Hae
My Project Is Me

Näin levität kimallekynsilakan oikein

Voi olla että tämä vinkki on muille jo täysin tuttu mutta se mullisti minun maailmani vasta muutama päivä sitten. Kyseessä on siis kimallekynsilakan levittäminen peittäväksi lakkaukseksi pelkän kimaltelevan tehostamisen sijaan. Pikkurillin lakkaus on tehty perinteisesti, kun taas nimettömään on käytetty hieman toisenlaista tekniikkaa – ja ero on vähintäänkin huomattava.

kynsilakka_1

Perinteinen tekniikka (pikkurilli) on ottaa kynsilakkaa siveltimelle sopiva määrä ja lakata kynsi. Saadaksesi peittävämmän lakkauksen tarvitset avuksi meikkisienen. Kynsilakka (reilu määrä) sivellään ensin meikkisienelle, josta se taputellaan kynnen päälle. Meikkisieni imee itseensä ison osan värittömästä lakasta, jättäen kimalteet pintaan. Taputtelun yhteydessä nämä kimalteet siirtyvät kynnelle muodostaen peittävän kimallelakkauksen. Alkuperäisessä tutorialissa käytettiin kynnen ympärillä jotain poisirrotettavaa suojalakkaa, joka estää kimalteen leviämisen muualle kuin kynteen. Kuten huomaa, itselläni ei sellaista ollut eli ympäristö vaati puhdistusta kynsilakanpoistoaineella jälkeenpäin. Tällä tavoin saa siis jo yhdellä (tai kahdella) kerroksella koko kynnen peittävän kimaltelevan lakkauksen.

kynsilakka

kynsilakka_3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.