Hae
My Project Is Me

Täydellinen Kesäpäivä

Täydelliseen kesäpäivään ei loppujenlopuksi tarvita paljoa ja jo pelkästään aurinkoinen sää tekee paljon. Vietin viime sunnuntaina aika täydellisen kesäpäivän omien tyttöjeni kesken (niin niiden pienten) aurinkoisessa Uunisaaressa. Ja koska tästä päivästä ainakin tällä hetkellä vaikuttaa tulevan aika samanlainen jaan aurinkoiset kesäpäivän kuvani kanssanne.

Uunisaareen pääsee Kaivarinrannasta lautalla 4€:n edestakaiseen hintaan. Lapset (ainakin nämä minun pienet) pääsivät veloituksetta. Rattaat saa hyvin mahtumaan lautan kyytiin ja avulias henkilökunta auttaa kyllä niiden nostamisessa jos apua tarvitsee.

Sinänsä saari ei tarjoa mitään tavattomia aktiviteettipuitteita mutta meillä sujui päivä rauhallisella rannalla ollessa sekä kävelemällä Liuskasaaren puolelle ja takaisin. Liuskasaaresta voi hakea kuuluja Skifferin pizzoja joko mukaan tai syödä paikanpäällä. Me haimme mukaan sillä kauniin kesäpäivän ansiosta paikka oli ihan tupaten täynnä. Aion kyllä ehdottomasti palata paikkaan vielä takaisin jonain lämpimänä kesäiltana sillä senverta mutkattoman mukavalta paikalta tämä vaikutti. Ajatelkaa nyt itsekin laiturinnokkaan rakennettu ravintola, lämmin ilma ja iloinen tunnelma. Itse Skifferiinhän kulkee suoraan oma lautta edestakaisen 6€:n matkahintaan

Liuskasaaren puolella oli myös eteläisemmästä meiningistä muistuttava HSS Paviljong, jonka ulkoterassi oli kyllä tavattoman kutsuvannäköinen paikka. Keskustelin muutoinkin ystäväni kanssa tässä taannoin siitä kuinka kesäinen Helsinki on saanut paljon kansainvälisiä piirteitä viime vuosien aikana kun katukuvaan ovat ilmestyneet erilaiset kattoterassit ja muunmuassa sellaiset paikat kuin Löyly ja Sea Pool – ennen oli vain Mikonkadun terassit. Alla oleva kuva tosiaan HSS Paviljongin ulkoterassilta.

Uunisaaren puolella on myös ravintola Ugn, jonka musiikki rytmitti mukavasti rantapäivää. Vaikka siis omat eväät sattuisivat matkasta puuttumaan niin nälkä ei pääse kyllä ylllättämään (jos vain siis lompakko on mukana). Kesäinen Helsinki <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.