Hae
My Project Is Me

Vähän vaatetusta – kirjaimellisesti ;)

Moi,

Viimeaikoina on lipsuttu vähän enemmän muodin puolelle kuin yleensä mutta se johtuu ihan yksinkertaisesta syystä: Yrittäminen. Minä olen kertakaikkisesti yrittänyt panostaa omaan ulkonääköni hieman enemmän. Olen yrittänyt näyttää jokseenkin inhimmilliseltä iänikuisten ”sitä mitä kaapista löytyy” vaihtoehtojen sijaan. Muistan paremmin kuin hyvin viime kesältä, kuinka Tukholmassa käydessämme ihastelin paikallisten äitien tyylikkyyttä leikkipuistossa. Edelleen käytännöllisyys on itsellänikin prioriteettina korkeimmalla ja päivän agenda sanelee melko pitkälti sen miten voin pukeutua. Jos ulkoilu olisi sisältänyt reipasta kävelylenkkiä tai muuta hikiaktiviteettia, ei alla oleva asuvaihtoehto olisi ollut mahdollinen. Koska kävelymatkat olivat lyhyehköjä, oleminen rentoa ja helppoa sain mahdollisuuden hieman tavanomaisesta poikkeavaan pukeutumiseen.

IMG_7000 IMG_7055kuva 1(33)

Inspiraationa kaikelle toimi itseasiassa kampaus, joka ei itselläni ihan sujunut kuten strömsössä mutta siitä se ajatus jokatapauksessa lähti. Kuva muistuttaa myös mukavasti siitä tosiasiasta että lähipäivien kampaajareissu todellakin tulee enemmän kuin tarpeeseen.  Hiukset on siis letitetty sivuilta kahdelle letille ja yhdistetty takaa ponnariksi.

IMG_6986kuva 4(14)

Ja koska mekko on lyhyt ja minä puuhastelen ulkona kaikenlaista, oli minulla alla revityt farkkushortsit. 

IMG_7081IMG_7061 IMG_7085 Mekko: Kirpparilöytö ilman tietoa merkistä

 

8 kommenttia

 1. Hanna kirjoitti:

  Onpa nätti mekko, huolisin kaappiini!

 2. Jonneli kirjoitti:

  Siis niin kaunis mekko!<3 Ja hiuksetkin on tosi kivasti, ihanan rennosti. Mistä olet tuollaisen mekon bongannut? Itse katselin joku aika takaperin H&M:n kuvastosta josko siellä olisi jotain pitsisiä mekkoja ollut, ja taisi siellä joku ollakin mutta en ainakaan silloin tilannut. Rakastan kaikkia pitsijuttuja, juuri tuon tyylisiä. Ja myös leteistä tykkään, kun vain jaksaisi niitä aina itselle väsätä. Liian usein tulee vedettyä vain ponnarille.

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos. Tykkään jotstain syystä tästä itsekin ihan mielettömästi. Ja harvoin minäkään hiuksilleni mitään teen, pitäisi ehkä kun kerta materiaaliakin olisi mutta ei.

 3. Asta kirjoitti:

  Söpöä. 🙂 Ja ihanat nuo sinun pisamat!

  • jennie kirjoitti:

   Pisamat kruunaavat kaiken 🙂 Itsehän en siis välitä mutta ei kait niiltä voi välttyä 😀

 4. Eikku kirjoitti:

  Toi mekko on ihana! Vaikka en osaa itse yhtään mekkoja ja hameita käyttää, niin tuon kanssa kyllä opettelisin :).

  Laitoin sulle haasteen: http://liikuttava.blogspot.fi/2014/06/liebster-blogihaaste.html

  • jennie kirjoitti:

   Hyvän ystävän innostaman päätin että minäkin yritän tänä kesänä (säiden salliessa) pukeutua enemmän mekkoihin/hameisiin/shortseihin iänikusten farkkujen sijaan. tai omalla kohdalla kait verkkarien 😉

   Ja hei, kiitokset haasteesta, nyt alkaa vimmattu faktojen miettiminen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.