Hae
My Project Is Me

Arvotaan liput I LOVE ME – messuille

Mikä olisikaan mainiompi tapa aloittaa viikko kuin pieni arvonta? Yksi syksyn omia suosikkijuttujani, pimenevien iltojen ja värikkäiden syyslehtien lisäksi, ovat I LOVE ME-messut, jonne sainkin arvottavaksi kaksi messulippua.

iloveme

Messut järjestetään Helsingin messukeskuksessa 21-23.10.2016 ja yksi onnekas lukijani voittaa kaksi (2) messulippua (palkinnon arvo 36€). I LOVE ME -messut tuovat vuosittain yhden katon alle hyvinvointia, muotia, kauneutta ja terveyttä ja itse olen jo melkoinen vakiokävijä.

Jos, ja kun, haluat osallistua arvontaan niin kommentoi tähän postaukseen miksi sinä haluat liput I LOVE ME- messuille. Arvonta-aikaa on lauantaihin 15.10.2016 klo 15 saakka ja voittajaan otan yhteyttä sähköpostitse. Lisäksi julkaisen voittajan nimen/nimimerkin täällä blogissa. Nähdään messuilla!

 

************************* ARVONTA ON SUORITETTU *******************************

Huh, teitä osallistujia oli paljon. Ihanaa 🙂 Joudun ihan puhtaasti myöntämään että kaikkien upeiden perustelujen jälkeen, ei minulle jäänyt muuta vahtoehtoa kuin arpoa voittaja. Arpaonni suosi kommentoija numero 121, eli nimimerkki Viiru – onnittelut! Laitan sinulle vielä sähköpostia erikseen.

Ja te muut, varsinkin ketkä ette ole käyneet, suosittelen lämpimästi tutustumaan. Olen itse ollut lähes vakiokävijä jo jostain 90-luvun loppupuolelta, enkä vielä koskaan pettynyt. Aina on löytynyt uusia mielenkiintoisia toimijoita mutta aikaa kannattaa kyllä varata – ellei sitten hae ihan jotain tiettyä kuten minä eräänä vuonna.

130 kommenttia

 1. Laura M. kirjoitti:

  Olen aina haaveillut pääseväni messuille, mutta pitkä välimatka pääkaupunkiseudulle on estänyt sen. Nyt vihdoin sain elämäni työpaikan etelästä ja olisi ihana viedä kummityttöni messuille!

 2. Mari kirjoitti:

  Kymmenen päivän työputken jälkeen olisi kiva päästä messuilemaan…:)

 3. Sirpa kirjoitti:

  Mä haluan viedä mun rakkaan siskon, joka on ollut suuri tuki lapsiperheen arjessa, vaikka kilometrejä kotien välillä on yli 600. Pieni kiitos siskolle ja yhteistä siskoaikaa.

 4. Jenni Tamminen kirjoitti:

  Joka vuosi on pitänyt mennä, mutta aina on ollut jotain muuta meneillään. Sinun blogistasi aina saanut maistiaisia messuilta 🙂 veisin Äipän sinne mukanani koska en suoraan sanottuna muista koska olisimme tehneet jotain kahdestaan.

 5. Andi kirjoitti:

  Olen liikunta ja terveydenhoitoalalla ja mun mielestä tällaiset messut on erinomainen tilaisuus antaa tietoa ja kannustusta tavallisille suomalaisille terveydestä ja hyvinvoinnista. Haluaisin mennä messuille katselemaan onko tällaista ajatusta toteutettu vai onko messut suunnattu enemmän jo terveydestä ja liikunnasta paljon tietäville. 🙂

 6. Anni kirjoitti:

  Ehdottomasti miehen kanssa messuilemaan kaksin, ilman muksuja! Oispa ihanaa!

 7. Ellie kirjoitti:

  Rankan syksyn aloituksen jälkeen olisi kiva päästä piristymään messuille 🙂

 8. Kati kirjoitti:

  Ystävän kanssa laatuaikaa viettämään. Vaikka en sanasta ”ruuhkavuodet” pidäkään niin yhteinen aika ystävien kanssa on kortilla. Toki sille pitää myös osata raivata tilaa, joten mikä sen mukavampaa kuin messuja kierrellä yhdessä.

