Hae
My Project Is Me

Kaunista katseltavaa

Sateista huomenta,

Eilen sai taas motivaatioita oman projektin jatkamiseen laihtumisen ja kiinteytymisen osalta kun lueskeli uutisia (lue juoruja) pitkin nettiä.

Näyttäisipä sitä itsekin urheillessaan Irina Shaykilta (ei taida ihan hetkeen tapahtua)

Siis mikä kroppa!! Jos kuitenkin saisi valita niin taviottelen kuitenkin vielä mieluummin enemmän urheilullista vartaloa kuten alla:

Jillian Michaels on toki ammattitreenaaja, mutta kyllä saa ainakin minuun vauhtia. On vaikea uskoa että hänelläkin on ollut nuoruudessaan paino-ongelmia.

Britney Spears on ollut pitkän ajan innoittajani – osittain ehkä siksi että hän on ollut sekä huippukunnossa että aivan lässähtänyt tapaus. Mielestyäni oiva esimerki siis siitä, mitä vääränlainen ruokavalio ja elämäntavat voivat tehdä. Lisäksi elävä todiste siistä päinvastaisesta vaikutuksesta – eli miten hyvään kuntoon itsensä voi saadakaan kun tekee töitä!

JA loppuun on pakko vielä todeta että ei sen raskauden tuomien kilojen tai väitettyjen vartalomuutosten tarvitse kyllä näkyä missään, kuten aina yhtä kaunis Alessandra Ambrosio todistaa

Nyt urheilemaan – MARS!

2 kommenttia

  1. Anonymous kirjoitti:

    jes mikä blogi! 🙂 tästä saa kivaa tsemppiä aina ku lukee! itellä nyt painoa 73kg ja haaveena ois 59…. mikä oli sun alkupaino ja mitä nyt?:)

    • jennie kirjoitti:

      Hih, Kiitos plajon 🙂 Alkupaino taisi olla jotain 65-kilon luokkaa (täältä blogistahan tuo löytyy) ja pudotinkin sen aika alhaiseksi, vain reiluun 51-kiloon. Sittemmin painelin salille haaveina hieman urheilullisempi (lue enemmmän lihaksia omaava)kroppa. Pitkään paino keikkui 53-55 välillä mutta nyt lomakilojen salakavalasti yllättämänä, otetaan pieni kevennysspurtti ja kipitetään takaisin alaspäin. Paino siis hipusi tälle viikolle hieman reiluun 57-kiloon. Ylä- ja alamäkiä, niitä täältä löytyy 🙂 Tervetuloa mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.