Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Kehonkoostumusmittaustuloksia ja arvonta Bodymajan kehonkoostumusmittaukseen

Kaupallinen yhteistyö: Bodymaja

Jos pelkän vaakalukeman lisäksi kiinnostaa tietää mistä se lukema siinä vaa’alla koostuu, antaa kehonkoostumusmittaus vastauksen tähän. Ja kehonkoostumusmittauksen taas mahdollistaa helposti, luotettavalla laitteella ja ilman erillistä ajanvarausta Bodymaja, juuri silloin kun se sinulle itsellesi sopii. Ja tänään kirjoitankin teille tästä palvelusta, antaen samalla mahdollisuuden voittaa kehonkoostumusmittaukset kokonaiseksi vuodeksi.

Kehonkoostumusmittauksista ja niiden tuloksista olen kirjoittanut blogissani aiemminkin, edellisen kerran huhtikuussa. Tuolloin rasvaprosenttini oli ensimmäistä kertaa pitkään aikaan laskenut normaalin puolelle ja tulokset muutoinkin positiiviset. Toki, liikuin tuolloin säännöllisesti lenkkeillen ja valmistautuen kohti tulevaa juoksutapahtumaa ja treenasin myös aktiivisesti salilla. Loppukevään ja kesän aikana treenaaminen on ollut epäsäännöllisempää ja myös kaikkineen vähäisempää. Olikin todella mielenkiintoista selvittää, miten tämä kaikki on kehonkoostumukseeni vaikuttanut.

 

Bodymaja – kehonkoostumusmittauksia luotettavasti ja helposti

Tähän saakka kehonkoostumusmittaukset on suoritettu kuntosalin yhteydessä. Nyt Bodymaja on kuitenkin tuonut tämän palvelun mahdolliseksi myös kuntosalien ulkopuolella ja heidän toimipisteitään löytyykin useasta Suomen kaupungista (tätä kirjoittaessa Espoo, Helsinki, Jyväskylä, Lahti, Oulu, Raisio, Tampere ja Vantaa). Palvelu toimii itsepalveluperiaatteella, mikä on minusta hienoa sillä se saattaa madaltaa kynnystä selvittää luotettavasti oman kehon koostumus. Kehonkoostumismittaukseen käytetään ammattilaisille suunnattua, vaativatkin tarpeet täyttävää Inbody770-laitteistoa.

Itse kehonkoostumusmittauksen tekeminen on helppoa. Ostat palvelun Bodymajan nettisivuilta ja menet paikanpäälle mittaukseen kun itselle sopii. Toimipisteet ovat kauppakeskusten yhteydessä olevia lukollisia valkoisia majoja. Lukko aukeaa erillisellä ovenavauslinkillä, mikä lähetetään sekä tekstiviestitse että sähköpostiin. Lukon avaamisen jälkeen bodymaja on varattu vain sinulle, eikä sitä voi avata ulkopuolelta millään muulla koodilla. Mittauspiste on sisäpuolelta rauhallinen ja tarpeeksi tilava jotta voi tarvittaessa riisua ylimääräiset vaatteet. Seinällä on vielä ohjeet mittauksen suorittamiseksi mutta ne ovat nähtävissä myös bodymajan nettisivuilla ja itse inbody-laitekin ohjeistaa oikeaoppisen mittauksen suorittamiseksi. Paikalta löytyy myös tarvittavat välineet laitteiston pyyhintää ja hygieniaturvallista käyttöä varten niin ennen- kuin jälkeenkin käytön.

Oma body – palvelu mahdollistaa tulosten helpon tulkinnan

Tulokset tulevat välittömästi mittauksen jälkeen Oma Body- palveluun, mihin olet luonut käyttäjätunnuksen ostaessasi itsellesi kehonkoostumusmittauksen Bodymajan – sivuilta. Palvelu toimii niin puhelimella kuin koneellakin ja lisäksi paperiversion voi halutessaan printata tuolta Oma Body – palvelusta. Tulokset ovat selkeät ja kertovat tosiaan painon lisäksi myös sen mistä se paino koostuu: Paljonko kehossa on rasvaa ja lihasta ja miten se on jakautunut kehon eri osa-alueiden kesken. Pelkkien numeeristen arvojen ja graafien lisäksi tämä kaikki on myös sanoitettu niin, että jokaisen on mahdollista ymmärtää tulokset vaikka ei alan asiantuntija olisikaan (näkymä mittaustuloksista hieman alempana postauksessa).

