Hae
My Project Is Me

Kana-halloumi-salaatti

 

Moi, 

Pääsin pitkästä aikaa oikein toteuttamaan itseäni ruuan kanssa kun eräs ystäväni kävi luonani keskiviikkona. Sain hänet tosiaan houkuteltua lupauksella tehdä jotain hyvää ruokaa (olisi kyllä varmasti tullut muutoinkin). Ensimmäisenä mieleeni hiipi kaikki kermaiset pastat mutta sitten keksin että halloumi-salaattiahan sen olla pitää! 

Tästä tulikin oikea makujen matka ja varmasti ammatti-ihmiset sanoisivat annoksen sisältävän liikaa makuja.. Yksinkertaisesta salaatista tulikin grillatuin kasviksin lämmitetty Kana-halloumijuustosalaatti. Jokatapauksessa minusta, tai meistä, se oli oikein hyvää. Ja voitti muuten mennen tullen torstaina kahvila  Johdossa syömäni barbeque-kanasalaatin, joskin tästä voin syyttää varmaan lähinnä itseäni ja valitsemiani täytteitä 😀 

 

 

Joka tapauksessa tältä näytti salaattipetini ennen pääainesta: 

 

Ja tältä valmiina: 

Salaattipetinä käytin Pirkka Provencen salaattisekoitusta. Tässä on muutamaakin eri salaattia ja on mielestäni ihanan rouskuva. Päälle hieman halkaistuja kirsikkatomaatteja ja viipaloitua kurkkua. Tulevan suolaisen pääaineksen vuoksi lisäsin persikanlohkoja tuomaan tasapainoa.
kuva: http://www.pirkka.fi/tuotteet/62330-pirkka-provencen-salaattisekoitus-150-g
Koska halusin salaatista lämpimän paahdoin uunissa Rainbow:n grillattuja vihanneksia (pakaste), joihin olin lisännyt sipulia ja valkosipulia (tämä tuote kuuluu ihan keittiöni luottotuotteisiini). Tähän päälle lisäsin vielä paistetun kanan, halloumijuuston sekä paahdetut pinjansiemenet.
kuva: http://www.rainbow.fi/tuotteet/rainbow/elintarvikkeet/kasvispakasteet/rainbow-grillatut-vihannekset-450-g/?L=0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.