 9. Hanttttu kirjoitti:

  Kotiäitinä olisi ihana päästä vähän hengähtämään ja nauttimaan omasta ajasta 🙂

 10. Kaisa kirjoitti:

  Tiiviin koulu- ja työsyksyn kunniaksi olisi huikeaa päästä messuille rentoutumaan.

 11. Heidi kirjoitti:

  Rankka syksy takana opiskeluiden ja henkilökohtaisten syiden takia, ja olisikin siksi jees lähteä vähän rentoutumaan ja kiertelemään noita messuja parhaan kaverin kanssa! 🙂

 12. Hanna kirjoitti:

  En ole koskaan käynyt kyseisillä messuilla joten olisi kivaa päästä!

 13. Emma kirjoitti:

  Oon aina halunnut päästä mutta ollut jotain esteitä joka kerta, tänä vuonna menen!

 14. Mia kirjoitti:

  Olisi mukavaa viettää äidin kanssa vapaapäivä messuilla!

 15. Tuula kirjoitti:

  Muumimamma ja Niiskuneiti
  Heippa! Tyttäreni kanssa kerrankin lähdettäisiin kahdestaan viettämään kivaa päivää, jos edes yksi päivä riittäisi, kun päästään vauhtiin. Paljon katseltavaa ja tietysti ostettavaakin. Ihanin tapahtuma, joka piristää syksyä.

 16. Heini kirjoitti:

  Olin messuilla viime vuonna ja oli aivan mahtava kokemus. Olisi hienoa päästä uudestaan!

 17. Jenna kirjoitti:

  Äidilläni on tuona viikonloppuna syntymäpäivä ja olisi paras lahja voida tarjota yhteistä hauskaa laatuaikaa molemmille tärkeän aiheen parissa <3 🙂

 18. SallaS kirjoitti:

  Olisi mahtavaa päästä ensimmäistä kertaa kyseisille messuille! Se olisi myös ihana, pieni irtiotto arjesta ja sieltä varmasti löytäisi paljon mielenkiintoisia juttuja! ?

 19. Kride kirjoitti:

  Olen jo pitkään halunnut käydä, mutta koskaan en ole vielä päässyt! Messuilla käyneiltä kavereilta olen kuullut paljon positiivisia kokemuksia. 🙂

 20. Miia kirjoitti:

  Yllättäisin äitini ja ottaisin hänet mukaan messuille! 🙂

 21. Ansku kirjoitti:

  Tenttien jälkeen olisi ihana päästä inspiroitumaan messuille. Ja kyseiset messut on mielestäni parhaat!

 22. Sanna kirjoitti:

  Ihan parhaat messut ja kerrankin pääsisin ihan rauhassa kiertelemään kun lapset ovat viikonlopun hoidossa. 🙂

 23. Tiia kirjoitti:

  En ole koskaan päässyt käymään näillä messuilla, mutta kiinnostaisi kyllä mennä. Toisella lipulla yllättäisin kaverini 🙂

 24. Airi kirjoitti:

  Messuille olisi kiva päästä katsomaa mitä uutta on maailmassa oman hyvin voinnin eteen tehtävissä.

 25. Anniina kirjoitti:

  Viime vuonna messut menivät töiden vuoksi ohitse, joten tänä vuonna olisi huippua päästä!:)

 26. Rimppuli kirjoitti:

  oon jo useampana vuonna haaveillut juuri noille messuille pääsyä. tyhmä kun en koskaan ole saanut aikaiseksi lähteä! jos nämä liput voittaisin tekosyitä ei enää tulisi!

 27. minnie kirjoitti:

  Messukaveriksi nappaisin siskoni, joka ei ole kyseisillä messuilla koskaan käynyt. Se olisi mukava irtiotto puuduttavaan opiskelijaelämään ja saatais fiilistellä terveystuotteiden tuoreinta tarjontaa maistiaisia unohtamatta 🙂

 28. Eve kirjoitti:

  Olisi ihanaa yllättää ystävä tai sisko lipuilla ja yhteisellä tekemisellä!

