Hae
My Project Is Me

Hair Dreaming

Moikka,

Olen tavattoman laiska laittamaan hiuksiani ja siksipä ne 99% ajasta ovat vain tylsästi ponnarilla. Auki ne ovat oikeasti ihan luvattoman harvoin ja se että suoristaisin ne, on minulle jo kampauksen arvoinen suoritus. Varsinkin kauniisti kiharrettuna niissä ei ole silloin yhtään mitään vikaa. Kuvan kauniista kiharruksesta tulee kiittää ystävääni, joka on jonkinasteinen kiharruksen ammattilainen kun saa minunkin hiukseni tämännäköisiksi.

Harvinainen näky

Harvinainen näky

Tämäkin on jo harvinaista

Tämäkin on jo harvinaista

Joskus silloin tällöin kuitenkin innostun kokeilemaan jotain helppoa tapaa tehdä hiuksista jollain tapaa mielenkiintoisemmat ja muutamaan näistä kerroista olette tekin todistaneet täällä blogissa.

IMG_7844

Nyt uusin innostukseni on leteissä, joiden työkaverini on vannottanut olevan ihan helppotekoisia, kunhan tekniikan ymmärtää. Osaan siis letittää hiukseni ihan tavallisesti ja jos oikein ahkeroin niin ranskalainen lettikin saattaa onnistua. Onnekkaan sattuman kautta silmiini osui tällainen lettikampauksiin tehty listaus sellaisista vaihtoehdoista, jotka tällaiselta tumpeloltakin pitäisi onnistua. Näyttää helpolta ja tälle päivälle taidankin yrittää jotain hiuksiini tehdä.

4 kommenttia

 1. Noora kirjoitti:

  Ite oon kyllä kans niin poropeukalo omien tai no kaikkien hiusten kanssa kuin vaan voi olla. Oon tässä ihan viime aikoina vasta oppinut tekemään jonkinmoisen sivuletin noihin etuhiuksiin ja kalanruotoletinkin jopa. Se vaan vaatii treeniä ja treeniä, niin kuin ilmeisesti mikä tahansa uusi asia jota haluaa kehittää 😀

  Vois kuvitella, että kun omistaa pitkän tukan niin sille osais tehdä muutakin kuin laittaa ponnarille tai auki, mut ei 😀

  • jennie kirjoitti:

   Noniimpä! Pitkän tukan mahdollisuudet menevät ihan hukkaan tällaisten tumpeloiden kohdalla 😀 Mutta treenataan nyt sitten tätäkin hommaa kaikenmuun ohella 😉

 2. Outi Karita kirjoitti:

  Täälläkin innostuttu leteistä ja reilu vuosi sitten en osannut kun tavallisen letin, vieläkään mikään pro ole, mutta nykyään tulee jo monenmoisia tehtyä 🙂

  • jennie kirjoitti:

   No mutta olethan sä saanut vaikka mitä upeuksia aikaan 🙂 ps. tänään kokeilusta ei kyllä tullut mitään mutta huomenna uudestaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.