on ehkä yksi parhaista raakakakuista, joita olen päässyt maistelemaan enkä olisi ikinä uskonut ”valmiskakuksi”.  Ainoa mitä tämän lahjan vastaanottajassa kannattaa huomoida on että häneltä löytyy kotoa jonkinmoinen blenderi, jolla seos valmistaa.  Kakkupaketti on saatavilla paitsi Foodinin omasta verkkokaupasta myös ainakin Ruohonjuuresta sekä Hyvinvoinnin tavaratalosta.

Ja ennenkuin joku epäilee niin tämä postaus ei sisältänyt yhteistyötä vaan silkasta makurakkaudesta asiasta halusin vinkata.

 

2 kommenttia

  1. heidi kirjoitti:

    oikeesti 45.50€ yhdestä valmiskakkupussista? 😮

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.