Hae
My Project Is Me

Viime viikon treenipäiväkirja

Treenaamisen ei kuulu missään vaiheessa olla pakkopullaa. Maailmassa on niin paljon erilaisia mahdollisuuksia harrastaa liikuntaa että jokainen varmasti löytää itselleen mieluisan. Vaikka minut mielletään treeneineni salilla kävijäksi, olen kuitenkin melko fiilispohjainen liikkuja. Tämä tarkoittaa sitä että saatan käydä treenamaassa salilla, tai sitten jos huvittaa niin teen jotain ihan muuta. Kuntosali on kuitenkin usein minulle se helpoin vaihtoehto, sillä sinne voi mennä silloin kun omiin aikatauluihin parhaiten sopii. Ja useimmiten treenaankin salilla ennen työpäivää.  Se ei kuitenkaan ole ainoa treenimuoto, edes minulla 😉 Edellisestä treenipäiväkirjasta on kulunut jo tovi mutta tässä olisi treenipäiväkirja viime viikolta.

 

Maanantai: Porrastreeni

Olin maanantaina poikkeuksellisesti vapaalla ja päätin lähteä vihdoin testaamaan muutaman kilometrin päähän rakennetut kuntoportaat. Pyöräily sinne ja takaisin, sekä tehokas koko kropan treeni raittiissa ulkoilmassa.

 

Tiistai: BodyCombat – tunti

Bodycombat on yksi pitkäaikaisia suosikkejani ryhmäliikunnassa sillä tykkään sen vauhdikkaasta menosta ja tuntirakenteesta. Keväällä kävinkin aktiivisesti kerran viikossa BC-tunneilla, kunnes kyllästyin ja hakeuduin joogan pariin huomatessani että laiminlyön kehonhuoltoa.

treenipäiväkirja

Keskiviikko: Kuntosali ja Zumba -tunti

Ennen työpäivää kävin salilla treenaamassa yläkroppaa. Zumba-tunti sensijaan oli pienoinen yllätys itsellenikin sillä päädyin sinne vähän puolivahingossa. Olen käynyt kerran aikaisemmin zumbaamassa ja tämä oli jotain ihan muuta kuin se, mihin osallistuin joku 10-vuotta sitten! Nykyaikainen musiikki siivitti tuntia vauhdilla eteenpäin eikä lattarimeiningistä ollut jäljellä muutakuin perusaskeleet. En siis ole mikään perinteisen lattarimusiikin ylin ystävä ja tämä tunti yllättikin positiivisesti.

 

Torstai: Ei treenejä

 

Perjantai: Kuntosali ja Rauhallinen Kävelylenkki noin 1h

Perjantaina oli viikon toisen salitreeni vuoro ja treeni keskittyi alakroppaan. En tiedä teinkö jotenkin ekstratehokkaasti mutta pakaroissa tuntui vielä sunnuntainakin.

sammakkoasento

Lauantai: Kävelylenkki n. 1h

Lauantaiaamu alkoi käytännössä suoraan kävelylenkillä. Sängystä ylös ja ulos kun kaikki muut vielä nukkuivat.

Sunnuntai: Ei treenejä

 

Kas sellainen treeniviikko syyskuun viimeiseltä viikolta. Kyseessä ei ehkä ole se tavanomaisin viikko, jos sellaista nyt ylipäätään tällä hetkellä minulla on. Liikun puhtaasti liikkumisen ilosta, siten kuin milloinkin hyvältä tuntuu.

Kurkkaa myös treenipäiväkirja viime keväältä sekä vuodelta 2016 Onko treenit pysyneet samanlaisina? Olenko treenannut eri tavalla ollessani kotiäitinä?

treenipäiväkirjani

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.