Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Bona naturo -Hyvä luonnosta

Kaupallinen yhteistyö: Bona Naturo

*Yhteistyössä Bona Naturon kanssa*

Moikka,

Siinä missä ensin ajattelin maidottoman tarkoittavan kohdallani lähinnä maitorahkasta luopumista onkin muuttunut asteen verran haastavammaksi. Ensimmmäisenä ymmärsin toki että rahkan lisäksi myös kahvimaito täytyy korvata jollain ja raejuusto jää kaupanhyllylle – ei vieläkään liian haastavaa. No seuraavan ahaa-elämys koski muita juustoja ja suklaata, en ole päivittäiskäyttäjä ei haittaa. Ja kolmantena tuli heraproteiini, jonka itsepintaisuudessani haluan jättää rauhaan. Nyt viimeisenä totesin että näppärien, proteiinirikkaiden väipalojen kehitteleminen onkin mielenkiintoista. Kaupasta kun on hädän hetkellä niin helppoa napata vain joku proteiinipatukka, valmis proteiinijuoma tai vaikkapa Skyrin rahka, josta löytyy lusikkakin mukana mikäli oma ei juuri nyt tullut käsilaukkuun. Jos käsilaukkuun ei satu mahtumaan shakeria ja maidotonta proteiinijauhetta niin sinne saattaisi ehkä mahtua kasviproteiinipohjainen patukka? Sain jokin aika sitten yhteistyöehdotuksen Jyväskylässä toimivalta Bona Naturo- ketjun edustajalta, joiden valikoimista muunmuassa tällainen ihme löytyy.

IMG_2941IMG_2717

Suurelle osalle Bona Naturo on todennäköisesti vielä tuntematon tekijä, jolta kuitenkin löytyy laaja tuotevalikoima erilaisia terveysvaikutteisia elintarvikkeita ja ravintolisiä. Bona Naturo tarkoittaa hyvää luonnosta ja se osittain kiteyttää yrityksen ydinajatuksen, pyrkiessään tarjoamaan mahdollisimman paljon aitoja hedelmiä ja marjoja sisältäviä tuotteita mahdollisimman vähin lisäainein. Tarkemmin voitte tutustua yritykseen ja heidän toimintaansa täällä.

Tuon mainitun vegepatukan lisäksi valikoimasta löytyy perinteisempääkin tarjottavaa eli niitä suklaakuorrutteisia herkkuja. Se miten nämä tuotteet eroavat monista muista vastaavista niin patukoissa on vitamiineja ja mineraaleja, joiden olemassaolosta ei ainakaan suurimmassa osassa minulle tuttua patukkamaailmaa ole mainintaa. Lisäksi osaan tuotteita on käytetty makeutukseen steviaa. Nettisivuilta löytyy tarkka kuvaus tuotteiden sisällöstä.

IMG_2712 IMG_2713 IMG_2715 IMG_2716 IMG_2714

Patukoista mielenkiintoisin on minusta ehdottomasti tuo vegevaihtoehto, jollaiseen en ole ainakaan aiemmin itse missään törmännyt. Patukka on suolainen, keksimäinen – ehkä hivenen soijainen, mutta ei häiritsevästi. Valitettavasti kassissa kulkeva patukka tämän keksimäisen ominaisuutensa vuoksi myös hajoaa herkästi. Suklaisen puolen herkuista olisi pitänyt pitää jonkinlainen sokkotesti silä omaan makuuni parasta en osaa sanoa. Henkilökohtaisesti minua miellytti kuitenkin eniten ehkä se että jos patukassa on esim. pähkinää, niin silloin ne pähkinät ovat mukavia sattumia, eivätkä vain mössöä. Yleisesti ottaen tällaisen proteeinipirkon makuun sen, siis proteiinin,  suhteellinen osuus voisi olla suurempi mutta jos taas palataan tuohon ylivoimaisesti mielenkiintoisimpaan tuotteeseen (vegepatukkaan) niin kaikkea ei voi saada. Ja tuo maaginen luku on siis esimerkiksi 7,6g proteiinia 36g:n veggie Mix- patukassa eli ei niin vöähää loppupeleissä kuitenkaan..

IMG_2711 IMG_2928IMG_2939

Pelkkien patukoiden lisäksihän tuotekirjo on laaja ja valikoimasta tosiaan löytyy kaikkea mausteseoksista maitohappobakteereihin. Tuotteita voi tilata näppärästi Bona Naturon omilta verkkosivuilta ja maksu onnistuu joko verkkopankin, luottokorttimaksun, Paypalin tai paperilaskun avulla. ja jos satut asumaan Jyväskylässä niin saat tilauksesi  veloituksetta kotiovelle (ainakin juuri tämän tekstin kirjoittamishetkellä). Ehkäpä näitä joskus näkyy vielä lähikaupassakin.. (Alla olevat kuvat tyysti kuvakaappauksia bona Natron verkkosivuilta)

bona naturo bona naturo_2

*HUOM! Toteutettu yhteistyössä Bona Naturon kanssa*

Kaupallinen yhteistyö: Bona Naturo

6 kommenttia

 1. Emski kirjoitti:

  Vaikka oon aatellu joskus koittaa samaa.. Niin nyt vasta kun luin tän, niin ajattelin itekkin.. Että hitsi kyllä pitäis suunnitella syömiset ihan uudelleen! 😀

  http://iwilldoitemski.blogspot.fi/

  • jennie kirjoitti:

   ensimmäisellä ajatuksella tosiaan ihan helposti toteutettavissa mutta sitten sitä huomaakin monta pientä juttua 😀

 2. Weera kirjoitti:

  Kiitos paljon vinkeistä! 🙂 Itsekin pyrin syömään mahdollisimman vähän maitotuotteita ja proteeinipatukoita on tullut välillä ikävä. 😀

  • jennie kirjoitti:

   Tuo vegepatukka on minusta kyllä mainitsmisen arvoinen koska en tosiaan itse ole ainakaan moiseen törmännyt..

 3. Veera kirjoitti:

  Hieman harmittaa, että sinunkin blogisi alkaa täyttymään näillä yhteistyöpostauksilla, mutta niin se tuntuu tapahtuvat kaikkien suosittujen blogien kanssa.

  Suuri plussa kuitenkin, että ilmoitat heti selkeästi, että kyseessä on yhteistyö. Monissa blogeissa postauksen perässä on vain pienen pienellä fontilla mainittu yhteistyöstä, ja täten se jaa monilta lukijoilta huomaamatta.

  • jennie kirjoitti:

   Pyrin tosiaan omista aikaisemmista virheistä oppineena yhteistyöstä kertoa mahdollisimman yksiselitteisesti. Toisinaan ehkä ilmoitan asiasta trhankin herkästi ja sen(kin) vuoksi saattaa olla että tuntuu että jokatoinen asia koskee yhteistyötä vaikka näin ei suinkaan ole.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.