Hae
My Project Is Me

Se hetki

Nyt on se hetki, kun pitäisi päivittää blogia. Ja arvatkaa vain olenko istunut tässä jo jonkinaikaa saamatta mitään aikaiseksi. Olen itseasiassa aloittanut useammankin postauksen kirjoittamisen mutta tallentanut ne sitten odottamaan parempia aikoja. Niitä parempia aikoja odottaa aika moni muukin asia mutta jos nyt ensin hoitaisin tämän postauksen pois alta. Sen jälkeen voisin sitten kerätä nuo lattialle levitetyt tavarat. Sen jälkeen voisin myös tiskata. Olen aika vakuuttunut siitä että tiskikone on pelastanut monta parisuhdetta sillä viisihenkisen perheen tiskimäärä on yllättävän iso. Jahka hajonneen tiskikoneen varaosa joskus saapuu, on olo varmasti kuin maanpäällisessä taivaassa.

Tämä teksti ei suinkaan ole yksi niistä aloitetuista vaan aivan puhtaasti ajatuksenvirtaa. Minusta ei tänään(kään) ole muodostamaan kovin analyyttista tai vastauksia tarjoavaa tulkintaa. Olen tässä muutoinkin miettinyt että usein ne parhaimmat jutut, joita tulee kirjoitettua, ovat lähtöisin hyvin yksinkertaisista aiheista. Usein ne ovat myös hyvin yksinkertaisesti kirjoitettu ilman kovin suurta pohdintaa tai analyysiä. Toki poikkeuksiakin on.

Ja nyt on se hetki kun täytyy lopettaa, sillä pienin taitaa äänistä päätellen herätä. Voisin uskotella itselleni että palaan blogin ääreen illalla ja kirjoitan jonkin maatajärisyttävän tekstin mutta voin kokemuksella sanoa että niin ei tapahdu. Niinpä tämä teksti jää tähän tällaisenaan silläkin uhalla että mietin juuri nyt että miksiköhän hitossa julkaisisin tätä ollenkaan.

mpim

2 kommenttia

  1. ulla kirjoitti:

    Tämä oli kiva 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *