Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Muutosten maanantai

Kaupallinen yhteistyö: 24 Fitness Online

Kaupallinen yhteistyö, 24 Fitness Online 

Manantai tarkoittaa monelle muutoksen aikaa, eikä ihme sillä aloittaahan maanantai aina uuden viikon. Viikon, jolloin kaikki on mahdollista. Viikon, jolloin se viimeinen elämäntapa muutos alkaa. Viikon, joka on loppuelämäsi ensimmäinen. Aikanaan punnitsin itseni aina maanantaiaamuisin. Treenasin aina maanantaisin, jotta sain vahvan startin uuteen viikkoon. Ja tänä maanantaina kolme onnekasta lukijaani tulee saamaan hyviä uutisia ja pääsevät pikapuoliin starttamaan yhteisvalmennuksen 24 Fitness Onlinen kanssa.

P1010367

Teitä osallistujia oli paljon, eikä ihme sillä onhan palkintokin  aika mahtava. Kertomienne tarinoiden ja perustelujen  mukaan, jokainen ansaitsisi (vai tarvitsisi) palkinnon omakseen mutta valitettavasti säännöt ovat sääntöjä ja onnetar on suosinut erityisesti kolmea osalistujaa:

”Teen töitä toimistossa ja jatkuvasti huomaan, että tästä lihasten heikkoudesta ja tietynlaisesta liikkumattomuudesta on haittaa mm jatkuvien lihasjumien ja selkä- ja polvikipujen muodossa”

”Nyt kaipaisin taas potkua salitreeneihin, sillä intohimo uupui pikku hiljaa, kun ohjelmani ei antanut minulle enää haastetta.”

”Teen jotain väärin.”

Ohessa on lainattu vain osa perusteita ja voittajiin on oltu myös henkilökohtaisesti yhteydessä. Jos arpaonni ei suosinut juuri sinua niin musitutan että vielä on tämä päivä aikaa osallistua 24 Fitness Onlinen bloggaajahakuun, jossa palkintona 4kk valmennukset. Aikaisempaa blogikokemusta ei tarvita eikä omaa blogia tarvitse olla olemassa sillä paikka tarjotaan yrityksen omilta nettisivuilta. Lisätietoa löytynee parhaitenyhteistyö,  heidän FB-sivuiltaan ja vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää 24fit(at)24fitness-online.com

 

11873490_852643298123668_5871798737781330092_n

Kaupallinen yhteistyö: 24 Fitness Online

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.