Hae
My Project Is Me

Treenin tulos

Moi,

En tiedä muistaako kukaan kun  lähes kaksi kuukautta sitten kirjoittelin haaveistani saada treenatummat kädet. Jokatapauksessa, olin jo silloin jokseenkin tyytyväinen saavuttamaiini tuloksiin vaikka tavoitteet olivat korkeammalla.

Varsinaisesti lihasmassa tuskin on kasvanut mutta rasva on palanut laihtumisen myötä tuoden näinollen ne olemassa olevat lihakset paremmin esille. Ero on milestäni jo melkoisen huomattava 🙂

Tästä on taas mukava hyvillä mielin jatkaa eteenpäin kohti niitä treenattuja käsiä! Tämä nykykuva siis viime viikolta ja sopii nyt hyvin nostamaan omaa treenimotivaatiota jatkamaan tätä urheilurupeamaa kotosalla siihen saakka kunnes rupean treenailemaan kodin ulkopuolella. Kyllä niitä tuloskia siis saa aikaan ihan ilman mitään salijäsenyyksiäkin 🙂

7 kommenttia

 1. Fedu kirjoitti:

  oh waaaaw i can only admire you perseverance and willpower to change your body so drastically!! i send you all my encouragements! zoo impressive!! happy blogging to you!:)

 2. Lintunen kirjoitti:

  Yläkropassa näkee selviä muutoksia 🙂

 3. jennie kirjoitti:

  Fedu, Thank you so much you pretty little thing :)Lintunen: Eikö vain huomaakin 🙂 Itsekin ihan hämmennyin muutoksesta kun laitoi kuvat vierekkäin.

 4. Anonymous kirjoitti:

  Voisitko tehdä postauksen sun kotona tekemistä treeneistä. Siis sellasen, missä kertoisit kaikki omat lihaskuntotreenit ym. Itselläkin on käynnissä painonpudotus normaalipainon sisällä, ja tavoitteena olisi juurikin urheilullisen näkönen kroppa. Sun keinot näyttää ainakin tepsineen erittäin hyvin. Mahtava kroppa sulla! 🙂

 5. Anonymous kirjoitti:

  Hei! Pidätkö itselläsi ns. suunniteltua herkkupäivää? Esim. kerran viikossa tai kerran kuussa? Ois kiva tietää ja kuinka usein? 🙂

 6. jennie kirjoitti:

  Moi Anonyymi, Kiva kuulla että meitä normaalipainon sisällä kiinteytyjiä on muitakin:) Oikeastaan kaikki kotonani tekemät treenit löytyvät täältä: http://myprojectisme.blogspot.com/search/label/liikuntaohjeLisäksi siis kävelen lähtökohtaisesti päivittäin (juoksen satunnaisesti) yhteensä 10-12km ja harjoitan dvd treeniä, tällä hetkellä 6 week sisxpackia. Harjoite dvd:t löytyvät täältä: http://myprojectisme.blogspot.com/search/label/dvd

 7. jennie kirjoitti:

  Anonyymi; Kyllä minäkin herkuttelen säännöllisen epäsäännöllisesti. Olen tuolla aiemmin syönyt herkun päivässä , jonka vaihdoin sittemmin herkkupäivään. Tällä hetkellä mitään säännöllistä herkkupäivää ei ole enkä itseasiassa ole ihan varma että miten aion jatkossa toimia. Yritän lähtökohtaisesti kuitenkin opetella kontrolloitua herkuttelua. Silloin tällöin tulee kuitenkin varmaan vedettyä herkkuöverit mutta ne kuuluvat elämään. Tärkeintä on olla jättämättä herkkuputkea päälle :)Palaan varmaan aiheeseen vielä blogin puolella varsinkin kun tämä talven juhlakausi kaikkine herkkuineen lähestyy kovaa vauhtia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.