Hae
My Project Is Me

Huono hetki sairastua

Moi,


Kuten otsikosta voikin päätellä, olen saanut ensimmäisen syyslenssun (vai viimeisen kesäflunssan).  Koskaan ei varmasti ole hyvä hetki sairastaa mutta nyt se hetki on minulle ehkä huonoin mahdollinen. Perjantainahan minun oli tarkoitus lähteä työpaikkani järjestämälle kuntotestiin  ja virkistyspäivään Vierumäen urheiluopistolle mutta taitaa jäädä haaveeksi. Harmittaa todella paljon jos tämä jää nyt väliin.

Koska olo ei ihan paha ole niin elättelen kuitenkin hieman toiveita osallistumismahdollisuudesta. Tällä hetkellä vain kurkku on kipeä ja olo väsynyt eikä mikään oikein jaksa innostaa. Tiedättekö, se olo juuri sillä rajalla että työstä ei jäisi pois mutta kaikenmoinen urheilu jää vain haaveeksi.  Kipeänähän ei pidä urheilla ja vaikka tästä selviytyisikin perjantaiksi kisailemaan kuntotasosta, niin missään elämäni kunnossa tuskin olen. Lohduttavaa kuitenkin on huomata että yleinen jaksamattomuus, joka viimepäivinä on vallinnut, on varmasti johtunut tästä orastavasta nuhasta. Niinpä parantavin rohdoksin kohti terveempää minää.

Tässä sairastaessa on muuten hyvä huomioida myös ero kaltaiseni ”sunnuntaiurheilijan” ja todellisen ammattilaisen välillä. Hyvä ystäväni on lukenut viimeaikoina melkoisen paljon 9.9 huipentuvan Fitnessmalli-kisan finalistien blogeja ja erityisesti eräs hänen vinkkaamansa muutos sai minutkin innostumaan lisäämään hieman kierroksia treenailuuni  syksylle. Taustallahan kisaneidolla toki on tiukka dieetti ja ainakin mitä itse olen ymmärtänyt niin jopa näissä kisoissa kisakunto kestää vain sen pienen hetken. Kannattaa kuitenkin käydä tutustumassa treenivinkkeihin ja muutamassa kuukaudessa tapahtuneeseen muodonmuutokseen: http://oona.gym-space.fi/


Mutta löytyyhän näistä tavallisen arjen sankareita upeine muutoksineen myös enemmän ja itseni innoitti uuteen nousuun todellisuudessa jo aiemminkin mainitsemani Bobby Jean. Kun katsoo hänen upeita ennen ja jälkeen kuvia niin tosiaan vielä se viimeinen loppusilaus on itsellä edessä. Häntä lainatakseen, sitä joko tahtoi tai ei tahdo ja minähän tahdon. Mikäli et siis ole tutustunut neidon muutokseen suosittelen myös tätä: http://eioorakettitiedetta.blogspot.fi
Ja vielä yhtenä esimerkkinä tahdon mainita aurinkoisen Erican, joka on jo suunnattoman työn tehnyt mutta työstää omaa muutostaan edelleen. Hänen tekstejään lukemalla positiivinen halu liikkua ja syödä terveellisesti, arkielämää unohtamatta, välittyy ihan jokaiselle:  http://toobigtobeme.blogspot.fi
Tässä siis muutama motivoiva ja inspiroiva blogi esittelyssä. Tuolta omien lukijoideni joukosta löytyy kuitenkin melkoisen monta muutakin mahtavaa ja innostavaa blogia tekemisen ilosta , joten jos vain aikaa on niin kannattaa kurkkia. Toivottavasti kukaan kirjoittajista ei pahastu linkkauksestani.

17 kommenttia

 1. Bobby Jean kirjoitti:

  Voi, kiitos! :’) Olen ihan otettu. Ja enemmän kuin onnellinen siitä, että tekemäni muutos inspiroi myös muita! Sillä kaikella vaivalla, jonka olen nähnyt, on siis ollut vieläkin suurempi merkitys kuin olen kuvitellut. On puhdas ilo motivoida ja inspiroida muita! <3

  • Bobby Jean kirjoitti:

   Ja hämmennyksissäni unohdin ihan toivotella sinne suuntaan paranemisia! Toivottavasti flunssa hellittää pian. On todella kurjaa, miten nuo kaikki tuollaiset tuntuvat iskevän aina siihen pahimpaan aikaan, kun olisi jotain todella kivaa tiedossa. :/

  • jennie kirjoitti:

   Todellakin insiproit! Olen mielessäni aina kuvitellut että olet ollut huippukuntoinen koko elämäsi ajan mutta nyt kun tämä väärinkäsitys tuli korjttua niin tekemisen halu vain kasvoi. Ja kiitos, taisin selvitä säikähdyksellä tämän flunssan kanssa. Vielä on hieman väsynyt olo mutta selkeästi parempi kuin edellispäivänä.. Enköhän minä pääse lähtemään kuntotesteihin.

