Hae
My Project Is Me

Paljastus

Moi,
Mietin pitkään uskallanko tehdä tästä aiheesta postausta ollenkaan vai vesittääkö se vain koko blogin olemassaolon tarkoituksen. No, päädyin kuitenkin ottamaan sen riskin.
Olen otettu kaikista saamistani kehuista kuinka olen onnistunut painonpudotuksessa ja vartalon muovaamisessa tähän saakka. Jos mahdollista, olen vieläkin onnellisempi siitä että olen omalla esimerkilläni saanut jonkun muunkin siellä innostumaan aloittamaan oman projektinsa. Olen myös itse tyytyväinen tähän mennessä saavuttamiini tuloksiin; Kiloja on lähtenyt ja vaatekoko pienentynyt. Lihaskunnon osalta en osaa sanoa mitään varmaksi mutta kuvittelen että parannusta myös sillä saralla on tapahtunut (ainakin jaksan tehdä tuon oman lihassarjani helpommin/pidemmin).
Joka tapauksessa, kaiken tämän onnistumisen jälkeen, järkytyin syvästi eräästä vanhasta tutusta  ongelma-alueesta – vatsastani!
Olen ennen tätä hetkeä ollut melko tyytyväinen saavutettuihin tuloksiin. Vatsa ei pömpötä ja kyllä ne lihasten rajatkin sieltä pilkottavat treenin jälkeen, kuten ehkä alta voi havaita

Mutta sitten se järkytys, jonka huomasin tehdessäni lankkukiertoja jostain syystä pelkkä urheilutoppi päällä (tämä kuva lavastettu) – mummovatsa! Siis sellainen löysä, hieman kurttuinen nahkapussi vain roikkui alaspäin. Yritin havainnoillistaa sitä kuvaan, mutta ei siitä oikein saa selvää. Jos nyt oikein tarkkaan katsoo niin kyllä sen pussukan siellä kuitenkin näkee!
Elättelen kuitenkin suuria toiveita siitä, että kyseessä oikeasti on vain löysää nahkaa, joka ei ole vielä ehtinyt vetäytyä raskauden jälkeen (pian kuusi kuukautta). Asiaa havainnollistaakseni otin myös seuraavan järkytyskuvan
Vatsa tosiaan on aina ollut minulle se ongelma-alue, mutta ensikertaa ongelma tosiaan on tällainen. Tähän hänhenkilöt, jotka oikeasti pudottavat painoaan paljon usein törmäävät. Enpä koskaan uskonut olevani yksi heistä. Itseäni lohdutellakseni, tuo oikeasti tuntuu erilaiselta (nahka?) kuin joskus ennen (rasva?).
Onneksi seuraavan rantakauteen (eli ensi kesään) on vielä aikaa ja ehdin vatsanahat jonnekin jemmata ennen sitä! Toivotaan, että tämän järkyttävän totuudenjulkaistamisenkin jälkeen joku edelleen uskaltaa innostua esimerkistäni 🙂

7 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  moikka:) en jaksanut ruveta etsimään tietoa täältä, mutta paljonko olet laihtunut ja missä ajassa, jos saan kysyä?:) mukava blogi tykkään lukea!

 2. jennie kirjoitti:

  Heipä vain itsellesi anonyymi lukijani, mukava kuulla että jaksat seurailla tekemisiäni:) Mitenhän tuohon kysymykseesi vastaisin kaikkein helpoiten, hmm.. Aloitin periaatteessa kesäkuussa, jolloin lähtöpainoa oli 65,8kg. Viimeisin mittaustulos on viime maanantailta (24.10) lukuna 54,4kg eli pudotusta on 11,4kg. Käytännössä tulosta (siis pudonneita kiloja) alkoi näkymään vasta elokuun jälkeen.. Nuo kaksi ensimmäistä kuukautta menivät vähänniinkuin ”suunniteleessa”..Kaikki tieto löytyy tosiaan tästä blogista ja tuo numeerinen fakta lähinnä mittaustuloksista – eli mistään salaisuuksista ei siis ole kyse:)

 3. Seelia kirjoitti:

  Entisestään vaan innosti tämä postaus! Innosti, ku huomas taas kerran että laihdutus on mahollista 😉 Mulla on aika sama juttu että muualla ei oo paljoo ylimäärästä, mutta maha on pallon kokoinen <3

 4. jennie kirjoitti:

  Sellia, olipa mukava kuulla että tästä(kin) sait jotain inspiroivaa irti 🙂 Pahoittelen että kesti näin kauan vastata sinulle takaisin.

 5. Anonymous kirjoitti:

  Selailin tässä blogiasi ja huomasin tuon kuvan löysästä nahasta ja aloin miettimään oliko sille tapahtunut ennen uudelleen raskaaksi tuloasi jotain? Eli mikä tilanne oli esimerkiksi alku syksystä? Ihan mielenkiinnolla vaan kyselen, sillä itselläni on synnytyksestä viisi kuukautta takana päin ja tietenkin tässä yritetään saada kroppaa kuntoo 😉

  • jennie kirjoitti:

   Lyhyesti, kyllä se siitä hävisi ajan kanssa. Onneksi.

  • Anonymous kirjoitti:

   Lohduttavaa kuulla! 🙂 Oon kyllä kateellinen aikaansaannoksistasi ja ihmeissäni tätä blogia selailen! Kyllä tsemppaa itseäni tämän lukeminen. Onnea muuten odotukseen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.