 29. kata kirjoitti:

  Monesti olisin halunnut käydä messuilla, mutta aina työkiireiden takia ei ole päässyt. Nyt kuitenkin työt loppuvat joksikin aikaan olisi mahdollisuus päästä messuille. Liput ovat kuitenkin aika arvokkaat… matkaan ottaisin tietenkin pirtsakkaan anoppini <3 🙂

 30. Mira kirjoitti:

  Olemme työkaverin kanssa jo sopineet, että menemme yhdessä messuilemaan. Olisi kiva yllättää työkaveri lipuilla 🙂

 31. Ida kirjoitti:

  Olisi mahtavaa päästä viemään ystävä, ketä en ole nähnyt pitkän aikaan messuille ja viettää laatuaikaa! Syksyn pimeys ja työn tuoma stressi, nyt olisi hyvä hetki saada ihanaa piristystä ja motivaatiota hyvän oloon kun kauneuteenkin

 32. Sari kirjoitti:

  Kodinäidin olisi ihana jättää kerrankin muksut kotiin ja suunnata kaverin kanssa messuilemaan. 🙂

 33. Sammakko kirjoitti:

  Tänä aamuna ratikka, jossa oli näiden messujen mainos, meni ohitseni. Aloin miettimään siinä, miten mahtava nimi näillä messuilla onkaan.

  Olen tapaillut nyt 3 kuukautta erästä miestä ja olen antanut todella paljon aikaa ja vaivaa tähän mieheen tutustumiselle. Ei sillä että olisin sen tehnyt vastentahtoisesti, kaikkea muuta. Mutta kuitenkin olen nyt alkanut miettiä, että suhteemme on edennyt varsin paljon vain tämän miehen ehdoilla. Minä olen panostanut tähän enemmän kuin hän. Olen ehkä antanut liikaa anteeksi.

  Näiden ajatusten keskellä ”I love me” kuulosti todella mahtavalta. Vain itseään rakastamalla ja kunnioittamalla voi rakastaa muita ja tulla todella rakastetuksi. Rakastan itseäni niin paljon, että haluan tarjota itselleni vain hyvää.

 34. Jasmina kirjoitti:

  Siksi koska en ole käynyt pitkään aikaan messuilla 🙂 maakuntamatkailua avokin kanssa!

 35. Jaana kirjoitti:

  En ole koskaan päässyt käymään näillä messuilla ja tahto sinne olisi kova! 🙂

 36. Jonnaajon kirjoitti:

  Koska oma rakas Äitini olisi innolla tulossa ”tuolta kaukaa” (Tampereen läheltä) kanssani Helsinkiin messuille. Ehdotti tätä itse ja minä ihan herkistyin, sillä äiti ei hevillä kauas lähde 😀 Siksipä päätin osallistua lippujen arvontaan!

 37. ulla kirjoitti:

  Veisin ystäväni kanssani viettämään päivää messuille. Hänellä todella rankka kesä- syksy. Kaikenlaista menetystä. 🙁 Päivä tekisi hänelle enemmän kuin tarpeeksi.

 38. Ansku kirjoitti:

  Olisi kivaa mun 3kymppisten kunniaksi mennä hemmottelemaan itseäni messuille 🙂

 39. Ninuska kirjoitti:

  Veisin molemmat tyttäreni jokavuotisen perinteen kunniaksi messuille <3

 40. Ruska kirjoitti:

  En ole koskaan käynyt näillä messuilla, ja olisi ihana päästä hankkimaan luonnonkosmetiikkajuttuja joululahjoiksi! 🙂

 41. Laura kirjoitti:

  I love me-messuista on tullut mulle ja ystävälleni jo perinne. Ollaan käyty joka kerta vetämässä itsemme proteiinipatukkaähkyyn, testailtu kosmetiikkaa ja ostettu vaikka mitä ihanaa ja ”tarpeellista”. Messuilla on niin paljon kaikkea mielenkiintoista, että sinne on päästävä tänäkin vuonna!

 42. riinal kirjoitti:

  Messut olisivat oiva tilaisuus nollata pää edes päiväksi, sillä syksy on kulunut tiukasti kandin tutkielmaa naputellen. En ole koskaan ko. messuilla käynyt, mutta nyt se onnistuisi, mikäli onnetar suosisi liput.

