Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Sähkötakka tuli taloon

Kaupallinen yhteistyö: Preeco.fi

Sanontahan kuuluu että keittiö on kodin sydän, niin meidän olohuoneen sydän on tänä talvena ollut sähkötakka. Voi kuinka ihana onkaan talven pimeinä iltoina ollut käpertyä viltin alle tuijottamaan ”tulta” kuuma kaakaokuppi kädessä.

sähkötakka

 

Sähkötakka tuli taloon

Kirjoitan paljon hyvinvoinnista mutta se on paljon muutakin kuin vain liikuntaa ja ruokaa. Se on myös, tai ehkä jopa ennenkaikkea elämää ja elämästä nauttimista sen kaikissa muodoissa niin suurista kuin pienemmistäkin ilonaiheista. Minulle iloa on tänä talvena tuonut erityisen paljon sähkötakka, mikä saapui meille jo joulukuun puolella. Voit halutessasi käydä katsomassa täältä, miltä olohuoneessa näytti ennen kuin sähkötakka tuli taloon (erästä lapsuudenaikaista suosikkisarjaani mukaillen).

sisustustakka

Meidän sähkötakka on tilattu kotimaisesta verkkokaupasta nimeltä Preeco.  Preeco tuli minulle tutuksi itseasiassa jo vuosia sitten kun lasten ollessa vielä pieniä, harkitsin polkupyörään asennettavan peräkärryn hankkimista ja useampikin vaihtoehto olisi löytynyt Preecon laajasta valikoimasta. Loppujen lopuksi peräkärry jäi tuolloin kokonaan hankkimatta mutta yritys jäi kuitenkin mieleeni.

Nyt, vuosia myöhemmin voin todeta, että myös tilaus ja toimitus sujuivat vaivatta, vaikka vastoinkäymisiltäkään ei voitu välttyä. Tilasin takkani tosiaan ennakkotilaustuotteena, eli tuotetta ei tilaushetkellä ollut vielä varastossa. Sensijaan, oli olemassa arvioitu toimituspäivä Preecon varastoon, mistä ne sitten lähtisivät asiakkaille. Kuten arvata saattaa, viivästyi toimitus mutta minut pidettiin hyvin ajan tasalla koko ajan. Voisi ajatella, että tämä on itsestäänselvyys mutta näin ei ollut esimerkiksi toisaalta tilaamani astianpesukoneen kohdalla. Kun sähkötakka varastolle lopulta saapui, ei mennyt montaakaan päivää kun se jo toimitettiin kotiovellemme. Paketin avaamisen jälkeen virtapiuha seinään kiinni ja takkatulet olivat valmiina ihasteltavaksi.

sähkötakka olohuoneessa

Kuten aiemmin mainitsin, on Preecon tuotevalikoima laaja ja se pätee myös sähkötakkoihin. Valinta ei todellakaan ollut minulle helppo mutta lopulta, suuren konsultaatiokierroksen jälkeen, oli valinta klassinen Firenze. Huomasin muuten että vielä tänään, 6.2.2022, heillä on 10% alennus kaikkiin sähkötakkoihin.

Sähkötakka, vai sisustustakka, on tosiaan ollut meidän olohuoneen sydän nyt muutaman kuukauden ajan ja sen edusta onkin koko huoneen suosituin kohta tai jakaa ainakin ykksössijaa yhdessä sohvien kanssa. Milloin siinä venytellään, milloin pelataan tai ihan muutoin vain soikoillaan. Takassahan on myös lämmitystoiminto, mutta en erityisemmin sitä ole käyttänyt vaan lähinnä nauttinut tunnelmasta minkä se luo.  Lämmitystoimintoa ei siis ole pakko käyttää vaan takka on mahdollista pitää päällä vain tunnelmanluojana ja sisustuselementtinä. Voin sanoa että kovinkaan montaa päivää, tai ainakaan iltaa, ei ole mennyt kun meillä ei olisi nautittu takkatulen tunnelmasta. Kyllä, tämä on todellakin tuonut erityistä iloa tänä talvena.

 

Kaupallinen yhteistyö: Preeco.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.