Hae
My Project Is Me

Lisätehoa treeneihin

Moi,

Saatiin eilen viimein lunta tänne Vantaallekin ja koska minua ei ole ennenkään mitkään sääolosuhteet estäneet lähtemästä lenkille, niin ei estänyt nytkään. Jo aamusta tuuli melkoisen kiitettävästi eikä se tuuli laantunut lumisateen saavuttuakaan.

Kaikenkaikkineen päivän liikuntasaldo koostui siis aamulenkistä (reilu 6km) kävellen (noin 7km/h), Jillianin 6 week sixpack-dvd:stä, omasta vatsa- ja selkätreenistä, venyttelystä sekä sitten tuosta lumimyrskyä uhmaamastani iltalenkistä. Olen muuten alkanut pitämään tuosta sixpackin kakkososasta alkuinhotuksen hävittyä. Nyt kun liikkeet tietää niin tehoja saa paljon enemmän irti. Toisekseen tehoa on nostanut vaihto 1,5kilon sijasta kolmeen kiloon. Tämä muutos olisi varmaan pitänyt tehdä jo aiemmin mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Muutama kuva aamulenkiltä, ja tarkkasilmäiset voivat bongata kuvista ketun

Vaikka tuon iltalenkin ja keskivartalotreenin väliin jäi jokunen hetki niin tuo lumessa tarpominen oli sen verta tehokasta että tuntui ihan vatsalihaksissa asti. Tätä tapahtuu harvoin (on siis tapahtunut joskus aiemminkin) ja oikeastaan pidän siitä tunteesta.. Tulee sellainen olo että on todellakin treenannut. Tiedä sitten olisiko tätä tullut jos lunta ja tuulta ei olisi ollut tuomassa lisätehoa lenkkeilyyn.

En varsinaisesti ole mikään talvi-ihminen mutta näin treenaamisen kannaltahan tuo on oikeastaan ihan mukava juttu. Siis lumi. Nyt tämä paljon puhuttu vaunujen tuoma vastus todellakin tuli huomattua. Pidin myös tuota Runtastic:a päällä ja keskinopeuteni laski noin kuuteen kilometriin tunnissa mutta rankkuustuntuma vastasi kyllä enemmänkin 12km/h juoksemista. Kotiin päästyäni vannoin etten enää ikinä lähde yhtään mihinkään sen verta poikki olin.

2 kommenttia

  1. Ninni kirjoitti:

    Kylläpäs oot tehokas, hyvä Jennie!<3 Minulla joskus tulee semmosia päiviä, että tekee vaan mieli urheilla, mutta useimmiten ehkä yks urheilu juttu per päivä enintään! 😉

  2. jennie kirjoitti:

    Heh, enpä minäkään Ninni varmaan näin paljon liikkuisi ellei se nyt sattuisi tämän rajallisen kotonaoloaikani puitteissa olevan mahdollista 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.