 43. Maija kirjoitti:

  Lähtisin messuille viettämään synttäripäivääni sekä viettämään laatuaikaa tyttäreni kanssa <3

 44. Sharon kirjoitti:

  Mooooo! 🙂

  Haluan liput koska olen kuullut mesuista pelkkää hyvää! Sinne on päästävä ???

 45. Hemey kirjoitti:

  Olen juuri muuttanut etelään työn perässä tuolta pohjoisemmasta. Tähän väliin sopisi hyvin hetki omaa aikaa ja rentoutumista messujen merkeissä 🙂

 46. Arle kirjoitti:

  Nuorin pikkusiskoista ei ole ikinä näille messuille päässyt. On vain saanut ihastella jälkikäteen löytöjä, joita ollaan messuilla tehty. Nyt hänenkin aikatauluihinsa sopii messut ja tarkoitus olisi sinne yhdessä mennä ihmettelemään.

 47. siniii kirjoitti:

  Messuilta tarttuu aina mukaan ihania vinkkejä ja uutuuksia. Lisäksi on mahtavaa, kun asiantuntijat ovat paikalla ja kysymyksiä pääsee heittelemään!

 48. Johanna kirjoitti:

  Odotan syksyllä aina innolla näitä messuja, ja olisi supermahtavaa hemmotella ystävää ottamalla hänet mukaan. 🙂

 49. hanneli kirjoitti:

  Viime vuoden messut jäi töiden takia käymättä. Ja, no, haluun.

 50. Heisku kirjoitti:

  Laatuaikaa äitin kanssa 🙂 Vinkkejä ja ideoita, messutarjouksia, maistiaisia… Mmmmm maistiaisia…! 😀

 51. Roosa kirjoitti:

  Haluaisin liput, koska en oo vielä koskaan päässyt messuille ja kiinnostaa kovasti. Toisella lipulla ois kiva yllättää paraskaveri:)

 52. HannaM kirjoitti:

  Voisin viedä messuille siskoni, jota en ole nähnyt pitkään aikaan. Voitaisiin viettää laatuaikaa yhdessä <3 !

 53. Marjukka kirjoitti:

  En ole ystäväni kanssa koskaan messuille päässyt, joten tänä vuonna olisi ihana lähteä testaamaan messut!

 54. Iina Mutikainen kirjoitti:

  viime vuoden messut olivat niin inspiroivat, että haluan päästä uudelleen inspiroitumaan ja innostumaan uusista ruoka- ja treenijutuista! 🙂

 55. Sofia kirjoitti:

  Ollaan haaveitu kaverin kanssa messuille pääsystä, mutta opiskelijabudjetilla reissu Helsinkiin lippuineen kirpaisisi liikaa.. Jos kuitenkin sattuisi onni potkaisemaan ja liput tulisi ilmaiseksiis niin lähtisimme varmasti viimeinkin matkaan ?

 56. Laura kirjoitti:

  Kerrankin olisi mahdollista päästä osallistumaan paljon kehutuille messuille, kun sattuu visiitti Helsinkiin samalle vklopulle 🙂

 57. Riikka kirjoitti:

  Tällä hetkellä arki menee tasapaksusti kotona pian 5kk täyttävän pojan kanssa. Pojan syntymän jälkeen en ole antanut ns. aikaa vain itselleni juuri ollenkaan. Nyt olisikin ihanaa päästä ko. messuille kiertelemään viikonloppuna hyvän ystävän kanssa ihan vaan aikuisten kesken 🙂

 58. Reetta kirjoitti:

  Koulustressin lievitykseen olisi kiva saada syysloman lopulle mielekästä tekemistä!

 59. Minskuliina kirjoitti:

  Messuille olisi kiva päästä, se olisi hengästystauko tästä vauva-arjesta ja ajatukset pääsisi irti pikkuisesta edes hetkeksi. Lähtisin messuille parhaan ystäväni kanssa viettämään tyttöjen aikaa 🙂

 60. Mari kirjoitti:

  Nämä messut ovat ihana hetki viettää äiti-tytär-aikaa, joten ottaisin äitini mukaan ja pääsisimme inspiroitumaan oikein kunnolla keskellä pimeää syksyä.

