Hae
My Project Is Me

Kippis ja kulaus (tämä ei ollutkaan munaus)

Munakahvi voi kuulostaa ajatuksena ensialkuun hieman ällöttävältä, tai minusta ainakin tuntui. Siis raakaa kananmunaa kahvin joukkoon – YÖK. Päätin kuitenkin rohkaista mieleni ja testata eikö kananmuna muka oikeasti maistuisi kuumassa kahvissa miltään. Voin ihan rehellisesti sanoa että ei maistunut.

P1170349

Kuuma kahvi kaadetaan blenderiin ja sekaan lisätään yksi kananmuna sekä kookosöljyä. Juoma sekoitetaan välittömästi ja kaadetaan lasiin. Halutessaan juomaan voi sekoittaa lisäksi vaikka mausteita (kuten vanilja, kardemumma, kaneli) tai maustettua proteiinijauhetta (suklaa,  vanilja) saadakseen enemmän kahvilan maustettua erikoiskahvia muistuttavan makuelämyksen. Maitoa ei erikseen tarvita, sillä kookosöljy laimentaa mustan kahvin lattemaiseksi ilmankin (uskokaa pois, minä nimittäin juon tavallisen kahvini aina runsaalla maidolla).

Jos munakahvia päätyy kokeilemaan vielä ennen 30.3 niin jakamalla kuvan kahvihetkestään Instagramissa, voi osallistua Kauneus&Terveys-lehden kisaan. Lisäämällä hashtagit #kthaaste, #fitfashionfi sekä #munakahvi on mukana arvonnassa.

P1170354

2 kommenttia

  1. Nasu kirjoitti:

    Oikeastaan se muna tekee sen maitomaisuuden 🙂 ainakin ite oon tehnyt vaan kahvi+muna versiota ja menee ihan maitokahvista. Kookosöljy vähän turhaa ellei makua halua siitä.

    • jennie kirjoitti:

      Taitaa siis olla rasva yleensä, sillä myös ilman kananmunaa (pelkällä kookosöljyllä tehtynä) syntyy sama maitomainen efekti. Taidanpa ensikerralla kokeilla ilman kookosöljyä, pelkällä kananmunalla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.