Hae
My Project Is Me

Pystyt parempaan kuin uskotkaan

Moi,

Olen maailman huonoin postaamaan videoita mutta nyt sellainen olisi luvassa. Kuvan laatu on vähän hämärä mutta ehkä siitä se olennainen käy kuitenkin ilmi. Koko muun Suomen pakertaessa punnerrushaasteen parissa, on minulla ihan omani: Pistoolikyykyt.

Voin sanoa etten olisi uskonut ottavani kuvaa tässä asennossa

Voin sanoa etten olisi uskonut ottavani kuvaa tässä asennossa

Haaste ei ehkä ole ihan yhtä totinen kuin punnerruksissa viittamaani Tikissä Punnerrushaaste. Kaikki on alkanut vähän puolivitsinä työpaikalla ja minä käsisydämellä vannoin etten oikeasti saa yhtäkään. Olen tehnyt pistoolikyykkyjä vain kerran eläessäni  ennen tätä ja tällöin odotin kuopustamme. Koska en tuolloin (yllätys sinänsä) saanut yhtäkään kyykkyä ilman tukea on ajatuksiini jotenkin jäänyt kytemään kuvitelma siitä etten pystyisi tähän. Tämä uskomus on nyt todistettu vääräksi ja muutaman kuvakokeilun jälkeen päätin ottaa koko komeuden videolle. (jonka vähän suurempana näkee täältä)

 

Toistoja on omien laskujeni mukaan kaksitoista mutta treeniaikaa on vielä jäljellä. Parastahan tässä kaikessa on kuitenkin se että olen todistanut itselleni pystyväni johonkin sellaiseen, johon en tiennyt pystyväni. Ja voin sanoa, se tunne on mahtava!

kuva(15)

4 kommenttia

  1. outi kirjoitti:

    Hienoa, mulla toi on vielä haasteena, mut en ookaan kokeillut sitä vielänoin että pidän jalasta kiinni, helpottaiskohan se harjoittelua.. 🙂

  2. Salla kirjoitti:

    Wooou! Melkonen suoritus, itse en saa yhtäkään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.