Hae
My Project Is Me

The Day

Niin, tänään on se päivä kun perheen uusimman tulokkaan olisi määrä saapua. Tai siis näin alunperin oletettiin kunnes pienen kokonsa puolesta tulokkaan saapumisaikaa siirrettiin muutamalla viikolla eteenpäin. Kaikesta huolimatta, täällä eletään siis jännittäviä aikoja sillä se ihan oikea päivä voi olla koska tahansa.

P1160040

Aiemmissakaan raskauksissa en ole saanut minkäänlaisia ennakkovaroituksia lähestyvän syntymän suhteen, enkä odota sellaisia tästäkään. Muistan vielä paremmin kuin hyvin kuinka esikoista odottaessani tapasin synnytystä edeltävän iltana hyvän ystäväni ja levittelin vielä yötä vasten kotona itseruskettavaa ennen nukkumaan menoa. Iltapäivästä tuo pieni ihme olikin sitten sylissä.

IMG_5863

Synnytystä edeltävänä iltana 2011

Toisessa raskaudessa olimme juuri saaneet muutettua ja kotona oli melkoinen kaaos kaikkien pahvilaatikoiden ja muiden keskellä. Suunnittelin illalla lähteväni seuraavana päivänä salille ja taisin pakata treenikassinkin valmiiksi.Suunniteltu kuntosali vaihtui kuitenkin hieman toisenlaiseksi saliksi ja aamusta meillä oli perheessä uunituore isoveli sekä tämän pikkusisko.

Yhtälailla, synnytystä edeltävä ilta mutta vuonna 2013

Yhtälailla, synnytystä edeltävä ilta mutta vuonna 2013

Virallisestihan laskettuaikani on siis 5.3, eli hetken aikaa olisi vielä odottelua jäljellä ellei pikkuinen päätä ilahduttaa meitä hieman aikaisemmin. Tässä vaiheessa vielä vatsansopukoissa lepäilevä pienokainen on kuitenkin jo senverta valmis sekä kehittynyt että uskallan jo alkaa toivomaan ensitapaamista mahdollisimman pian.

P1160048

6 kommenttia

 1. Eve kirjoitti:

  Ihania kuvia, tsempit loppuodotukseen! 🙂

 2. ulla kirjoitti:

  aivan ihania kuvia. Onnea ja jaksamisia synnytykseen. 🙂 Kohta pikkuinen vaavi sylissä. Tyttökö tulossa :)?

  • jennie kirjoitti:

   Voi kiitos Ulla <3 Tyttöä täällä tosiaan odotetaan syntyväksi, minä päivänä tahansa 🙂

 3. ulla kirjoitti:

  Jokohan kohta …. 🙂 Eikö ole ihana odotella.. että joko nyt 🙂 .

  • jennie kirjoitti:

   Kohta.. Kohta.. Omalla tavallaan on tietysti ihan jännittävää kun iltaisin menee nukkumaan niin ei tiedä mitä aamusta on edessä kun herää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.