Hae
My Project Is Me

Kertausta viime viikolta (herkkuvaroitus!)

Moi,

On ilmeisesti väsymystä liikenteessä sillä sekä perjantaina että eilen nukahdin laittaessani lapsia nukkumaan. Ehkä se on tämä kokopäiväinen ulkoilu, yhtäkkinen yliannostus raitista ilmaa, joka on saanut oon veteläksi. Huomasin nimittäin eräänä helteisenä päivänä että salitreenistäkään ei ihan kaikkea saanut irti – hiki kun tuntui tulevan jo ihan paikallaan seistessä.

kuva 2(15)

Viime viikon liikunnoista en sen enempää itseasiassa edes muista. Kahdesti kävin salilla ja kävelin useampanakin päivänä mutta kun en ole niitä kirjannut ylös, en enää todellakaan muista. Liikkumisten lisäksi ehdin ainakin käymään rannalla, pesemään ikkunat ja järjestämään lasten synttärijuhlat.

IMG_6159 IMG_6164 IMG_6169

Toki, synttäreillä tuli syötyä herkkuja itsellänikin mutta kerrankin kohtuullisissa määrin. Millekään totaalikieltäytymislinjalle en ole missään vaiheessa aikonutkaan ja koska herkuttelu osui kohdallani vain kahdelle juhlapäivälle, koen ruokavaliopuolen olevan onnistunut. Siitä en sitten tiedä olenko laihtunut vai en sillä olen päättänyt antaa vaa’an elää hetken aikaa omaa elämäänsä. Jos kerta minulle kilot eivät ratkaise vaan se miltä näyttää ja ennenkaikkea tuntuu, miksi niitä kiloja pitäisi sitten kytätä? Ei niin mistään syystä – siispä jatkossa (ainakin näillä puheilla) kiloja katsastetaan vain kuukausimittojen yhteydessä (joista olen tosin myös harkinnut luopumista..). Kuukausimittojen sijaan voisin seurata kehitystä satunnaisemmin, tietynlaisten pikkuprojektien (kuten vaikkapa saliohjelmien vaihtumisen yhteydessä tms) lomassa mutta jätetään tämä ajatus vielä hautumaan ja kypsymään kokonaiseksi ideaksi.

IMG_9673

ps. oli millainen keli hyvänsä, ja miten pieni lätäkkö tahansa niin vesi on aina KYLMÄÄ!

kuva 1(18)IMG_6237

 

6 kommenttia

 1. armi kirjoitti:

  mä oon kaks kuukautta sitten lopettanu vaa’an kyttäämisen, koska tulos oli aina tää: olo tuntu hoikalta ja kevyeltä ja kun astutaan vaakaan ni painoa on lähteny ehkä 0.1 kg tai tullu lisää tms. ja se masensi mielen. ois kyl mielenkiintosta tietää paljon painan nykyään kun projekti on edistyny mielettömän hyvin, mut vasta ens syksynä pakollisella lääkärikäynnillä sen näkee. 😉 jännää!

  • jennie kirjoitti:

   Nimenomaan! Jos tulos ei mieytä tulee turhautunut olo ja jos miellyttää ei sekään tunnu olevan tarpeeksi – parempi siis antaa asian olla ja keskittyä olennaiseen. Ihan noin hurjaan temppuun kuin sinä en ehkä ihan vielä pysty mutta jonain päivänä toivottavasti kuitenkin..

 2. Kati kirjoitti:

  Suomessa vesi todellakin on AINA kylmää! En tajua miten sitä muksuna tarkeni. Nyt nökötän laiturilla/ rannalla ja katson kun tytöt ui ja huulet sinisenä, hampaat kalisten toteavat ”ettei oo yhtään kylmää”. Kyllä mäkin jossain vaiheessa tarkenen….elokuussa ennen kuin taas rupee jo kylmenemään 🙂

 3. Hanna kirjoitti:

  Oi, mitä tuossa kesäkurpitsan päällä on ?

  • jennie kirjoitti:

   Taitaa olla vain kevyttä jauhelihaa ja kevyttä tuorejuustosekoitusta sekä tietty vähän kasviksia. Oli kyllä hyvää – Kesäinen keli, kesäiset ruoat 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.