Kun kehonkoostumusmittauksissa käy säännöllisesti, voi helposti seurata omien tulosten kehittymistä. Näin myös huomaa, miten ruokavalio- tai elintapamuutokset vaikuttavat. Kuten kirjoitinkin alussa olen käynyt kehonkoostumusmittauksessa useasti ja odotin näitä kesänjälkeisiä tuloksia mielenkiinnolla, joskin myös hienoisella jännityksellä. Kuitenkin turhaan sillä tulokset ovat lähes identtiset. Tämän ja edeltävän kehonkoostumismittauksen tuloksia vertaillessa on kuitenkin hyvä muistaa että kyseessä on erilaiset laitteet, vaikkakin samalta valmistajalta ja mittauskellonaika on ollut eri. Näillä seikoilla tavanomaiselle tallaajalle, kuten minä, ei varmasti erityistä merkitystä ole mutta mikäli vain mahdollista niin kannattaa kehonkoostumusmittaus tehdä aina mahdollisimman samankaltaisissa olosuhteissa, samaa laitetta käyttäen.

Kehonkoostumusmittauksen tulokset kesän jälkeen

 

 

Omat mittaustulokseni ovat edelleen hyvät; Rasvaprosenttini on 25,3 mikä on määritellyn normaalin rajoissa ja tarkoittaa kiloissa 17,1 kiloa. Lihasta taas vastaavasti on hieman määriteltyä vertailuarvoa enemmän, 28,4 kiloa. Muutosta ei siis edelliseen juurikaan ole, siitäkin huolimatta että varsinkin liikunnan osalta mittausta on edeltänyt hyvin erilainen ajanjakso. Äärimmäisellä mielenkiinnolla jäänkin siis odottamaan miltä seuraavan kehonkoostumusmittauksen tulokset mahtavat näyttää nyt kun moni asia, mukaan lukien liikunta, on taas säännöllisempää. Tässä alla tosiaan yhden osa-alueen näkymä tuosta Oma Body – palvelustaja mittasustuloksista.

 

Bodymaja – Arvonta ja Alekoodi

Jos sinuakin kiinnostaa mitä kehollesi kuuluu, niin minulla on hyviä uutisia. Saan nimittäin arpoa kaksi (2!) Rajattomasti kehonkoostumusmittauspaketteja, mikä nimensä mukaisesti tarjoaa rajattomasti Bodymajan kehonkoostumismittauksia yhden vuoden ajan.

Ja koska tiedän että ihan jokainen tätä blogia seuraava ei käytä Instagramia niin aion suorittaa toisen arvonnoista täällä blogin puolella (palkintona 1 rajattomasti kehonkoostumusmittauspaketti) ja toisen Instagramissa (palkintona 1 rajattomasti kehonkoostumusmittauspaketti). Osallistua voit toki vaikka molemmissa kanavissa ja näin tuplata mahdollisuutesi voittoon!

Tässä osallistumisohjeet blogiarvontaan:

  1. Tykkää tästä postauksesta painamalla sydäntä
  2. Kommentoi tätä postausta ilmoittamalla haluavasi osallistua arvontaan kirjoittamalla ”Bodymaja” (myös muu kommentointi postaukseen on sallittua ja mikäli palvelusta haluaa esimerkiksi jotain kysyä, onnistuu se toki myös).
  3. Jää odottelemaan arvonnan päättymistä.

Osallistumisaikaa arvontaan on 31.8.2022 klo 23.59 saakka. Arvonnan suoritan 1.9.2022 aikana ja ilmoitan voittajalle voitostaan sähköpostitse sekä julkaisen nimen/nimimerkin päivittämällä tätä postausta arvonnan jälkeen. Huomioitahan tosiaan arvontaan osallistuessasi ilmoittaa toimivan sähköpostiosoitteen sille varatussa kentässä (sähköpostiosoitettasi ei julkaista) niin saat arpaonnen suosiessa viestiä.

Linkki instagramin vastaavaan arvontaan tässä.

1.9. EDIT: ARVONTA ON SUORITETTU ja arpaonni suosi nimimerkkiä Hannnnnna. Olen voittajaan erikseen yhteydessä ja teille muille ISOT KIITOKSET runsaasta osallistumisesta 🙂 Jos arpaonni ei suosinut tällä kertaa niin alla oleva alekoodi on käytettävissä.

Ja jos et halua jäädä odottelemaan arvonnan tuloksia niin Bodymajan kehonkoostumusmittauksen voit toki ostaa heidän verkkokaupastaan vaikka nyt heti. Blogini seuraajana saat koodilla MYPROJECTISME20, 20% suuruisen alennuksen kaikista mittauspaketeista. Alennuskoodi on voimassa 30.9.2022 saakka.

 

Ei muutakuin onnea arvontaan ja hyvinvoivaa syksyä 2022!

 

Kaupallinen yhteistyö: Bodymaja

36 kommenttia

  1. Jannina kirjoitti:

    Mukana arvonnassa!

  2. Satu kirjoitti:

    Bodymaja

  3. Mariem kirjoitti:

    Bodymaja

  4. Maiza kirjoitti:

    Bodymaja

  5. Ripsu kirjoitti:

    Bodymaja

  6. Maija kirjoitti:

    Bodymaja

  7. Tiukukello kirjoitti:

    Bodymaja

  8. Tiina kirjoitti:

    Bodymaja!

  9. Miia kirjoitti:

    Bodymaja 🙌🏼

  10. krissstiina kirjoitti:

    Bodymaja!

    Olen itseasiassa vähän jo tutustunut asiaan ja mun mielestä on tosi kiva, että tällaisia itsepalvelumittauksia järjestetään. Madaltaa kynnystä ainakin omalla kohdalla.

  11. Susanna kirjoitti:

    Bodymaja ☺️

  12. Tuitui kirjoitti:

    Bodymaja

  13. Sara kirjoitti:

    Bodymaja

  14. Hanna kirjoitti:

    Bodymaja

  15. taya kirjoitti:

    Bodymaja

  16. petra kirjoitti:

    Bodymaja

  17. Minna kirjoitti:

    Bodymaja

  18. Satu kirjoitti:

    Bodymaja

  19. Heli kirjoitti:

    Bodymaja

  20. Airi kirjoitti:

    Bodymaja

  21. Hannnnnna kirjoitti:

    Bodymaja

    • myprojectisme kirjoitti:

      Onnittellut Hannnnnna, Arpaonni suosi tällä kertaa sinua. Laitan sähköpostia tulemaan 🙂

  22. Mari K kirjoitti:

    Bodymaja

  23. Liisa kirjoitti:

    Bodymaja

  24. Saana kirjoitti:

    Bodymaja

  25. Kati kirjoitti:

    Bodymaja 🤩

  26. Salli kirjoitti:

    Bodymaja

  27. Salla kirjoitti:

    bodymaja

  28. Treenailija kirjoitti:

    Bodymaja

  29. Ida kirjoitti:

    Bodymaja

  30. Noora kirjoitti:

    Bodymaja

  31. Elina kirjoitti:

    Bodymaja

  32. Carita Salonen kirjoitti:

    Bodymaja

  33. Minna kirjoitti:

    Bodymaja

  34. Heini kirjoitti:

    Bodymaja. Olisihan tuo mielenkiintoista, kunhan osaa pitää tämän palvelun renkinä eikä isäntänä, siinä lienee oma kompastuskivi. Mutta vuosi on hyvä aika harjoitella 😊

  35. Katri kirjoitti:

    Bodymaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *