Hae
My Project Is Me

Pitsishortseissa

Painonnousun myötä olen huomannut etten enää viihdy kameran edessä samaan tapaan kuin joskus aiemmin. En koskaan ole ollut mikään linssilude mutta bloggaamisen myötä siihen on ollut vain tottuva ja väitänkin että joskus kauan sitten, onnistuneen kuvan nappaaminen sujui huomattavasti nykyistä helpommin. Päätin kuitenkin astua omalle epämukavuusalueelleni tänään ja napata kuvaa asusta, joka minulla oli päälläni, kun tapasin ystävääni.

asu

asu_3

asu_2

Vaatevalinta oli vaikea sillä halusin kerrankin pukea ylleni jotain muuta kuin hiekkalaatikkoleikkihin soveltuvat mammavaatteeni. Oikeasti vaikean tehtävästä teki se, etten oikeastaan koe että mikään vaatekappale istuisi päälleni tällä hetkellä kovin hyvin. Tunne on varmasti monelle tuttu enkä itsekään ole siis mikään poikkeus. Jos en olisi myöntänyt lihoneeni (ihan kuin sitä ei olisi kukaan huomannut) niin näistäkin kuvista voisi keskimmäisen jättä julkaisemasta monestakin syystä mutta siinä se nyt on. Mahamakkaroineen kaikkineen.

Itselle en kovin paljoa uusia vaatteita ole tähän kesään ostanut mutta nämä shortsit löytyivät senverta hyvällä alennuksella Skotlannin reissulta etten voinut jättää tilaisuutta väliin.

Pitsishortsit @Miss Selfridges

Paita @Matalan (vanhempi)

Laukku @Aleksi13

Sandaalit @Shoezone (vanhempi)

 

12 kommenttia

 1. tiinam kirjoitti:

  Sä oot niiin paras ❤️ Ja niin nätti ☀️

 2. Nimetön kirjoitti:

  Kaunis ja kesäinen asu, ja malli 🙂 Olet niin ihanan aito ja rehellinen, mahamakkaroineen kaikkineen 😀
  Itsekin taistelen just jostain ilmaantunutta +7 kiloa vastaan, se jo näkyy ja tuntuu :/ Eikä taistoa ainakaan helpota kolme muksua. Tsemppiä meille!

  T.toinen mahamakkaroineen

 3. Nimetön kirjoitti:

  Huomenta!
  Todellakin – sä oot todella kaunis!
  Kesäisin terveisin,
  Matikka makkara

 4. Roosa kirjoitti:

  Ihanat sandaalit, mistä olet ostanut? Sulla on hyvä suunta, koska jos haluaa laihduttaa niin pitää ensin kyetä toteamaan että on suurentunut. Mä itse pitkään tässä uskottelin että oon ihan ”ok”, vaikka keväällä vielä lihoin aika paljon stressaavan elämäntilanteen takia. Kesän alussa totesin tosiasiat ja sitten otin itseäni niskasta kiinni ja olen laihtunut n. 7kg (173/72kg). Onnistut kyllä!

  • jennie kirjoitti:

   Onnittellut itsellesi onnistumisesta. Hyvä sinä! Ja sitten seuraavaan asiaan eli sandaaleihin, ne on jo muutaman kesän vanhat ja tarttuneet mukaan silloiselta Skootlannin matkalta.

 5. Kesäheinä kirjoitti:

  Tosi hyvin sopii nuo shortsit sulle! 🙂 On ihan mahtava asia et on pystyny myöntämään oman lihoamisensa ja mun mielestä oot alkanut sun laihdutusprojektiin mukavan rennolla fiiliksellä!

  Mun pitäis ite alottaa myös laihduttaminen. Nyt oon tehny sen muutoksen että syön herkkuja vaan yhtenä päivänä viikossa.. Ite haluaisin puottaa noin 5-7 kiloa.

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos kehuista 🙂 oon itseasiassa itekkin hämmentynyt suhtautumisestani koko tähän touhuun. Teen tarpeeksi tosissaan mutten kuitenkaan tiukkapipoisesti ja sen uskon olevan resepti menestykseen. Ja hyvällä alullahan tuo sinunkin projekti on; Kyseessä on kuitenkin ihan konkreettinen muutos, joka varmasti tuo tulosta jos ylimääräinen herkuttelu on se ongelma ollut. Kyllä me tähän pystytyään!

 6. nanna kirjoitti:

  Tuo keskimmäinen on musta paras kuva näistä! Jotenki ihana 🙂 aito, kaunis nainen.

  p.s. täälläkin yks lihonut, reppureissaamisen ja jatkuvien yötöiden eli epäsäännöllisen elämän takia ? ihanaa alottaa kohta säännöllinen opiskelijaelämä ku saa nukkua kaikki yöt tai tarvi vaihtaa pleissiä koko ajan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.