Hae
My Project Is Me

Peppu pinkeänä raskausaikanakin

Manatessani takapuolesta roikkuvia äitiysfarkkujani, sain aivan hullun päähänpiston: Voisivatko Freddyt toimia mammamahan kanssa? Ennen raskautta ja kertyneitä kilojani käytin lähes yksinomaan näitä (surullisen) kuuluisia peppuhousuja tyytyväisin mielin; Minusta ne olivat hyvät jalkaan, mukavat päällä ja näyttivät hyvältä eikä laatunkaan ollut tarvinnut pettyä. Raskauden myötä housut jäivät vaatekaapin perukoille kunnes päätyivät varastoon pienempiä aikoja odottelemaan. Harmittelin etteivät housut enää minulle mahtuneet kunnes keksin että tavattoman matalan vyötärönsä vuoksi nehän saattaisivat toimia myös kasvavan vatsan kanssa.

freddyt_1

freddyt_2

Ja kyllä, Freddyt toimivat siis paitsi treenatuilla ja timmikroppaisilla naisilla, myös meillä mammamahojen kanssa kulkevilla tapauksilla. En nyt ehkä muutaman kuukauden takia täytä vaatekaappiani näillä hintavahkoilla housuilla mutta ainakin minulla on nyt olemassa ne yhdet housut jotka eivät takapuolesta roiku.

freddyt_3

freddyt_4

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *