Hae
My Project Is Me

Uusi perheenjäsen

Moi,


Ehkä otsikko lupaa hieman liikaa. Tai ainakin antaa arvostusta hieman liikaa uudelle tulokkaalle, nimittäin kameralle. Vihdoin tämäkin talous on siirtynyt laatukuvien aikakaudelle ja hankkinut järjestelmäkameran. Mitä suurin kiitos tästä poikaystävälleni, joka itse innostui aiheesta vasta jokin aika sitten. Nyt kun vielä oikeasti oppisi käyttämäänkin sitä 😉
 
Tässä ensimmäisiä otoksia ihan perusasioista, eli ruoasta. Söin pitkästä, pitkästä aikaa Frittataa avokadolla höystetyn vihersalaatin ja raejuuston kanssa.


Ja hei, onhan näissä kuvissa mahtava laatuero moniin edellisiin verraten. Tai ainakin yhdellä otoksella sai välittömästi järkevän tuloksen vähän huonommassakin valaistuksessa. Vaikka ei sen puoliin, opin viimein viime syksynä todenteolla käyttämään omaa peruspokkarianikin siedettävästi ja kuvalaatu parani sen myötä huimasti. Ajatella mitä tällä saakaan aikaan kunhan ehtii paneutua valotuksen ja muun ihmeelliseen maailmaan. Pian ei ainakaan voi laittaa näkymättömiä vatsalihaksia huonon kameran syyksi ;D

Jatkossakin toki tulette varmaan näkemään kuvamateriaalia niin kännykällä, jommallakummalla pokkareista sekä toivottavasti myös tällä uudella tulokkaalla.

18 kommenttia

 1. Unelmien Tuulikaappi kirjoitti:

  Samoilla ostoksilla ollaan oltu 🙂 Ja oon täysin samaa mieltä: kuvien laatu on ihan käsittämättömän paljon parempi! Mä ostin Canonin EOS 550D:n ja muutaman päivän oon sitä ehtinyt testailla. Kuvausintoa sullekin!

 2. Adelheidd kirjoitti:

  Mullakin on tuo 600d, ihan mieletön ero entisen vanhan järjestelmäkameran välillä. Tykkään kovasti ja on helppo käyttää, pitäis kanssa perehtyä paremmin kaikkii ihme ominisuuksiin 😀

 3. Anonymous kirjoitti:

  Ihanan näkönen toi piirakka/paistois/mikä-lie-onkaan! Voisitko laittaa ohjeen? 🙂

 4. Alinamatilda kirjoitti:

  Varo vaan, jäät pian valokuvaukseen koukkuun ;)Vähän aiheesta nyt poiketen, mutta mä oon aika uus lukija, joten en oo ihan jokaista postausta kerenny kattoo, mut mulla olis tavallaan yks kysymys (ja samalla tää vois olla vaikka postausideakin)! 🙂 Meinaan reenaat aika paljon, niinkuin mä itsekin. Mulla ainakin kuivuu ihan hirveesti iho ja hiukset suihkussa käymisen takia kaikenmaailman voiteista huolimatta. Miten sä hoidat sun ihoa ja hiuksia? Jatkan kyllä varmasti seuraamista vaikka en saiskaan vastausta, sillä oon saanu hirveesti vinkkejä omaan reenailuun sun blogin kautta!

  • jennie kirjoitti:

   Helpostihan niin käy, mutta toisaalta hyvä – oppiipahan käyttämään:)En varmaan varsinaisesti ole koskaan aiheesta kirjoittanutkaan kun en ole kokenut tarvetta. Minullakun ei ole mitään erityisiä kikkoja vaan ihan perusmarketin rasvoilla mennään. Hiuksissa olen sensijaan vasta viimeaikoina ottanut käyttöön kampaamotuotteet kun salin ilmainen hygieniatarjonta loppui elokuussa. Se suurin salaisuus kai lienee se että en oikeasti pese hiuksia joka päivä :/Omaa lempparisarjaa tai tuotetta ei tosin vielä ole ja hiusparkani kun ovat saaneet elää aika raadollista elämää kaikki nämä vuodet niin ovat tainneet tottua kovaan käsittelyyn. Kaikki se föönaaminen (eikä siis millään lempeällä puolentunnin mittaisella lämpötilalla).. Vaalentaminen ja sen jälkeen taas tummentaminen.. Suoristaminen ja kiharat. Oivoi – ja silti joku väittää että hiukseni näyttää terveeltä ja paksulta :DOlipa pitkä, ei mitään tarjoava, vastaus. Ehkä kuitenkin otan vielä vinkistäsi onkeen ja kirjoitan aiheesta kerran se ainakin jotakuta kiinnostaa.

  • jennie kirjoitti:

   Niin, ja kiitos. sehän ihan unohtui kaiken jonninjoutavuuden keskellä.

 5. Haaskalintu kirjoitti:

  Oih, olis unelma saada uusi kamera…:P

  • jennie kirjoitti:

   Näin ne unelmat välillä toteutuu 🙂 Siksipä kait voi puhua perheenjäsenestä, sen verta odotettu tapaus oli/on hän 😀

 6. Anonymous kirjoitti:

  saisiko tuosta frittatasta valmistusohjeen 🙂

 7. Ihana Elisa kirjoitti:

  Hah meinasinkin kysyä että mistä tän herkun ohje löytyy! Näyttää ja kuulostaa melkoisen maistuvalle. =)

 8. Lilyh kirjoitti:

  Hurjan hyvän näköistä, pitää kokeilla tätä!http://lilyhlife.blogspot.fi/

 9. Lilyh kirjoitti:

  Hurjan hyvän näköistä, pitää kokeilla tätä!http://lilyhlife.blogspot.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.