Hae
My Project Is Me

Voihan pepputreeni minkä teit!

Moi,

Kuten sanottu starttasin tämän viikon liikuntasaldon eilen. Mahtiponttisesti aloitin pepputreenillä ja voi kamaluus kun se olikin rankkaa, siis hyvällä tavalla tietenkin. Palasin juurilleni ja tein tämän ohjeen mukaisesti. Vitsikkäintähän kaikessa on ehkä se, että näin pitkän tauon jälkeen ajattelin kiltisti aloittaa suurimmassa osassa linkinmukaisilla mainituilla painoilla. Ainoat erot olivat maastavedossa, prässissä sekä ojentajissa ja koukistajissa. Hmm. olisikohan ollut helpompi vain mainita että kyykyissä painot olivat samat..Vähän liikkeestä riippuen tein joko10:n tai  16:n toiston sarjoja.

Treenin jälkeen minulla oli oikeasti huono olo. Ei siis henkisesti vaan fyysisesti. Mieleeni tulvivat väkisinkin ajatukset esimerkiksi Suurimmasta pudottajasta, jossa joku joka kerta treenatessaan kävi oksentamassa rankan harjoituksen vuoksi. Henkisesti olo oli mitä loistavin ja pitkästä aikaa olikin sellainen että kaikenmoinen kyykkiminen vaatteiden pukemiseksi tai riisumiseksi oli rankkaa. Tauko on siis tehnyt tehtävänsä vaikka toisentyyppisin harjottein salilla olenkin pakertanut.

Vaikka venyttelinkin omasta mielestäni hieman tavanomaista paremmin niin iltalenkistä ei meinannut tulla oikein mitään, sen verta väsynyt alakroppa oli edelleen aamun sykkimisestä. Niinpä lenkki vaihtui enneminkin ulkonaoloon ja kävelyä, hidasta sellaista, kertyi kauppamatkan verran eli noin 4km. Ulkona oli kuitenkin mukava olla.

Tänään sen sijaan lähdin pulkanvetolenkille mutta haasteeksi koituivat liian hyvin auratut tiet. Ulkona olimme melko pitkään mutta matkasta en osaa sanoa sen enempää. ensi kerralla otan mukaan puhelimen niin saan keskinopeuden mitattua. En nimittäin usko että kovin lujaa mentiin mutta kyllä sykkeen sai silti melko korkealle. Ehkä talvessa kuitenkin on puolensa..

Kotiin päästessäni tein pikaisena lounaana fetasalaattia. Koska talvisin ainakin itse kaipaan jotain lämmintä niin paistoin lisäksi kananmunan ruisleivän päälle. Hyvänä vinkkinä fetamäärän huomaamattomasta vähentämisestä suosittelen sen murustamista salaattiin. Jostain syystä itse ainakin koen että murua on paljon enemmän kuin kuutioina olisi. Sitäpaitsi kaikenlisäksi se sekoittuu koko salaattiin paremmin ja näinollen fetaa riittää jokaiseen haarukalliseen.

Yksi kommentti

  1. Eikku kirjoitti:

    Asutaan ilmeisesti samalla alueella. Tuo tienpätkä ensimmäisessä ulkokuvassa on minun päivittäisten koiralenkkien vakkarireittiä :).Minulla on myös sairastelujen vuoksi ollut muutaman viikon hiljaista liikuntojen saralla ja viime sunnuntaina pääsin pitkän tauon jälkeen salille. Samalla tavalla uhmakkaasti aloitin alakroppatreenillä ja vasta eilen olin siitä palautunut. Tälläkin viikolla on ollut kaikkea hässäkkää niin paljon, että salillakäynti (yläkroppaa olisin voinut treenata) on jäänyt tyystin. Ärsyttäviä tällaiset pitkät tauot, kun tuntuu, että on vaikea päästä taas toimiviin rutiineihin..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *