Hae
My Project Is Me

Kertausta eiliseltä

Moi,

Kylläpä olio ihan mahtava aloittaa uusi terveellinen viikko sillä motivaatiolla ja asentella, joka kahdesta edellisestä puuttui. Edes se että ulkona satoi räntää ei haitannut minua – olen sen verta realisti että olin varautunut siihen ettei tämän talven sateet olleet vielä tässä. Uusi lumi on vanhan surma- taitaa sananlaskukin sanoa ja niin kauan kuin sää pysyy plussan puolella kuljetaan kohti sulia päiviä.

Painelen tuttuun tapaan salille treenaamaan ja vaikka kaikinpuolin lämmittelen hyvin niin onnistun heti ensimmäisellä liikkellä (askelkyykky) reväyttämään vasemman takareiteni. Tämä oli mahdollisesti hienoista pitkäjänteistä vihoittelua eräästä yli-innokkaasta spagatinvenyttelyharjoituskerrasta mutta yhtäkaikki kun en tämän vuoksi sitten saanut oikein mitään aikaan loppuaikana. Keskityin sitten keskivartaloon ja vatsat ja selät saivat kunnolla kyytiä. Nyt täytyy vain toivoa että saan jalan kuntoon tulevia treenailuja varten ja onneksi seuraava jalkapäivä on vasta torstaina.

Illasta lähdin kuitenkin verryttelemään reisireppanaa kävelylenkille ja kotiin päästyäni venyttelin maltillisesti. Lisäplussana vielä myös ruokavalio pysyi suunnitelman mukaisena ja itseasiassa mitään mielitekoja ei edes ollut. Kyllä se maanantai muuttui loppujen lopuksi siis ihan onnistuneeksi päiväksi aloittaa tämäkin viikko.

Kävin muuten viime viikolla kampaajalla raidoittamassa hiusta aivan mahdottomaksi kasvaneen juurikasvun vuoksi. Yleisilme vaaleni mukavasti ja ainakin se juurikasvu katosi. Vielä myöhemmin keväästä samalla suunnitelmalla ja silloin olisi tarkoitus myös muuttaa hieman hiusmallia. Tänään vuorossa ripsihuolto joka jälkimmäisestä kuvasta päätellen onkin taas tarpeen.

4 kommenttia

 1. Mimmu kirjoitti:

  IHANAT hiukset!!

 2. Riikka kirjoitti:

  Hankalampi viikko näköjään sinullakin takana, sama täällä 🙂 Älä välitä, niistä pääsee aina yli. Ymmärrän niiin hyvin sua minkälaisia tunteita olet läpikäynyt elämäntapamuutostesi varrella. Mutta hyvä sinä, olet tehnyt uskomattoman suorituksen! Ja IHANAT hiukset 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Vaikean viikon jälkeen tämä uuteen nousuun lähteminen on mitä parhain! Tsemppiä myös itsellesi uuteen nousuun kesä tulee ja me myös 🙂 Kiitos myös hiuskehuista vaikka kuva hieman sumeaksi jäikin..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.