Hae
My Project Is Me

Terveellisen ei tarvitse olla tylsää

Moi,

Joku teistä pyyteli josko voisin jollekin päivälle tehdä postauksena koosteen siitä mitä, miten ja milloin syön  ja minähän sellaisen toteutan. Tässä olkoon kuitenkin esimakuna yksi kuva tämänpäivisestä lounassalaatistani, joka siis sisälsi itsemaustettua broileria, salaattia (sen kaikissa mahdollissa väreissä), raejuustoa ja oliiviöljyä.

IMG_1638

Moni varmaan on huomannut että ”terveysruoka” on usein värikästä, kaunista ja kaikinpuolin miellyttävää silmille. Erityisen hyvin tämä käy minusta ilmi esimerkiski tv-sarjassa Olet mitä syöt. Kyllä ne värikkäät kasvikset vain näyttävät melkolailla paljon houkuttelevimmilta kuin se epämääräinen kasa kaikkea epämääräisen ruskeaa (pizzaa, hampurilaisia, ranskalaisia, sipsejä..) Yritin kovasti etsiä sopivaa kuvaa, jossa molemmat ruokavaliot olisivat olleet esillä mutta epäonnistuin. Tässäkin kuitenkin näkee ne samat ruskean eri sävyt, joihin ylempänä viittasin.

 

4 kommenttia

 1. Nimetön kirjoitti:

  Jee, kiitos! Innolla odotellaa. 🙂

 2. Oona kirjoitti:

  Moikka! Vielä semmonen postaustoive, että olis kiva jos voisit jossain vaiheessa kirjoittaa vinkkejä siitä miten pystyy välttämään juhlakausi/joulukilot 🙂 !

  • jennie kirjoitti:

   Eiköhän tähänkin jotain keksitä (ja heti ensimmäisenä voin ainakin vastata jo valmiiksi että ei ainakaan skippaamalla aterioita, jonka karvaasti totesin taas eilen)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.