Hae
My Project Is Me

Aikuisten naisten ilta

Moi,


Eilinen ilta meni mitä mainioimmissa merkeissä ja mitä mahtavimmassa seurassa. Muutoinkin upeaa iltaa viihdytti itse Paula Koivuniemi! Täytyy todeta etten enää yhtään ihmettele minkä vuoksi tämä aikuinen nainen on vuosi vuoden jälkeen suosion huipulla  Sen verta energinen, aito ja upea tämä lady oli. Yhtään kunnollista kuvaa en saanut napattua pimeässä heikosti toimivan kännykkäni kanssa mutta kuva se on huonokin kuva.

Koska minulla selvästi on opittavaa vielä tyyli- ja asupostailuista niin enhän sitten saanut illan aikana yhdenyhtään asukuvaa. Sen sijaan minulla löytyy kuvia asuista hieman sekalaisella kokoonpanolla. Koska lähtö oli suoraan työpaikalta puin jo aamusalin jälkeen hieman ”paremman paidan”, jonka yhdistin jo tutuksi tulleisiin valkoisiin farkkuihin

Illaksi vaihdoin farkkujen tilalle hameen ja jakkukin sai lähteä, tämä kuva on joltain vaatteiden kokeilukierrokselta eli pahoittelut siitä

 

Ballerinojen tilalle vielä korot niin paketti oli kasassa

Koska olen jotain näistä asupostailuistakin tässä matkanvarrella kuitenkin oppinut niin toppihan on Veromodasta, hame Hennesiltä ja kengät Nellyltä.  Laukku on ostettu jokunen vuosi sitten Dorothy Perkinsiltä ja vyö on Seppälästä.

 

Huomiseksi lupaan palata takaisin aiheeseen, joka käsittelee tavalla tai toisella terveyttä ja/tai painonhallintaa. Nyt kuitenkin takaisin aamukahvin pariin niin tässä pääsee vielä nauttimaan aurinkoisesta säästä.

4 kommenttia

 1. Anna kirjoitti:

  Paula Koivuniemi ois kyllä niin siistiä nähdä 😀 Se on jo jotenkin niin elävä legenda, ja tuntuu olevan monen sukupolven suosiossa! Ja todellakin kuten sanoit, lady.Tosi kaunis muuten toi ”helmipaita”, ite oon haeskellut serkkuni yo-juhlia varten jotain samantyyppistä.

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos, pidän tuosta topista itsekin (kiitokset vain ystävälleni, jonka päällä sen ensin näin). Olen sen ostanut jo joskus alkukeväästä mutta vasta nyt sain tilaisuuden käyttöön.

 2. Anonymous kirjoitti:

  Ihana tuo sun ja Paulan yhteiskuva! 🙂 Magee, mäki haluun kuvaan Paulan kanssa! :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.