Hae
My Project Is Me

Little white T

Moi,

Tänään ei ole kyse treeneistä tai ruoasta – aivan kuten lupasin. Kyse on toisesta ikuisuusprojektista eli täydellisestä vaatekaapista, tai oikeammin vaatekaapin sisällöstä. Itseasiassa kehuin jokin aika sitten jollekulle että olen juuri nyt omani sisältöön melko lailla tyytyväinen ja se pitää kyllä paikkansa. Silti tietyt asiat puuttuvat kuten täydellinen valkoinen t-paita tai ne täydellisesti istuvat farkut – sellaiset jotka jokaiselta luulisi löytyvän vaan ei minulta. Paitsi että nyt se täydellinen t-paita saattaa olla löytynyt.

IMG_9539

IMG_9541

Itse pidän siitä miten malli istuu päälle. Se on sopivan rento mutta kuitenkin siisti. Siinä ei ole povitaskua, joka todella monesta muutoin hyvästä mallista löytyy ja jollaista minä en siis halua omaani. Lisäksi materiaali on sopivan läpikuultava eli ei liian tönkkö ja tuo pieni harsoreunus helmassa tuo tähän tavanomaiseen malliin jotain särmää. Tämä ihanuus löysi tiensä vaatekaappiini Mötivin valikoimasta ja vieläpä tarjousrekistä (norm. 24,95€ nyt 7,95€). Vieläkun löytyisi ne oikeasti hyvin istuvat farkut..  Enkä muuten jaksa muistaa milloin jalassani on ollut jotain muuta farkkumallia kuin Skinny ennen tätä viikkoa kun otin käyttööni nämä boyfriend-henkiset versiot. Tässä siis eräs päivän työasu tarjolla tyylilleni uskollisesti rentona mutta kuitenkin asiallisena.

IMG_9545

kuva 2(90)

 

7 kommenttia

 1. maarit kirjoitti:

  No ei tuo ainakaan kuvissa näytä yhtään siistiltä työasulta mutta kuvat voi toki vääristääkin:)

 2. Salla kirjoitti:

  On muuten hieno paita!

 3. Mia kirjoitti:

  Hieno paita ja istuu sulle kyllä tosi kivasti! Se on kyllä ihan totta että hyvää valkoista t-paitaa ei ole helppo löytää. Mutta sinäpä löysit, hieno juttu 😉
  En kyllä tiedä, minkä tyyppistä työtä teet mutta kyllä tuo mun mielestä on ihan asiallinen asu.

  • jennie kirjoitti:

   Joo, meidän töihin ihan riittävän siisti – aina kun ei tarvitse edes nähdä ketään asiakastakaan..

 4. mige kirjoitti:

  Siis. Tää on postaus valkoisesta t-paidasta? Are you kidding me?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.