 61. pauliinap kirjoitti:

  Veisin äitini messuille ja voisimme viettää pitkästä aikaa äiti-tytär laatuaikaa 🙂

 62. Heidi kirjoitti:

  Kyllä se tähän ikään (34) mennessä ois jo korkea aika alkaa rakastamaan myös itseään 🙂 Mukaan lähtisi ehdottomasti mun paras ystävä Nina

 63. Alanen kirjoitti:

  Haluaisin ilahduttaa siskoa ja lähteä kylmästä pohjosesta käymään etelässä 🙂

 64. Jenni kirjoitti:

  Sain juuri toisen lapseni muutama viikko sitten; olisi kiva päästä yh-arjen keskeltä hetkeksi muistelemaan, mitä muuta minä olenkaan kuin imettäjä/nukuttaja/leikkipuistoäiti. 😀 Mukaan lähtisi rakas lapsuudenystävä. <3
  Kiitos vielä parhaasta blogista!

 65. Sanna kirjoitti:

  Todellakin halua!
  Viimeiset viisi vuotta ollut töissä AINA tuona viikonloppuna ja nyt olisi vapaata. Tänne on päästävä 🙂

 66. Sonja kirjoitti:

  On jo useampi vuosi ollu tarkotus mennä, mut on jääny ajatuksen tasolle. Nyt olis juuri toi viikonloppu vielä vapaana suunnitelmista ni olisi mahtavaa päästä tsekkaamaan kyseinen tapahtuma 🙂 arpaonnea odotellessa 😀

 67. Annika kirjoitti:

  Olemme äitini ja siskoni kanssa tehneet nyt kolmena vuotena viikonloppureissun täältä Etelä-Pohjanmaalta Helsinkiin shoppailemaan ja I love me-messuilemaan.
  Tänä vuonna mulla oli ensimmäiset bikini-kisat, joten koko kesä ja syksy on mennyt niihin valmistautuessa ja päätimme yhdessä, että reissu jää tältä vuodelta väliin. Äitini ja siskoni tämän ymmärsivät, mutta varsinkin siskoni tuntui olevan kuitenkin pettynyt. Mun kisavalmistautumisesta johtuen emme muutenkaan ole viettäneet pitkään aikaan yhdessä laatuaikaa, joten olisi mukava äiti ja sisko yllättää voitetuilla lipuilla. 🙂

 68. Sonja kirjoitti:

  Olisi kiva päästä pitkästä aikaa, viimeksi köynyt vuosia sitten!

 69. Lissu kirjoitti:

  Olisi aivan mahtavaa päästä. Ollut aika rankka kesä ja syksy tässä, olisi mukavaa piristävää vaihtelua. Mukaani ottaisin äidin, kun ei kauheasti nykyään ehditä mitään yhdessä tekemään ja tämä olisi varmasti aivan ihana tapa viettää päivä yhdessä.<3

 70. Hanna kirjoitti:

  Olisi kiva päästä ystävän kanssa pitkästä aikaa kahdestaan jonnekkin, ja nuo messut sopisi kahdelle pienten lasten äideille siihen täydellisesti!

 71. Reetta kirjoitti:

  En ole koskaan aikaisemmin käynyt kyseisillä messuila! Haluaisin päästä siskoni kanssa viettämään laatuaikaa hyvinvointiviikonlopun merkeissä Helsinkiin. Inspiroivat luennot, joogajutut ja erilaiset messutarjoukset kiinnostavat kovasti. Monena vuonna olen miettinyt, että ”tuonne olisi kiva päästä”, mutta koskaan ei ole tullut lähdettyä. Olemme siskoni kanssa kumpikin hyvin kiinnostuneita kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja kyseisestä messutapahtumasta!

 72. Jenna kirjoitti:

  Haluan piristystä arkeen viimeisien koulujuttujen keskelle! 🙂

 73. Emmi kirjoitti:

  Moi,
  Oon kesän ja pitkälle syksyyn paiskinut hommia kuin viimeistä päivää ja nyt tarvis jotain muuta ajateltavaa kuin työt. Näin ollen olen omasta mielestäni ansainnut vähän hemmoittelua.

