Hae
My Project Is Me

Treenejä ja ”Treenejä”

Moikka,

Kuluneesta viikosta ei varsinaisen paljon taida olla kerrottavaa ja sekin vähä mitä on, on melko pitkälti tiedossa. Suurinosa ajasta tuli vietettyä Heinolassa, jossa aikaa tuli käytettyä ihan muuhun kuin treenaamiseen. Sensijaan käytin aikaa paljon ulkonaoloon ja kävelyyn – jota jatkoin vielä kotiinkin päästyäni. Olen varmaan jokaiseen mahdolliseen väliin yrittänyt muistuttaa hyötyliikunnasta jollaiseksi ei helposti laske esimerkiksi kauppareissua. No minäpä päätin ottaa mukaani eräälle kauppareissulle sykemittarin mukaan. Lopputulos oli melkein 600 poltettua kaloria, eli ihan merkityksellinen määrä

IMG_9892 IMG_9885
Kauppareissu ei ehkä ollut ihan tavanomainen sillä se sisälsi kävelyä arviolta noin 4-5km ja askeleita senkin edestä kun kaupoilla tuli haahuiltua. Matka-aikaakin kului kolmisen tuntia, shoppailulaahustelut mukaan laskien mutta mielestäni tämä kertoo jotain kuitenkin siitä että sitä arkiaktiivisuutta ei todellakaan kannata unohtaa.

IMG_9888

Virallisestihan treeniviikkoni näyttää mitättömältä mutta kun näitä viidensadan kalorin ulkoiluja osuu viikkoon useita niin kyllä se kokonaisuuteen kantaa jo oman kortensa. Puhumattakaan sunnuntaina tehdystä vajaan 8km kävelylenkistä, joka myös loistaa poissaolollaan virallisesta listauksesta.

liikunnat

Virallisesta treenistä on pakko mainita vielä sunnuntai, joka oli pitkästä aikaa ihan huippupäivä. Ensinnäkin treenin kesto jäi alle 40minuuttiseksi eli melko vauhdilla on edetty. Lopullista aikaa pidensivät tosin vatsat ja loppuverryttely sekä venyttely. Painojakin sain pitkästä aikaa lisättyä vaikka naurettavalta se tuntuikin laittaa kyykkyihin pikkkuiset 2,5kg kiekot tehoja lisäämään.

IMG_9923 IMG_9927 IMG_9936 IMG_9938

Ruokailuista minulla ei oikeastaan ole kuvia. Se ei oikeastaan johdu siitä että ruokavalio olisi kokenut jonkinlaisen inflaation vaan ihan vain siitä että kuvia ei tullut otettua. Kuvien alkuperäinenkään idea ei sinällään ole ollut tarjota totuutta ruokavaliostani vaan antaa ideoita siitä että mitä voisi syödä. Lähinnä ehkä se että ei sen ruoan tarvitse aina olla sitä samaa vaan vaihtoehtoja tosiaan on. Ne muut päivän ruoat sensijaan ovat usein vähän tylsiä (=rahkaa). Ehkäpä taas jonain päivänä laitan teille ihan päivän ruokia tulemaan koko komeudessaan.

IMG_9835 IMG_9847

IMG_8357

IMG_9858 IMG_9921

Tämä viikko on vielä kysymysmerkin alla mitä tuleman pitää, pysynkö kotona vai lähdenkö mökille. Huomenna on jokatapauksessa tarjolla tasapainoharjoituksia suppailun parissa muutaman blogikollegan kanssa.

2 kommenttia

  1. -E- kirjoitti:

    Itse olen pitänyt välillä aktiivisuusranneketta ja tässä lomalla muutamana päivänä ihan vain touhuillessa, pyöräillessä ja koiraa ulkoiluttaessa kertyi askelia 25 000. 10 000han on se mihin pitäisi pyrkiä, joten se tuli ja meni heittämällä vaikka ”en tehnyt mitään”.

    • jennie kirjoitti:

      Huhhei! tosin tuo 10 000 tulee oikeasti melkolailla helposti kun vain vähääkään on jaloillaan. Aikanaan itsekin pidin askelmittaria seisomatyössäni ja olihan niitä askeleita reippaasti tuota enemmän. Tuo 25 000 vissiin lähentelee jo jotain kuntorajaa, jos päivittäin liikkuu..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.