Hae
My Project Is Me

Paras mehukeitto rahkalle

Syön rahkaa lähestulkoon päivittäin. Tässä vuosien varrella, kun sitä rahkaa on syöty, on tullut testattua myös lukuisia erilaisia maustamisideoita. Helpoin, nopein ja tavallisin tapa on kuitenkin mehukeitto.

mehukeitto_1

Sokerittomista vaihtoehdoista parhaimman makuiset mehukeitot löytyvät mielestäni Valiolta. Tänään törmäsin kaupassa maku-uutuuteen, Sitruuna-Vaniljaan ja se on juuri sellainen kuin odottaa voi – kirpsakan makea. Toivottavasti tämä kausimaku tulisi jäädäkseen sillä se on mukava lisä muutoin vain makeiden mehukeittojen rinnalle.

mehukeitto_2

mehukeitto_3

15 kommenttia

 1. ulla kirjoitti:

  Minäkin toivon , että tämä maku tuli jäädäkseen 😛 . Paljon paremmin maistuu kuin monet makeat versiot 😛

  • Suvi kirjoitti:

   Täytyypä ostaa, en ole maistanutkaan. Karpalo-kinuskimehukeitto kans tosi hyvä.

  • jennie kirjoitti:

   Eikö vaan Ulla, nyt pidetään sormet ja varpaat ristissä ja toivotaan parasta

   Ja Suvi – testaa ihmeessä tätä, on tosiaan hieman erilainen makumaailmataan kuin nuo kaikki muut.

 2. Helzu kirjoitti:

  Oma suosikkini on Valion mansikka-banaani mehukeitto ja toisena tulee Valion mustaherukka mehukeitto. Toi sitruuna- vanilja on kamalaa. Ostin sitä kokeeksi eikä oikein uppoa, ei edes smoothiessa. Nämä, kun on makuasioita 🙂

  • jennie kirjoitti:

   On pakko sanoa että tykkään tavattomasti myös tuosta mansikka-banaanista ja sitä meiltä kotoa useimmiten löytyykin, oletettavasti myös jatkossa koska on makunsa puolesta aika ”neutraali” moneen sekoitukseen.

 3. ulla kirjoitti:

  Tämä uutuus voittaa mennen tullen tuon karpalo – kinuskin 😀 Eikös ?

  • jennie kirjoitti:

   Haluaisin sanoa että joooooooo mutta nyt on niin pitkä aika kun olen tuota karpalo-kinuskia käyttänyt että en edes ihan muista miltä se maistuu :O ei kuitenkaan ehkä yhtä hyvältä kuin tämä kun en kerran sitä ole aikoihin ostanut 😉

 4. maikki kirjoitti:

  Mäkin ostin tätä kokeiluun, kun tätä on kaikki niin hehkuttanut, ja petyin kyllä.. Ei se pahaa siis ollut, mutta ei kyllä mitään super ihanaakaan 😀 Tuskin tulee siis toiste ostettua..

  • jennie kirjoitti:

   Eli toivoa siis olisi että tämä jäisi pysyvästi valikoimaan JOS sitä kovasti on hehkutettu..? Pidetään siis sormet ristissä, vaikka toki sääli ettei se juuri sinun makuusi ollut. Onneksi noita makuja on melko monia mistä valita 🙂

 5. Minkaliina kirjoitti:

  Meillä menee useimmiten persikka-vadelmaa ja karviais-boysenmarjaa. Tää oli kiva lisä näihin 🙂 Tulee täälläkin vedettyä aika usein rahkaa mehukeitolla. Mä vaan hurautan sen melkein aina smoothieksi marjojen kera niin jotenkin aina kivempi hörpätä se semmoisena 🙂

 6. jennie kirjoitti:

  Olin aikanani ihan superfani tuolle persikka-vadelmalle mutta sittemmin sen käyttö on jäänyt vähemmälle. Nyt en yhtäkkiä oikein jaksa muistaa että miskiköhän.. Täytynee ensikerralla ostaa sitä.

 7. lilli kirjoitti:

  onko makeutusaineita?

  • jennie kirjoitti:

   Onhan näissä makeutusaineita käytetty, kuten lähestulkoon kaikista kaupan hyllyiltä löytyvistä sokeroimattomista versioista, tuoteryhmästä riippumatta.

 8. Susa kirjoitti:

  Millä nämä sokerittomat mehukeitot on makeutettu?

  • jennie kirjoitti:

   Niillä perinteisimmillä, eli aspartaamilla ja asesulfamaatti K:lla (ainakin tämä versio mutta samat taitavat olla noissa kaikissa). Toki niitä aitosokerisisakin on jos niitä käyttää mieluummin 🙂 Valiollahan oli jossain vaiheessa myös steviamakeutetuja mutta nyt on sanottava etten ole ihan varma onko enää jos mieluummin hakeutuu luonnollisempien makeuttajien seuraan mutta kuitenkin halua välttää puhdasta valkoista sokeria.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.