Hae
My Project Is Me

Leikkipuistojumppaa

Kesän tietää saapuneeksi viimeistään siitä että kuntosalit hiljenevät ja ihmiset siirtyvät enemmissä määrin ulos liikkumaan. Kun ympärilleen katsoo tarkemmin, voi helposti todeta että tehokkaita liikuntamahdollisuuksia on oikeastaan joka puolella.  Tämän leikkipuistojumpan toteutin ihan puolivahingossa eräänä kertana kun isommat lapset leikkivät omiaan ja pienin nukkui päivunia. Toivotaan että seuraavalle kerralle ovat säätkin jo hieman kesäisemmät vaikka toisaalta se kylmyys minut ajoikin liikkeelle – jotenkin kun vain oli pakko saada lämpö päälle.

Kierroksia voi tehdä oman kunnon mukaisesti 2-4 ja toistojen määrät 10-20. Kierrosten välissä on hyvä pitää pieni juoma- ja hengähdystauko. Treeni sisälsi seuraavat viisi liikettä:

Boksihypyt penkille x10

Punnerrus x10

Dipit x10

Bulgarialainen kyykky x10

Soutu x10

Ja eikun ylös, ulos ja liikkeelle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.