Hae
My Project Is Me

Aikaa niille kaikista rakkaimmille

Moikka,

Kuten varmasti jokainen bloggaaja (tai ainakin suurin osa) hiljennyn minäkin hiljalleen joulunviettoon. Olen aina ollut jouluihminen ja niin kauan kuin vain jaksan muistaa, olen innostunut joulukuvastoista. Lapsena suosikkeja olivat lelulehtien lisäksi kaikki mahdolliset joulukuvastot, ihan Anttilaa myöten. Jotenkin vain se ihana tunnelma, kynttilöineen ja idyllisine perhejoulukuvineen ovat aina viehättäneet minua suunnattomasti. Lapsuudesta minulle on jäänyt monia ihania muistoja, joista parhaimmat liittyvät nimenomaan tuohon perhekeskeisyyteen. Siihen tunnelmaan, joka syntyy kun koko lähisuku kerääntyy yhteisen pöydän ääreen ja viettää aikaa keskenään. Tällainen alkaa oikeasti olla nykypäivänä jo jokseenkin harvinaista ja yhteiset ruokahetket jo ihan ydinperheen kesken ovat vähenemään päin. Hektinen elämä ja eriävät työrytmit sekä harrastukset tuovat omat haasteensa ainakin meille. Niinpä kun tällaisille perhekeskeisille yhteishetkille annetaan mahdollisuus, niin minä ainakin aion koko olemuksellani antautua joulun rauhaan. Sekä niihin tuikkiviin silmäpareihin, jotka loistavat onnesta ja ilosta sekä jännityksestä Joulupukin kolkuttaessa ovelle. Tämän myötä, toivotan kaikille lämmintä ja läheistä joulua rakkaidensa parissa <3

IMG_1816-1024x682

kuva 1(26)

kuva 2(26)

 

 

2 kommenttia

 1. marjut kirjoitti:

  Moikka! Olet paljon kehunut freddyjä. Mistä niitä kannattaisi lähteä tilaamaan? Miten vastaavat koko, kun venyvät paljon?Rauhallisia vapaiden jatkoja sinnekkin! 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Kiitokset ja pahoittelut vastauksen viivästymisestä näin pyhien vuoksi. Yritin pitää sometaukoa mutta ei se ihan täydellisesti tainnuyt onnistua kuitenkaan.. Freddyt, jos niitä on mahdollista päästä jossain kokeilemaan niin suosittelen sillä vaikka esim. Freddy storella palautus onkin mahdollinen onhan se silti raivostuttavaa ensin odottaa, todeta koko vääräksi ja odottaa taas. Ainakin Bodyactionin liikkeet myyvät niitä, ja siellä minä itse pääsin kokeilemaan ensikertaa. Kokona sanoisin että se mitä normaalistikin käytät on hyvä (ellei mallissa erikseen mainita jotain muuta). Itsellä kokona S, jota lähtökohtaisesti käyttäisin muutenkin vaikka joistain malleista M onkin parenpi. Näistä on tosiaan hyvä muistaa se että venyvät paljon ja ovat vyötäröltään matalat.

   Omani ovat kaikki tosiaan tuolta Freddy Storelta (http://freddystore.fi/), joka tarjoaa ilmaisen toimituksen ja palautuksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.