Hae
My Project Is Me

Farkut in action

Moi,

 

 

Sain siis viimeinkin hankittua farkut Tallinnan reissulla ja nyt kun säät vähän viilenivät, niin nehän pääsivät käyttöön.  Tai siis omistanhan minä valkoiset farkut mutta perustummansiniset ovat olleet hakusessa jo pitkän aikaa

 

Niin, ja teinpä muuten melkoisen löydön bikinipuolellekin ja hankin erillisen yläosan jo aiemmin hankkimaani settiin. Alkuperäisessä setissä ongelmana oli nimenomaan tuo yläosa, joka olkaimettomana ei soveltunut minun vartalolleni. Luonnollisesti palautusoikeutta ei ollut. Tykkäsin mallista/väristä muutoin mielettömästi ja tosiaan ilokseni löysin tällaisen yläosan Seppälästä.
Seppälän yläosa
River Islandin alkuperänen malli

2 kommenttia

  1. Titu kirjoitti:

    Onpas hyvännäköiset farkut! 🙂 Saako kysyä mitä farkkukokoa käytät? 😀 ja ostopaikkakin kiinnostaisi 🙂

    • jennie kirjoitti:

      Kiitos kovin – en tähän enää farkuista sen enempää tietoa kirjannutkaan höpistyäni niistä jo aiemmin. Ostin siis farkut Tallinnasa, Bershkasta hintaan 19,90€! Ovat sellaista hieman ohuempaa kesäfarkkukangasta siis. Kokoakin saa kysyä, ja nämä ovat 34:set. Ihan oikeista, tuumakokoisista, farkuista en koostani tiedä yhtään mitään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.