Hae
My Project Is Me

Uuteen nousuun

Moi,

Epäonnistuneen sairasteluviikon jälkeen on aika lähteä uuteen nousuun. Viime viikko meni tosiaan sairastaessa ja kotona maatessa. Niin ja syödessä. Jollei sunnuntaita lasketa mukaan niin edellisen kerran liikuin tiistaina, jonka seurauksena flunssa iskikin toden teolla.

Pahentunutta olotilaani paransin pääsääntöisesti suklaan ja muun turhanpäiväisyyden voimin vaikka aina aloitinkin päivän samalla mantralla ”Tänään en syö mitään ylimääräistä..”. Onneksi ruokavaliooni hyppäsivät jossain vaiheessa mukaan myös hedelmät ja muut terveellisemmät valinnat. Vaikka ei se sitä tarkoittanut että suklaa olisi siinä vaiheessa jäänyt.  Valkosipulihan on tepsii tunnetusti myös mihin tahansa pöpöön ja niinpä lauantaina päädyimme tekemään pizzaa, johon puristelin sitten valkosipulia vähän turhankin reippaalla otteella. Oli miten oli niin flunssa on nyt ainakin mennyt menojaan ja kokonaisen viikon kestäneen turvotusoperaation jälkeen voi palata takaisin normaaleihin päivärytmeihin.

Tämä on sitten taas niitä aamuja kun ei vaa’alle meno olisi huvittanut sitten yhtään kun kuitenkin tietää mitä tuleman pitää. Pitkään vakaana pysyneet vaakalukemat näyttävät nyt luonnollisesti hieman enemmän kuin aikoihini, nimittäin 53,0kg. Kuten kuitenkin todettu niin tärkeintä on nyt lähteä uuteen nousuun pienen epäonnistumisen jälkeen ja senhän minä teen. Viime viikko on nyt viime viikko ja tästä alkaa tämä – mennyttä kun ei voi muttaa mutta tulevan onneksi voi!

kuva: http://tradingphrases.com/tomorrow-is-another-day-wall-decals.html

Olen pikkutytöstä asti ollut suunnaton Tuulen Viemää – fanaatikko ja parempaa paikkaa, ja hetkeä, ylläolevalle fraasille en ole koskaan keksinyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *