Hae
My Project Is Me

Arjen pieniä iloja

Moi,

Ihminen voi kyllä tulla iloiseksi yllättävän pienistä asioista. Tällä kertaa kyseessä on sellainen turhamaisuus kuin kynsien lakkaus. Vaikkei kukaan muu välttämättä huomioisi tai huomaisi tätä pientä panostusta niin ainakin itsellä olo koheni kummasti kynsien lakkailun jälkeen. Muutamat vuodet takaperin minulla oli vielä rakennekynnet ja geelaukset varpaissa mutta jo tämä itsetehty pikakaunistus piristi kummasti mieltä.

kuva 2(27) kuva 1(26)

IMG_6770

Paahteinen oranssi vain muistuttaa kesän lämmöstä, jota pienet valkoiset koristekuviot raikastavat miellyttävästi. Itsehän en mikään erityisen taiteellinen tai osaava ole mutta onneksi on näitä valmiita tarroja. Toinen haaste on ikuinen kiire ja useinkaan minulla ei ole aikaa odotella kynsilakan kuivumista. Onneksi tähänkin on olemassa oiva apu ja itse olen luottanut Yves Rocherin Quick Dry Fluid:iin. Tästä tosiaan jokunen vuosi sitten luin erinäisistä tyyliblogeista ja ostin omani samantien. Siitä lähtien olen ollut tyytyväinen käyttäjä.

Punainen kärki ei kuulu kuvaan, olen siis joskus ollut liian malttamaton

Punainen kärki ei kuulu kuvaan, olen siis joskus ollut liian malttamaton

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.