Hae
My Project Is Me

Kotimaan matkailua: Cafe Kailas

Suomen kesä on kaunis ja vielä kauniimpi se on kun aurinko paistaa. Aurinkoisena päivänä Heinolasta löytyvä Cafe Kailas on myös mukava paikka pysähtyä rauhoittumaan ja nauttimaan talon antimista sekä kansainvälisen tason taukomiljööstä. En kyllä tiedä onko Cafe Kailaksessa oikeasti käynyt kansainvälisiä lomanautiskelijoita mutta jokaiselle, joka on edes vähän Heinolan suuntaan matkalla, suosittelen yhden tauon verran pysähtymään täällä.

IMG_8073

IMG_6754

IMG_6756

Aikuiset nauttivat viimeistellystä piha-alueesta, vihreästä nurmesta sekä veden läheisyydestä. Lapsille löytyy oma leikkialue tai sitten he voivat viihdyttää itseään pudottamalla vaikkapa lehtiä pieneen puroon ja tarkkailemalla kuinka nopeaan ne virtaavat Jyrängönvirtaan.

IMG_6741

IMG_6769

IMG_6774

IMG_8071

IMG_8081

IMG_8084

Heinola on monella muullakin tapaa lapsiperheellisen lomailijan paratiisi sillä sieltä löytyy ilmainen lintupuisto, hiekkaranta vesiliukumäkineen sekä herttainen menneiden aikojen lelukauppa ja paljon kirpputoreja.

2 kommenttia

  1. eräs kirjoitti:

    Tuli vinkki juuri oikeaan aikaan, yleensä pysähdymme Heinolan abc:n kupeessa Heilaan lounaalle, mutta tänään taidetaan poiketa Cafe Kailaam 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.