 74. Sofi kirjoitti:

  Ystävän kanssa lähdetään välimatkasta huolimatta messuille ja junalippuihin menee jo pieni omaisuus. Messujen ja kodin välimatkan lisäksi asumme myös ystäväni kanssa eri kaupungeissa. Tulevan ihanan päivän kruunaisi liput messuille! 🙂 Aurinkoista syksyä!

 75. Maria kirjoitti:

  Olisi ihana lähteä parhaan ystävän kanssa viettämään päivää yhdessä pitkästä aikaa 🙂

 76. Sanni kirjoitti:

  Haluan viedä siskoni messuille ihmettelemään muuttopuuhien vastapainoksi.

 77. r kirjoitti:

  Haluaisin hemmotella äitiäni, jonka veisin messupäivää viettämään

 78. Jenni kirjoitti:

  Olisi hienoa päästä messuille,sillä en ole ennen päässyt käymään. Syksyn koulurupeaman keskelle messureissu toisi myös mukavaa piristystä, ja parastahan olisi mikäli saisi piristää lipuilla myös ystävää?

 79. Outi Karita kirjoitti:

  En ole vielä koskaan ollut ja tekisi todella hyvää tyttöjen reissu, jolle pääsisi mukaan kotiäiti ystäväni, joka olisi kiva tällä yllättää (jos vaan pääsisi mukaan lähtemään) 🙂

 80. Tiia kirjoitti:

  Olisi hienoa päästä messuille, koska saisin hieman omaa aikaa, jota ei pienen vauvan äidillä juurikaan ole. 🙂

 81. sanni kirjoitti:

  Kahtena vuotena peräkkäin olen estynyt pääsemästä messuille ja harmitellen lukenut postauksia kivoista messuista. Ottaisin kaverikseni parhaan ystäväni, joka pyörittää uusperheen pikkulapsiarkea. Haluaisin hemmotella häntä <3

 82. Satu kirjoitti:

  Haluan piristystä ja hemmottelua itselleni ja kaverilleni 🙂

 83. Reetta kirjoitti:

  En päässyt messuille viime vuonna. Nykyään olen opiskelija ja rahaa säästetään ruokaan. Pieni irtiotto messuilla olisi täydellistä vastapainoa raskaalle opiskelutaakalle

 84. Saara kirjoitti:

  Olis kiva voittaa liput kun messut on niin kaukana et matkoihin ja majoitukseen menee jo ihan tarpeeksi rahaa…

 85. Leila kirjoitti:

  Säästösyistä olisi kiva voittaa liput messuille, jolloin se mahdollistaisi myös osallistumisen messuille!

 86. Hanna kirjoitti:

  Haluaisin päästä messuille etsimään vihkisormusta ensi keväisiin häihini..!

 87. Annika kirjoitti:

  Haluaisin messuille, koska en ole siellä ikinä vielä käynyt ja juuri nyt olisi aika sille, että voisin mennä messuille, joilla saan ajatella vain omaa itseäni ja hyvinvointiani. Mukaan ottaisin äitini, joka myös yleensä ajattelee aina ensin muita ja sitten vasta itseään.

 88. Rousku kirjoitti:

  Haluaisin messuille, koska en ole koskaan käynyt kyseisillä messuilla ja lisäksi ne olisivat minulle ja kaverilleni mukavaa hemmottelua rankan opinnäytetyörupeaman keskellä 🙂

 89. johanna kirjoitti:

  I love me messut on jokavuotinen juttu jonne on aina päästävä, ihana päivä aina tiedossa:)

 90. Saana kirjoitti:

  Olisi mahtavaa päästä viettämään aikaa messuilla miehen kanssa ja rentoutua hetki rauhassa. Messut osuvat vielä syysloman aikaan, joten jos saataisiin syy jättää työt ja opiskelutehtävät hetkeksi kotiin ja hetki vain nauttia yhdessä.

 91. Pauliina.K kirjoitti:

  Yksinkertaisesti siksi, etten ole ennen ollut ja messuja on kehuttu niin paljon, että olisi kiva päästä näkemään itsekin 🙂

 92. Sanni kirjoitti:

  Olisi ihana päästä messuille siskoni kanssa, jonka kanssa nähdään niin harvoin nykyään :).

