Hae
My Project Is Me

Liian leveät hartiat

Moi,

Ja heti ennen kuin kukaan luulee, en viittaa otsikolla itseeni (ainakaan sillä tavalla kuin luulette). Aloitetaan kuitenkin ihan alusta, eli niistä minun hartioistani. Niin kauan kuin muistan, olen ”kärsinyt” leveästä hartialinjastani, joka siis on luonnostaan lantiotani leveämpi. Samalla tämä ruumiinrakenne on antanut minulle sporttisemman olemuksen, vaikken aina ihan kuosissa olisi ollutkaan (tai näin ainakin olen mielessäni kuvitellut). Mitkään tavattoman leveät olkani eivät suinkaan ole mutta kuitenkin siinä määrin rakennetta on ollut että jostain syystä oloni on jo ihan tämän vuoksi usein ”iso” ja ”romuluinen” varsinkin jos satun olemaan hyvin pienessä ja simpsakassa seurassa.

kuva(41)

kuva(42)

kuva(40)

Jos omaa hartialinjaani tarkastellaan oikeasti, niin eihän se mikään leveä edes ole. Itse asiassa jos tässä saisi esittää toiveita, niin se voisi olla leveämpikin. Olkapäät voisivat olla pyöreämmät ja selkä muodokkaan lihaksikas. Ja kun tähän ajatusleikkiin lähdettiin niin toki se vatsa voisi olla timmi ja ja… Mutta hartioihin palatakseni, vaikka edelleen koen itseni välillä pienessä ja sirossa seurassa leveäksi, niin kyllä tämä kuva paljastaa totuuden. Kun minut muka-leveine-harteineni laitetaan Body Fitness-kisaajan viereen niin kyllä sitä aika onnettomalta rääpäleeltä näyttää 😀

kuva(44)

Kovassa seurassa Saran ja Nanan parissa

Pääsin tosiaan tähän upeaan seuraan eilen kun tapasimme A-lehdillä erään leuanvetohaasteen tiimoilta. Asiaan tullaan palamaan tammikuun puolella mutta siihen saakka jatkan tämän muka-leveän- hartialinjan kasvattamista oikeasti leveäksi – tai ainakin vähän leveämmäksi.

Ja varmistuksena vielä, ostikko ei myöskään viittaa Saran upeisiin muotoihin vaan toimii yläkäsitteenä koko aiheelle.

kuva 1(10)

kuva(45)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *