Hae
My Project Is Me

Päivitystä vaatekaappiin

Moi,

Jos vielä mietit mitä sitä tekisi ensi lauantaina, niin kannattaa suunnata Kallioon. Paitsi että Kallio kukkii 19.5 niin myös vaatelöytöjä saattaa tehdä edullisesti. Olen tosiaan itse matkalla hyvän ystäväni kanssa lauantaina Valtteriin myymään vaatekaapin aarteita, jotka syystä tai toisesta ovat jääneet vähälle käytölle viimeaikoina. Itsellä ainakin löytyy tarjontaa kokojen XS-L välillä ja tosiaan mukana on paljon käyttämätöntä tai muutaman kerran päällä ollutta tavaraa. Tervetuloa kurkkimaan.

Olen tosiaan viimeaikoina yrittänyt ostaa vaatteita tosiaan hieman järkevämmin ja korvata määrän käytettävyydellä. Lähtökohtaisesti jos en keksi vähintään kahta järkevää käyttötarkoitusta vaatteelle, se saa jäädä kauppaan. Hyvä hinta ehkä rikkoo välillä tätä periaatetta mutta yritän silloinkin keksiä edes yhden järkevän oloisen syyn.  Toisekseen pyrin tarkastelemaan tuotetta kriittisesti, jos sovittaessa tuotteen kohdalla herää yksikin epäilys tai ”häiritsevä juttu” niin saa luvan jäädä.

Olen yrittänyt jo pitkään etsiä itselleni trenssiä, joista viimeisin kerta oli tänään. Mielikuvissani olen ideoinut sen täydellisen version. Tiedän tarkalleen millaista materiaalia haluan takin olevan ja minkävärinen mutta vaikka aloitin etsinnät jo silloin kun vielä oli lunta, niin on tämä edelleen ostamatta. Taidan jatkaa etsintöjä syksyllä sillä pianhan on jo kesä ja silloin moista takkia ei edes tarvitse.  Sitä paitsi, onhan minulla versio jolla pärjäilen siihen saakka kunnes.. Sen sijaan päädyin ostamaan muutaman ihan yksinkertaisen jutun, joista kuitenkin uskon olevan iloa jatkossa.
Muutama yläosa Vero modasta

Myös hame on uusi, B-Youngin mallistoa
Ai miten niin jalat ovat valkeat yläkroppaan verrattuna 🙂

7 kommenttia

 1. Trina kirjoitti:

  Oi, oletpa Jennie tehnyt mahtavia löytöjä:)! Sun vartalo on kyllä niin mieletön, kaunis! <3

 2. Marja kirjoitti:

  Sulla on ihanan naisellinen tyyli, tykkään! Mulla on vieläkin se oma juttu jotenkin haussa ja aika ajoin siitä seuraa aikamoisia kriisejä. Yksi syy treenaamiseen (joka muuten oli parin viikon tauolla ensin suomivisiitin, sitten nuhan vuoksi, niisk!) onkin aina ollut se, että tuntisin oloni mukavaksi myös vähän fiineimmissäkin vaatteissa – valitettavan usein sitä pukeutuu siihen ainaiseen ylisuureen paitaan legginsien kera (tai jotain muuta übertyylikästä) ja jaloissa mukavat tennarit. Mihin katosi naisellisuus? Lisäksi näytän kasvoistani todella nuorelta, joten ei olisi senkään puolesta pahitteeksi pukeutua hieman ”aikuismaisemmin” 😀 Jospa kesään mennessä, saisi vielä sen verran rasvaa palamaan, että ostaisin sen kunniaksi jonkun kauniin mekon :)P.S. Kyllä tässä jotain edistystä on tapahtunut, kun poikaystäväni pari päivää sitten totesi, että vatsani on kutistunut. :))

  • jennie kirjoitti:

   Ihan huippua! Onnittelut edistymisestä, jonka kyllä olet ansainnutkin kun kuuntelee juttujasi ja tekemisiäsi. Se että joku lähellä oleva henkilö, jonka kanssa viettää aikaa paljon, huomaa muutoksen niin silloin sitä edistymistä todellakin on tapahtunut. Onnittelut vielä kerran :)Mitä omaan tyyliin tulee niin luulen että se muuttuu ja kasvaa läpi koko elämän, ainakin jonkin verran. Viihdyn edelleen paitsi koroissa ja hameessa niin myös chinoissa että tennareissa.. Tai jos joku yllättää minut ruokakaupasta lenkkiin yhditettynä verkkareissa.. niin että se siitä tyylistä 😉

 3. TERHI SUANTO kirjoitti:

  Mun blogissa on haaste sulle, käy kurkkaa : )

 4. Zeetah kirjoitti:

  Voi hitsi, kävin Valtterissa just viime viikonloppuna. Asun siinä lähellä, mut tänä viikonloppuna en ole kotona, muuten olisinkin voinut tulla penkomaan. Toivottavasti saatte kamoja hyvin myytyä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.