 93. Suvi-Tuulia Kallio kirjoitti:

  Kivat messut ollut monena vuonna

 94. Jenna kirjoitti:

  Haluan mukaan, koska viikonloppu on syksyn piristys ja mukava päästä naisporukalla tsekkaamaan uusia juttuja niin terveyden kuin kauneudenkin saralla unohtamatta ostosten tekoa. 🙂

 95. Nina kirjoitti:

  Haluaisin antaa toisen lipun eräälle ystävälleni, jonka tiedän haluavan messuille kovasti. <3

 96. Mum kirjoitti:

  Oma tyttären kanssa menisin ja nauttisin vapaapäivästä

 97. Ssonja kirjoitti:

  Olisi ihana päästö käymään messuilla, kertaakaan kun en ole kyseisillä messuilla vielä käynyt. Ja jonkun kaverin saisi seuraksi ni oli ihana päivö tiedossa! 🙂

 98. Emmi kirjoitti:

  Noi messut on ihan huiput! Parina vuonna oon jo käyny ja aina saanu paljon uusia vinkkejä kaikkeen terveyteen ja hyvinvointiin liittyen. Aion mennä tänäkin vuonna, joten liput ois kiva voittaa 🙂

 99. Hanna H. kirjoitti:

  Mukana arvonnassa!
  Kivat messut, olin viime vuonna ja mieluusti menisin tänäkin vuonna käymään!

 100. suvi kirjoitti:

  Haluaisin päästä synttäreiden kunniaksi tuonne messuille.. Sieltä löytyisi ihan varmasti kaikkea ihanaa itsensä hemmotteluun! 🙂

 101. Marja kirjoitti:

  Haluaisin päästä messuille rentoutumaan ja hakemaan uutta tietoa hyvinvointiin ja liikuntaan liittyen 🙂

 102. Ellu kirjoitti:

  Haluaisin messuille mun äidin kanssa, jolla on ollu viime aikoina superpaljon työkiireitä. Olis ihanaa lähtee ensimmäistä kertaa ihan kahdestaan naisten reissulle ja olla vaikka hotellissa yötä. Kumpikin ollaan just sopivasti syyslomalla messujen aikaan joten kyllä olis mahtava tsäänssi! 🙂

 103. Paula89 kirjoitti:

  Haluaisin päästä tutustumaan kyseiseen messuun, koska en aiemmin ole siellä käynyt. Luettujen juttujen perusteella kuulostaa mielenkiintoiselta tapahtumalta. 🙂

 104. Riikka kirjoitti:

  Messut ovat syksyn kohokohta hyvine tarjouksineen, uusine tuotteineen ja kera mahtavan fiiliksen! 🙂 Lähtisin viettämään mukavaa messupäivää parhaan ystäväni kanssa.

 105. Minna Huovinen kirjoitti:

  Tyttäreni haluisi mennä ensimmäistä kertaanäille messuille kavereidensa kanssa keskenään. Olisi kiva yllättää lipuilla 🙂

 106. Ulla kirjoitti:

  Tässä olisi täydellinen tilaisuus kutsua siskoni ensin uuteen kotiini ja sitten lenkkeillä messuille!

 107. Ansa Bergheim kirjoitti:

  Tyttären kanssa laatuaikaa olisi kiva viettää messuilla.

 108. Maarit kirjoitti:

  Mukana! Sais vähän hemmoteltua kummityttöä. 🙂

 109. Siinatar kirjoitti:

  Olen kerran aikaisemmin messuilla ollut ja olisi kiva taas päästä hyviä messutarjouksia löytämään =).

 110. Miyu kirjoitti:

  Pari viime vuotta jäänyt välistä ja nyt olisi ihanaa päästä tutustumaan messujen luonnonkosmetiikkatarjontaan!

