Hae
My Project Is Me

Juhannus Mustikkamaalla

Eilen taisi olla historian paras juhannussää ikinä. Tai siis näin Helsingissä, sensijaan Rovaniemellä ainakin saatiin nauttia perinteisestä juhannussateesta. Aurinkoinen sää mahdollisti sen että suunnitelmien mukaan kokoonnuimme muutaman ystävän kanssa perheineen Mustikkamaan rannalle valtavin piknikeväin. Lapset viihtyivät vedessä, aikuiset pääasiassa rannan puolella.

Päivä oli jonkinasteinen esimerkki täydellisestä; Hyvä seura, hyvä ruoka ja hyvä tunnelma sekä se aurinkoinen sää. Naurua, lautapelejä ja hauskanpitoa. Paljon enempää ei olisi voinut toivoa ja myös lapsilta kysttäessä päivä oli ollut mitä mahtavin. Ja voin muuten sanoa että koko päivän touhuilujen jälkeen, ei ollut ongelmia nukkumaanmenossa – kenelläkään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *