Hae
My Project Is Me

Viime viikon liikunnat

Moikka,Maanantaiseen tapaan listaan taas hieman viikkoliikuntoja. Mietin tuossa kerran että jos tavoite ennen oli 8h liikuntaa viikossa, niin nykyinen tavoite voisi olla vähän jotain joka päivä. Riippuen vähän miten liikkuu, niin lepopäivää tietenkään unohtamatta. Viime viikolla mainitsinkin että iltalenkit ovat muuttuneet tässä taloudessa oikeastaan mahdottomuudeksi. Vietän kyllä edelleen tuon samaisen ilta-ajan ulkona, joskin lapsen ehdoilla. Niinpä tämä ulkoilu ei listalle päädy, vaikka mukana välillä olisikin jotain reippaampaakin menoa. Uimaan en päässyt sillä tekosyyllä, etten omista uimapukua. Sen kerran kun kävin, kävin bikineissäni ja se ei minusta ollut jotenkin soveliasta. En itse asiassa edes tiedä onko tästä olemassa jokin sääntö, mutten yhtään ihmettelisi. Jotta tekosyytä ei voi enää käyttää jatkossa, aion mennä ostamaan itselleni uimapuvun mahdollisesti jo tänä iltana.Liikunnat koostuivat siis seuraavasti:Alkuviikosta painelin menemään pienemmillä painoilla ja tasaisesti korkeammilla sykkeillä ilman taukoja. Liikuntametodina käytin JM:n treenikortteja. Jos ei tietäisi, voisi luulla että liikun keskellä yötä. Sen verta pimeää on kun katsoo kkunasta 😀


En tiedä johtuiko siitä että varsinaisia salipäiviä oli vain kaksi mutta kumpikin kerroista oli ehkä paras ikinä! Tehokkaan niistä teki nopea sykli ja jotenkin tavanomaista kovempaa pusertaminen. jalkapäivää seurasi lisäksi kyykyistä kipeytyneet peppulihakset seuraavaksi kahdeksi päiväksi hyvästä venyttelystä huolimatta. Hetken jo mietin tänä aamuna jaksanko lähteä nyt salille mutta nämä kaksi treenipäivää muistaneena, kyllä jaksan!

11 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Annoit kyllä taas ulkopuolista puhtia minunkin päivääni, kun (valitettavasti) tänään olen iloinen siitä, että pääsin sängystä ylös ajoissa eikä minulle tullut kiire ennenkö kyytini tuli hakemaan töihin ;o Onneksi minulla on kotona omakin tsemppari, kihlattuni nimittäin, hänellä on tavoitteena muutaman vuoden päästä, (tulee intti väliin), Fitness Expon lava, bodybuildingissä (kirjotetaanko edes noin :D), joten hän sitten hyvällä tavalla käskee minutkin salille kahdesti viikossa, enempää en salille mene, ettei mene ihan pakkopullaksi. Mutta siis tämän kauhean romaanin tarkotuksena oli sanoa KIITOS, että jaksat kirjoittaa tätä blogia 🙂 -T

  • jennie kirjoitti:

   Sinulla löytyykin sitten kotoa varmasti aikamoinen tsemppari! Wau :)Ja mitä kirjoittamiseen tulee niin hyöty on ihan molemminpuolinen. Yhtälailla minä saan tsemppiä ja vertaistukea teiltä kaikilta mahtavilöta lukijoilta!

 2. Anonymous kirjoitti:

  Hei!Puhut aikasemmin blogissasi tuosta gluteenittomasta ruokavaliosta ja oletkin sitä kokeillut. Ehdottaisin sinulle Food-detective ruoka-aine yliherkkyys testiä! Itse olen usean vuoden juossut lääkärissä kaikista vatsa-vaivoista (sekä muista terveys ongelmista) johtuen, tuloksetta!! Tein kyseisen testin ja IHME on tapahtunut! Testi näytti minulle pahan lehmänmaito ja gluteiini yliherkkyyden ja nämä pois jätettyäni ruokavaliosta, oloni on ollut KUIN TAIVAASSA! Vatsa on niin hyvä ja muutenkin olo loistava!http://www.food-detective.fi/

  • jennie kirjoitti:

   Muistankin josksu jostain bblogista tästä lukeneeni. Täytynee ehkä tutustua tähän hieman tarkemmin, kiitos!

 3. Anonymous kirjoitti:

  Itse käyn ihan suveneeristi bikineissä uimassa. Jos jotakuta kiinnostaa, missä asussa hallissa liikun, niin jo on köyhä elämä. Olen uimahallissa kuntoilemassa, en näyttämässä itseäni ja bikinit nyt on ainoa uima-asu jonka omistan ja tulen omistamaan. Käy ne muutkin bikineissä uimahallissa. Itselleni se on ainakin ihan sama missä asussa muut uivat. Onhan miehilläkin tiukkoja speedoja, joten miksi naiset eivät voisi käyttää bikineitä? Ei tässä enää missään ylisiveellisellä 1800-luvulla eletä.Ja ei. Missään ei ole sääntöä, että bikineissä ei voisi uida uimahallissa.

  • Pia kirjoitti:

   Samaa mieltä 🙂 Itse käytän kans bikineitä uimahallissa enkä näe niissä mitään pahaa verrattuna uimapukuun 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Näin minäkin ajattelin, kiitos. Sain vain sen verta paheksuvia katseita ihan uimavalvojia myöten että koin oloni jotenkin epämukavaksi. Ihme juttu..

  • Anonymous kirjoitti:

   Mäkin oon omistanu kokouikkarin viimeksi 15-vuotiaana. Eipä mahu enää päälle. Bikineissä on ihan hyvä polskutella 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Vähän sama tilanne on/oli. Omani oli jostain vuosituhannen alusta ja yllättäen liian pieni. Nyt siis uutta hankkimaan vaikka selvästi bikinitkin olisivat ihan kelpo tavaraa 🙂

 4. Kristiina K. kirjoitti:

  On siinä sen verran, että ei ole kovin kivaa uida sellaisen takana, jolla on jalassa esim. string-bikinialaosat. Ei siinä toljoteta sitä edessäolevaa yhtään sen enempää kuin ketään muutakaan (pakkohan sitä on pinnan alla uidessaan huomioida edessäolevat ja), mutta paljastuskerroin on huomattavan paljon suurempi kuin esim. niissä miesten speedoissa 😉 Muuten aivan sama millaisissa asusteissa ihmiset uivat, mutta onpahan väkisin tullut tuo narukalsareiden soveltumattomuus rintauintiin huomattua 😀 Bikinit eivät haittaa, mutta jos ne kaikkein naruimmat versiot jätettäisiin muualle.Ja kyllä. On olemassa sääntöjä, joiden mukaan bikineissä uinti on kielletty. Aivan samalla tavalla kuin monissa uimahalleissa on kielletty (taskullisissa) shortseissa uiminen. Ne ovat uimahallikohtaisia, ei ole olemassa mitään yleispätevää uimahallisääntöä vaan ne ovat kaikki paikkakohtaisia.Itseäni paljon uimahallia monta kertaa viikossa käyttävänä häiritsee eniten ihmiset, jotka eivät peseydy ennen altaaseen menoa. En laske peseytymiseksi sitä, että vedetään uima-asu kuivana päälle ja käydään vähän suihkun alla kastumassa. Hyi. Yököttävää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.