 111. Meetta kirjoitti:

  Tänä vuonna ensimmäistä kertaa mahdollisuus päästä näille messuille, jonne olen useamman vuoden jo hinkunut. Serkun kanssa pieni irtiotto arjesta <3

 112. sofia kirjoitti:

  Olisi kiva päästä parin vuoden tauon jälkeen taas messuille 🙂

 113. Ripa kirjoitti:

  Siskon yllättäisin sillä hän todella paljon haluaisi messuille:)

 114. Ruusu86 kirjoitti:

  Minä haluaisin päästä messuille koko siskokatraan kanssa. Liput kun voittaisi, voisi senkin summan käyttää ihaniin tuotteisiin

 115. Arle kirjoitti:

  Mun kaapista on rasvat ja voiteet niin lopussa, että uusia pitäs päästä hankkimaan. Ja ripsari ja meikkivoide ja dödöä ja shampoota ja ja ja…

 116. Riina kirjoitti:

  I love me – messut tarjoaisivat varmasti edellisvuosien tapaan inspiraatiota, valoa ja energiaa pimenevään syksyyn! Ja mikä olisikaan parempi tapa viettää laatuaikaa ystävän kanssa 🙂

 117. Vipsu kirjoitti:

  Olisi aivan mahtavaa päästä messuilemaan syksyn arjen keskellä. Monet kaverini ovat kertoneet menevänsä messuille, mutta itse joudun toden teolla pohtiminen pohtimaan mihin rahani opiskelijabudjetistani käytän. Liikunta, hyvinvointi ja terveys ovat lähellä sydäntäni ja olisi upeaa päästä messuilemaan kavereiden kanssa, vaikka opiskelija olenkin 🙂

 118. satu kuronen kirjoitti:

  Olisi lkiva viettää laatu aikaa tyttären kanssa messuillen.

 119. Mirkkuli kirjoitti:

  Mulla on edessä mission impossible, eli kestävän luonnonkosmetiikan ripsarin metsästys. Toivon että messut tois avun tähän ongelmaan

 120. sanne virta kirjoitti:

  Ystävän kanssa laatuaikaa.

 121. Viiru kirjoitti:

  Tämä olisi täydellinen syntymäpäivälahja itselleni. Synttärini osuu juuri tuolle viikonlopulle ja tarvitsen piristysruiskeen tähän syksyyn.

  • jennie kirjoitti:

   Onnittelut Viiru, arpaonni suosi tällä kertaa sinua – Minkä mainion synttäriyllätyksen sinulle saankaan siis toimittaa. Tarkastathan sähköpostisi mahdollisimman pian niin liput ehtivät perille ennen perjantaita 🙂

 122. Resus kirjoitti:

  Koskaan en oo käyny kyseisillä messuilla ja olisi huippua päästä 🙂 kuullut paljon positiivista näistä, niin kiinnostaisi

 123. Mariem kirjoitti:

  Haluaisin liput jotta voisin viedä siskon messuille!

 124. Jasmin kirjoitti:

  Haluaisin viedä messuilemaan rakkaan ystäväni joka menossa naimisiin! Vähän irtautumaan häästressistä ja viettämään yhteistä tyttöjen laatuaikaa! ❤️

 125. Jenna o kirjoitti:

  Haluan messuille etsimään eväitä hyvinvointiin ja itseni hemmotteluun! 🙂

 126. Ella kirjoitti:

  Messut ovat tulleet tutuiksi jo parina kuluneena vuonna, ja niiltä on aina löytynyt inspiroivia infoja ja upeita tarjouksia. Olisi hauska päästä tänäkin vuonna mukaan!

 127. Tiina kirjoitti:

  Tyttärelle ja minulle yhteistä ihanaa aikaa! Oma työni ja tyttären opiskelut haukkaavat ison palan arjesta, joten tällainen messuilu tulisi tarpeeseen.
  Tiina
  tiinaannelis@gmail.com

 128. Heli kirjoitti:

  En ole vielä koskaan ollut i love me messuilla ja olemme ystäväni kanssa nyt suunnitelleet messuille menoa, mutta lippuja emme ole vielä hankkineet. Rakastamme molemmat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja kaikkea siihen liittyvää, erityisesti luonnonkosmetiikka ja sen uudet tuulet kiinnostavat messuilla samoin kuin liikunnallisen hyvinvoinnin puoli.

 129. L kirjoitti:

  Kolmen lapsen äitinä olisi ihanaa saada hetki itselle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.