Hae
My Project Is Me

Erävoitto!

Jes!

Ajattelin eilen jälleen kokeilla iltalenkkiä ja mielessäni olin jo varautunut siihen että ei siitä mitään tule kuitenkaan. Kuinka ollakaan, yhden pysähdyksen taktiikalla oltiin liikenteessä ja lenkki tuli kuin tulikin tehtyä. Yhteensä matka-aika oli 63min, josta noin 50min kohdalla oli tämä viiden minuutin pysähdys. Äiti 1, Pikku E 0.

Taas ulkona ollessa mietin sitä että miten hyvältä se tuntuukaan, siis raitis ilma! Itseasiassa tämä sama ajatus tulee mieleeni joka kerta töistä lähtiessäni. Olen tainnut ennenkin mainita että näin sitä alkaa aikuisena vasta arvostamaan kouluaikojen pakollisia välitunteja.. Ehkä seuraavan 10 viikon työrupeaman aikana, joka minulla siis karkeasti jäljellä on, taidan ottaa tavakseni pitää kaksi ulkoilutaukoa työpäivän aikana.. Tai edes se yksi alkuun. Olen tätäkin niin kauan vain ajatuksen tasolla kypsytellyt että ehkä tänään olisi se päivä kun on aika ryhtyä sanoista tekoihin. Näillä puheilla, mukavaa torstaipäivää kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.