 2. Anonymous kirjoitti:

  I feel your pain! Eilisestä asti ollut hyvin väsynyt ja kipeä olo, mutta ei kuitenkaan kuumetta. Salilla käymiseen tulee ärsyttävä parin viikon tauko jos tämä viikko menee sairastellessa, sillä ensi viikolla minulta poistetaan ala viisaudenhammas, mikä taas siirtää reenejä vähän…. :/

  • jennie kirjoitti:

   No höh, Kaikista ärsyttäviuntä tosiaan on se että mieli halajaa treenaamaan mutta kroppa ei vain jaksa ja täytyy sitten kituutella lepäillen.

 3. Tuuli kirjoitti:

  Täällä toinen flunssainen… Toivotaan pikaista paranemista 🙂

 4. Anonymous kirjoitti:

  Marketin C-vitamiinitableteilla olen saanut pari viime flunssaa tapettua heti alkuunsa. Yllätyin itsekin, koska en ole mikään rohdos- tai vitamiiniuskovainen. Toivotaan että sinulle ei ole tulossa mikään supersyysflunssa!T. Linda

  • jennie kirjoitti:

   Vaikuttaisi siltä että tämä jää tähän, onneksi. Harvoin olen kyllä oikeati kunnolla kipeä niin että uskoisin että tämä ei ole mikään poikkeus.

 5. Erica kirjoitti:

  Ei varmasti pahastu! Ihana oot 🙂 Todella kauniisti kirjoitit joten kiitos siitä, tuli todella hyvä mieli <3Kovasti paranemisia sulle!!!Mulla oli perjantaina kurkku kipeä ja lauantaina tukkoinen olo mutta, kappas selvisin pelkällä sillä ja se meni ohi! Toivottavasti pääsisit yhtä vähällä :)Ps. Ootko miettinyt että ottaisit nuo sanavahvistukset pois? Mulle ei koskaan tuu mitää ”roskapostia” vaikka ei ole niitä käytössä ja ne on aika työläitä. Moni voisi innostua kommentoimaan useammin jos ne ottaa pois 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Vitsit, en ollut edes tiennyt että ne voi ottaa pois. Kuvittelin että minun on vain tyytyminen niihin ikuisesti. Toivottavasti osasin poistaa oikein tuolta asetuksista.

 6. Anonymous kirjoitti:

  Sinkillä se flunssa lähtee, suosittelen ottamaan reilusti! 🙂 Mutta vain flunssan kohdatessa, muutenhan sitä ei tarvi purkista ottaa, koska ”normaalitilassa” liiallinen saanti voi aiheuttaa jonkinasteista myrkytystä kehossa??

 7. Tea kirjoitti:

  Kovasti paranemisia sulle! Itselläkin puskee flunssaa pahimman kerran ja just kun piti pitää kunnon tehotreeniviikkoa ja ottaa liikunnasta kaikki mahdollinen ilo irti ennen ystävien lauantaina vietettäviä häitä. Se tuntuis iskevän aina just sillon kun ei tarvis, tai sit sen ei vaan tarvis koskaan ylipäänsä iskeä.

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos, vaikuttaa siltä että taidan päästä melko vähällä ja ainakin nyt kuvittelen lähteväni Vierumäellä kisakuntoa testaamaan.

 8. Anonymous kirjoitti:

  Blogi linkit oli hyvä, mutta on vaan sanottava että sun blogisi on innoittavin koska olet ns. tavallisin (en viimeisintä Erican positiivista blogia vielä ennättänyt tutkimaan) Huikeita tuloksia ovat Bobby Jean ja fitneskisaan tähtäävä Oona saavuttaneet, mutta tuollaiset tulokset vaativat jo ihan eri tason treenaamista josta töissä käyvänä vain haaveilee. Vaikka tavoitteita voikin olla ja kaikki urheilu ja hävitetyt sentit ovat kotiin päin. Sinun tavallinen elämä, tulokset ja välillä sallitut normaalit herkuttelut motivoivat enemmän, ainakin minua. Helpoin samaistua ja kokea ”jos sinä pystyt niin minäkin pystyn”. Kiitos sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.