Hae
My Project Is Me

Testissä kolmen euron Essence -ripsiväri

Viimeksi tein ripsiväriostokseni hieman kyseenalaisen some-mainoksen perusteella. Samaisen postauksen kommenttien perusteella päädyin testaamaan erästä vain muutaman euron maksavaa Essence -ripsiväriä.

 

Minulle ripsiväri on aina ollut se meikkituote mitä käytän, jos (ja yleensä kun) mitään muuta en. Nykyään myös kulmakynä on noussut ripsivärin rinnalle must-meikkituotteeksi ja melko usein tosiaan vain näiden kahden tuotteen voimin itseäni ehostan. Muiden meikkien kanssa minulle tulee helposti todella meikattu tunne vaikka lopputulos oikeasti luonnollinen olisikin. Itseasiassa viimeksi juuri eilen ihailin upeita ja näyttäviä instagram-meikkejä ja mietin että miltähän minusta oikeasti tuntuisi sellaisen pakkellikerroksen jälkeen. Upeita ne ovat ja lopputulos monessa aivan käsittämätön verrattuna alkuperäiseen. Ei siis ihme että oma ripsiväri + kulmakynä -meikkioperaationi ei valtavaa muutosta koskaan peilikuvaan tuo. Alla olevassa vertailukuvassa lisäksi myös huulipunaa.

ripsivärillä ja ilman
Vaikka muutos ei ripsivärillä ulkoisesti isossa kuvassa niin suuri olisikaan, on se henkisesti itselleni ainakin iso juttu. Tunnen oloni ilman ripsiväriä hieman alastomaksi ja vaisuksi. Toki lähikuvissa/kasvotusten muutos onkin selkeämpi kuin isoa kuvaa katsoessa. Omat ripseni ovat värittömät, kuten lähikuvasta hyvin huomaa.

Kolmen euron ripsiväri

Omaa silmääni miellyttävät useimmiten näyttävät ripset. Käytännössä se tarkoittaa että haluan ripsiini jo yhdellä harjauskerralla riittävästi väriä, pituutta ja tuuheutta. Reilun kolme euroa maksava Essencen I love Extreme -ripsiväri lupaa ripsiin tuuheutta ja taipuisuutta – suomennettuna siis paljon väriä yhdellä harjauskerralla. Ja sen se myös tekee sillä yksi harjauskerta riittää varsin hyvin arkeen sopivaan, riittävän näyttävään lookkiin.

kolmen euron ripsari

Uuden ripsivärin kanssa harjaosaan totuttelu vie aina aikansa ja tässä se on todella suuri ja erikoisesti muotoiltu. Jotenkin onnistun kuitenkin levittämään värin sotkematta sitä joka paikkaan (sitäkin on nähty). Se mitä ripsiväri ei kuitenkaan tee on kaarevuus tai jos tekeekin niin se ei ainakaan pysy. Taivutan ripseni erillisellä taivuttimella ja silti iltaa kohden ripset ikäänkuin laskeutuvat ja se näyttävä kaarevuus on kadoksissa. Vasta tämän kokeilun ansiosta oikeastaan ymmärsin että edellinen instaripsarini piti muotonsa koko pitkän päivän. Reilun kolmen euron rispiväriksi tämä on kuitenkin todellinen löytö vaikka epäilen että en itse enää tulekaan uudestaan tuotetta ostamaan.

essence i love extreme ripsari

6 kommenttia

 1. Jasmin kirjoitti:

  Wau sulla on pitkät ripset! ? Mä käytän ainoastaan essencen ripsivärejä koska musta ne ajaa sen asian, on hyviä ja kaiken lisäksi ei hinnalla pilattu!

  http://jasukuvaa.blogspot.com/

  • myprojectisme kirjoitti:

   Pitkät mutta ilman väriä ihan olemattomat. Ja samaa mieltä olen kanssasi siitä että hintansa puolesta loistava merkki ja muilta väreiltään vielä kokeilemisen arvoinen vaikkei tämä säväyttänyt.

 2. Pjs kirjoitti:

  En tiedä onko sun mascara vedenkestävä vai ei, mutta kokeilit kyllä huonompaa päätä Essenceltä, mun kokemuksen mukaan…Essecen vedenkestävä Lash Princess (vihertävät tekstit ym mustassa putelissa) on se jota halpis vedenkestävistä kannattaa ostaa (ja siis ei vain minun mielipide vaan youtube täynnä ”beautyguruja” tätä ylistämässä).
  Ja taas ei-vedenkestävää jos hakee niin (tää taas on mun oma mielipide) Catricen Glam&doll Boost on aivan ehdoton! Hassu pikku harja, mutta kunhan siihen tottuu niin väriä, voluumia ja pitoa saa ja ripset pysyvät hyvin kaarevina!

  • myprojectisme kirjoitti:

   Kiitos vinkistä ja tiedosta! Ajattelin antaa merkille vielä uuden mahdollisuuden koska hinta on näissä niin puoleensavetävä. Tästä siis seuraavaa testaamaan nyt kun nimikin on tiedossa. Ehkä vetäisen vielä kunnon essencen ripsaritestin useine purnukoineen sillä hinta ainakin sen mahdollistaa.

 3. piparitassu kirjoitti:

  Mä käytän tota vedenkestävänä. Käherrän ensin ja sit laitan ripsarin ja kyllä pysyy vaikka seuraavaan päivään… Se oli todellinen löytö. Ennen en koskaan käyttäny vedenpitäviä ripsivärejä kun poistaminen vaati erityisiä aineksia mutta nykyään en pärjää ilman. Äitinä itken herkemmin, silmät vetistelee runsaasti myös pyöräillessä tai jos edes tuulee paljon ja tämä se pysyy, ei leviä tai hilseile koko päivänä.

  • myprojectisme kirjoitti:

   Kiitos kommentista 🙂 On totta että vedenkestävissä usein myös ”tulosten pyvyys” on parempi kuin ei-vedenkestävissä, joten kiitos tästä muistutuksesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.